Cneudt Jonathan
Boogstraat 3
Wervik
Meer informatie
D.S. Technics
Baalsebaan 255A
Tremelo
Meer informatie
Daeco Dakwerken
Vierhoek 19
Meerbeke
Meer informatie
Dak- en zinkwerken Thijs Vincent
Gaspeldoornstraat 7
Dilsen-Stokkem
Meer informatie
Dakwerken Cazaux
Zevekotestraat 68
Zevekote
Meer informatie
Dakwerken Martens Bart
Sint-Truidersteenweg 156
Borgloon
Meer informatie
Dakwerken Starckx BVBA
Steenweg op Baarle-Hertog 58
Turnhout
Meer informatie
Dakwerken Van den Bergh
Baasrodestraat 134c
Lebbeke
Meer informatie
Den Board
Kanunnik De Meyerlaan 13
Hamme
Meer informatie
Professionele begeleiding van A tot Z aan uw totaalproject: DP Projects in Herk-de-Stad Speelt u met het idee om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Dit is een zeer lucratief project! DP Projects adviseert u graag over de diverse voordelen van zonnepanelen. Maar helpt u uiteraard ook graag bij het plaatsen van zonnepanelen. Voor nog veel meer klussen en projecten kunt u rekenen op de expertise van DP Projects, gevestigd in Herk-de-Stad. Bijvoorbeeld voor het leggen van hellende daken, plaatsen van Velux dakramen, het uitvoeren van nieuwe daken, dak renovaties, of om koper en zinkwerken te plaatsen. Asbest verwijderen van daken? Ook dan bent u bij DP Projects aan het juiste adres! Of het nu gaat om platte daken leggen, of het plaatsen van vloerverwarming, u kunt rekenen op DP Projects voor allerlei klussen in de omgeving van Herk-de-Stad! Algemene dakwerken Voor al uw daklekkages, dakisolaties en dakbedekkingen biedt DP Projects u topkwaliteit aan. Of u nu een specifiek type dakpan nodig heeft of u wilt uw platte dak laten renoveren; de ervaren klussers gaan niets uit de weg en zorgen ervoor dat uw wens tot in de perfectie wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar een dakwerker? Dit zowel voor kleine dakwerken als grotere projecten? Aarzel dan niet langer om contact op te nemen. De firma staat garant voor de juiste keuze dakbedekking die aansluit bij uw woning. Ook voor het professioneel en veilig verwijderen van asbest op uw dak bent u bij DP Projects aan het juiste adres. Goede voorlichting over zonnepanelen U wilt zonnepanelen kopen, maar neemt liever geen overhaaste beslissingen? Dan bent u bij DP Projects aan het goede adres. PD Projects vind het heel belangrijk dat haar klanten voldoende en correct geïnformeerd worden. Daarom zal DP Projects eerst kort de werking van een zonnepaneel uitleggen. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op de voordelen van de zonnepanelen van DP Projects. Tot slot vertellen zij waarom alle klanten stuk voor stuk zeer tevreden zijn over de professionele werkwijze van de firma. Uiteraard wordt het plaatsen van zonnepanelen op zeer professionele wijze voor u uitgevoerd door de ervaren dakwerkers Uitgebreide waaier aan diensten Of het nu gaat om het verwijderen van asbest, of het plaatsen van zonnepanelen, u kunt rekenen op de ervaren klussers van DP Projects! Neem gerust contact op voor onder andere de volgende diensten: Asbest verwijderen van daken Warmtepompen Platte en Hellende daken leggen Chape en vloerwerken Plaatsen van zonnepanelen Koper en zinkwerken Het uitvoeren van nieuwe daken Dak renovaties Aircosystemen Plaatsen van Velux dakramen Ventilatiesysteem installeren Vloerverwarming plaatsen Elektriciteitswerken Zonneboilers Neem contact op met het bedrijf in Herk-de-Stad voor meer informatie over de dienstverlening, of om gelijk een afspraak in te plannen. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.
DP Projects
Terbermenweg 110
Herk-de-Stad
Meer informatie
Gedebodak BVBA
Zonnebeekseweg 190
Ieper
Meer informatie
J.d.b. Dakwerken in Brecht, voor al uw dakwerken Bij J.d.b. Dakwerken in Brecht kunt u terecht voor al uw dakwerken voor zowel hellende daken als platte daken. Is uw gehele dak of een stuk van het dak aan de nodige vervanging toe? Het team helpt u graag met dak renovaties om verdere schade aan uw dak te voorkomen. Om een dak af te werken is er een keuze uit verschillende type dakbedekkingen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit roofing, EPDM of natuur leien als dakbedekking. De experts zijn ook in staat om koper en zinkwerken uit te voeren, bijvoorbeeld het aanbrengen van gevelbekleding. Ook plaatsen zij Velux dakramen die voor meer daglicht zorgen en een mooie toevoeging zijn aan uw dak.  Diensten bij J.d.b. Dakwerken Een dak die zich in topconditie bevindt is essentieel voor uw woning. Een goed dak beschermt uw woning tegen veranderende weersomstandigheden en verdere schade als gevolg van schade aan uw dak bijvoorbeeld een lekkage. J.d.b. Dakwerken heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van dakwerken. Het team biedt onder andere de volgende diensten aan:  Dak renovaties Gevelbekleding Velux dakramen plaatsen Roofing Dak renovaties en koper en zinkwerken Als uw dak aan de nodige dakrenovatie toe is dan kunt u J.d.b. Dakwerken inschakelen. Bij een dakrenovatie wordt een onderdeel of mogelijk meerdere onderdelen van uw dak gerenoveerd. Een dakrenovatie kan noodzakelijk zijn bijvoorbeeld wanneer de dakbedekking is versleten, als dakpannen zijn gescheurd of los zijn komen te liggen of wanneer de dakconstructie schade heeft opgelopen. Samen met J.d.b. Dakwerken wordt gekeken wat er qua renovatie aan uw dak moet gebeuren, of er een deel van het dak gerenoveerd moet worden of dat een gehele dakrenovatie op zijn plaats is. De professionals voeren ook verschillende koper en zinkwerken voor u uit. Het is mogelijk om gevelbekleding te laten aanbrengen en om uw dakgoten te laten vervangen of herstellen.  Dakwerken in Brecht J.d.b. Dakwerken kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen. Op platte daken is het mogelijk om roofing te plaatsen, een duurzame optie die lang meegaat en vochtwerend is. Op platte daken is het ook een optie om EPDM-dakbedekking aan te brengen, een vorm van dakbedekking die lang meegaat, niet zal gaan scheuren en geen onderhoud nodig heeft. Als u een hellend dak heeft dan is het mogelijk om hier te kiezen voor een natuur leien dakbedekking. Met dit natuursteen krijgt uw dak gegarandeerd een unieke uitstraling en ziet uw dak er prachtig uit. J.d.b. Dakwerken in Brecht is een enthousiast team met jarenlange ervaring in het uitvoeren van dakwerken.  Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
J.d.b. Dakwerken
Abdijlaan 46
Brecht
Meer informatie
Michiels Dakwerken
Halensebaan 72
Tielt-Winge
Meer informatie
Nuytten M in Oostrozebeke: voor al uw binnen- en buitenklussen Nood aan een loodgieter in de omgeving van Oostrozebeke? U kunt rekenen op Nuytten M! Maar ook voor het plaatsen van sanitaire installaties, badkamer renovaties, airco installaties of onderhoud aan centrale verwarming bent u bij Nuytten M aan het juiste adres. Naast de karweien binnenshuis, staan de ervaren klussers van Nuytten M ook voor u klaar om uw dakwerken uit te voeren, of bijvoorbeeld opritten en asfalt aan te leggen. Denkt u er aan een zonneboiler aan te schaffen? Voor het plaatsen van zonneboilers kunt u rekenen op Nuytten M! Op zoek naar een firma voor het secuur leggen van rubberen daken? Schakel het klusbedrijf in voor een perfecte afwerking. De firma heeft ook ervaring in het plaatsen van zinkwerk en koperwerk. Neem gerust contact op als u een klus heeft in de omgeving van Oostrozebeke. Tijd voor een badkamerrenovatie Is uw badkamer toe aan een vervanging? Heeft u last van mankementen aan uw sanitaire installaties? Of wilt u graag een nieuwe stijl in uw badkamer incorporeren? Dan is het de hoogste tijd voor een badkamerrenovatie! Gelukkig kunt u voor een complete badkamerrenovatie rekenen op Nuytten M uit Oostrozebeke.  De aannemer staat voor goede en heldere communicatie zodat de wensen van de klant op correcte wijze worden gerealiseerd. Hou het zomers koel met een airco installatie Het kwik kan behoorlijk oplopen in de zomer, hetgeen een ondragelijke hitte in uw huis kan veroorzaken. Veel van de Belgische huizen zijn niet gemaakt voor extreme warme periodes. Kies daarom voor een airco installatie. Zo zit u er koeltjes bij als het te warm wordt. U kunt op Nuytten M vertrouwen voor een secure installatie van uw airco. Neem gerust contact op voor meer informatie Voor al uw klussen binnen- en buitenshuis Nuytten M staat voor allerlei klussen voor u klaar, zowel binnen als buiten. U kunt vrijblijvend rekenen op de expertise van het klusbedrijf voor onder andere: Loodgieter Onderhoud aan Centrale verwarming Sanitaire installaties Badkamer renovaties Zinkwerk Koperwerk Asfalt Leggen van Rubberen daken Plaatsen van zonneboilers Airco installaties Heeft u vragen over de uitgebreide dienstverlening, of wilt u gelijk een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op! U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.
Nuytten M
Molstenstraat 43
Oostrozebeke
Meer informatie
Savi Construct
Boekstraat 71
Wilrijk
Meer informatie
Stijn Bauwens Dakwerken
Kwabrugstraat 152
Bellegem (Kortrijk)
Meer informatie