Adget VdS - Leflot Bv
Houwstraat 177
Beerzel (Putte)
Meer informatie
ADK voor allerlei karweiwerken in Sint-Amands Heeft u thuis of in uw kantoor nog verschillende karweiwerken die gedaan moeten worden? Wacht dan niet langer en vraag ADK voor allerlei karwei werken. Denk aan een badkamerrenovatie, rioleringswerken, sanitaire installaties, klinkerwerken, diverse elektriciteitswerken, werken voor platte daken, hellende daken en alles te doen met Velux dakramen. Stel deze en andere karwei werken niet langer uit en neem contact op met ADK in Sint-Amands. Het bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken en sanitaire installaties bevindt zich op het Larendries 46.  Dakwerken, klinkerwerken en rioleringswerken Diverse dakwerken, klinker werken en riolering werken zijn in goede handen bij ADK. Bij diverse dakwerken kunt u denken aan werken voor platte daken, werken op hellende daken en alles te maken met Velux dakramen. ADK in Sint-Amands biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een totaalservice wat betreft uiteenlopende karwei werken in huis.  De verschillende specialiteiten van het bedrijf Bij ADK in Sint-Amands kunt u terecht voor verschillende karwei werken. Van klinker werken tot riolering werken, ADK is uw oplossing. Naast de al genoemde specialiteiten kunt u ook terecht voor de volgende projecten bij ADK:  Badkamerrenovatie Rioleringswerken Sanitaire installaties Klinkerwerken Diverse elektriciteitswerken Plaatsen platte daken Allerlei karweiwerken Plaatsen hellende daken Alles te maken met Velux dakramen Ook voor andere klussen kunt u terecht bij ADK. Neem contact op met de zaakvoerder voor de mogelijkheden.  Van elektriciteitswerken tot sanitaire installaties ADK kunt u voorzien in uw verschillende behoeften. Van elektriciteitswerken tot sanitaire installaties, ADK is de oplossing. ADK is de expert in diverse karweiwerken van Sint-Amands. Als u meerdere karwei gedaan wilt hebben, kunt ADK u uitstekend van dienst zijn. Met het in dienst nemen van ADK voor bijvoorbeeld uw badkamer renovatie en verschillende elektriciteitswerken, hoeft u niet verschillende bedrijven in dienst te nemen, maar kunt u de karwei werken in een keer geklaard hebben met ADK. ADK is dan ook zeer efficiënt in al haar karweiwerken. Voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de zaakvoerder gespecialiseerd in diverse karweiwerken van ADK.
ADK
Larendries 46/A000
Sint-Amands
Meer informatie
Bij Altura BV in Izegem, West-Vlaanderen, vindt u een professionele dakdekker, een specialist in platte daken en gevelbekleding Het team van Altura BV uit Izegem is er trots op dat ze zowel nieuwe als bestaande klanten een professionele dakdekker, een specialist in gevelbekleding en een specialist in platte daken kunnen bieden. Wij kunnen uw Velux dakramen vervangen of plaatsen, uw koperwerken en zinkwerken uitvoeren en uw hellend dak isoleren. Daarnaast bieden wij dakreparatie, dakherstelling platte daken, kunnen wij dakpannen leggen en leien dak plaatsen en renoveren. Wij werken altijd volgens de laatste wet- en regelgevingen om het beste en veiligste resultaat te kunnen garanderen. Wat kan onze professionele dakdekker voor u betekenen? Iedereen die op zoek is naar professionaliteit, klanttevredenheid en klantvriendelijkheid moet bij Altura BV in Izegem zijn. Onze vakmensen hebben hun krachten gebundeld om u een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan diensten te kunnen bieden. U kunt hierbij denken aan Professionele dakdekker Velux dakramen vervangen of plaatsen Koperwerken en zinkwerken Hellend dak isoleren Specialist in platte daken Leien dak plaatsen en renoveren Dakpannen leggen Specialist in gevelbekleding Dakherstelling platte daken Dakreparatie Breng meer licht aan in uw woning in West-Vlaanderen Om meer gebruik te maken van de ruimtes in uw woning, raden wij u aan om Velux dakramen te laten plaatsen. Een dakraam zorgt voor meer licht, wat indirect zorgt voor een ruimer gevoel van het vertrek en er ook voor zorgt dat u zich prettiger in de ruimte zult voelen. In Izegem en omgeving is Altura BV hét bedrijf bij uitstek om deze klus voor u uit handen te nemen. Ook als u reeds een Velux dakraam in uw dak heeft, maar deze aan vervanging toe is, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals werken enkel met de hoogste kwaliteit middelen en materialen om steeds het ultieme resultaat te kunnen bieden. Wij zorgen voor een beter klimaat in uw woning in Izegem Tegenwoordig is het onder velen bekend dat het belangrijk is om een aangenaam binnenklimaat in uw woning te hebben. In het algemeen houdt dit in dat het niet te warm moet zijn in de zomer en niet te koud in de winter. Laat Altura BV uit Izegem uw dak isoleren, en uw constante binnenklimaat ligt binnen handbereik. Het laten isoleren van uw dak zorgt niet alleen voor een beter binnenklimaat, het zorgt ook voor een lagere energierekening en daarnaast kunt u dankzij de isolatie meer gebruik maken van de ruimte op zolder, omdat het hier nu ook aangenaam vertoeven zal zijn. Wacht niet te lang, en plan snel een afspraak in! Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Altura BV uit Izegem. U kunt ook het contactformulier invullen.
Altura BV
Roeselaarsestraat 596
Izegem
Meer informatie
Bij Belgium Building BV in Gent, Oost-Vlaanderen, vindt u een professionele dakdekker voor isolaties, renovaties, crepiwerken en gevelbekleding Iedereen die op zoek is naar een professionele dakdekker in Oost-Vlaanderen gaat het beste naar Belgium Building BV in Gent. Bij ons vindt u onder andere een specialist in dakisolatie. Onze deskundigen kunnen bijvoorbeeld ingeschakeld worden voor aanbrengen gevelbekleding, het uitvoeren van herstellingen van platte daken en hellende daken en voor volledige renovaties van gebouwen. Wij zijn een ervaren bedrijf in crepiwerken en zijn daarnaast bekend met het plaatsen van Velux dakramen. Ook voor klassiek metselwerk kunt u bij ons terecht. Tenslotte kunt u onze vakmensen uw dakgoten laten plaatsen. Waar kan onze professionele dakdekker u bij helpen? Al vele jaren weet men voor alle soorten dakwerkzaamheden de weg te vinden naar Belgium Building BV in Gent. Wij vinden klanttevredenheid en klantvriendelijkheid zeer belangrijk, en streven dan ook altijd naar het beste voor onze klanten. Een greep uit ons dienstenaanbod Professionele dakdekker Specialist in dakisolatie Aanbrengen gevelbekleding Herstellingen van platte daken en hellende daken Volledige renovaties van gebouwen Plaatsen van Velux dakramen Ervaren bedrijf in crepiwerken Klassiek metselwerk Dakgoten laten plaatsen Ontdek de voordelen van dakisolatie in Oost-Vlaanderen Steeds meer mensen kiezen voor dakisolatie. Dit kan voelen als een grote investering, maar dakisolatie kent vele voordelen. Wanneer uw dak niet of niet voldoende geïsoleerd is, dan gaat er zomaar 20% tot 30% van de warmte in uw woning verloren. Dakisolatie is dus zowel beter voor het milieu als voor uw portemonnee. Daarnaast zorgt dakisolatie ervoor dat vocht minder makkelijk uw woning binnendringt en dat geluid buiten gehouden wordt. Laat Belgium Building BV uit Gent dakisolatie voor u installeren en geniet binnenkort van verhoogd wooncomfort.  Wij zorgen voor meer lichtinval in uw woning in Gent Om u prettig te voelen in de vertrekken in uw woning, is het van belang dat er genoeg natuurlijk licht naar binnen komt. Het laten installeren van dakramen draagt bij aan voldoende lichtinval in elke kamer in uw woning. Dakramen kunnen zowel aan één als aan meerdere kanten in de kamer worden geïnstalleerd, afhankelijk van het vertrek. Belgium Building BV uit Gent is u graag van dienst met het plaatsen van Velux dakramen. Wij werken graag met dit merk omdat hun dakramen van de hoogste kwaliteit zijn en zo een lange levensduur garanderen. Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact op met Belgium Building BV in Gent. U kunt ook het contactformulier invullen.
Belgium Building BV
Visitatiestraat 78
Gent
Meer informatie
Voor al uw algemene dakwerken en dakrenovaties, gaat u naar Claes Dakwerken in Huizingen Is het tijd de koper en zinkwerken van uw dak te vervangen of uw dak een opknapbeurt te geven? Neem contact op met Claes Dakwerken in Huizingen, voor alle renovaties van daken, het aanleggen van platte daken en het aanleggen van hellende daken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de isolatie van daken en het bekleden van dakgoten laten uitvoeren door Claes Dakwerken, evenals lichtkoepels plaatsen. Naast roofing daken leggen, is Claes Dakwerken ook inzetbaar voor de isolatie van gevels. Maak uw dakgoot jaarlijks schoon Wij komen regelmatig bij mensen thuis met waterschade ontstaan door een lekkende dakgoot. Dat is jammer, want deze schade kan vaak voorkomen worden. Door jaarlijks uw dakgoot grondig te laten reinigen en te ontdoen van opgehoopt bladafval, voorkomt u verstoppingen met vervelende lekkage tot gevolg. Een goed aangelegde zinken dakgoot kan door goed onderhoud langer meegaan dan uw dak. Voorkomen is beter dan genezen. De mogelijkheden van roofing Voor het aanleggen van platte daken kunt u uiteraard ook een beroep doen op onze diensten. Wist u dat u roofing ook prima kunt isoleren? Wanneer uw dak aan vervanging toe is, adviseren wij u ook de isolatie mee te pakken. Zo voldoet u direct aan de wettelijke dakisolatie plicht. Bitumen is tegenwoordig zelfs in meerdere kleuren verkrijgbaar, dus wilt u bijvoorbeeld een rood, groen of wit plat dak? Dan is dat geen enkel probleem. Onze diensten op een rij Wij werken efficiënt en vakkundig aan elke opdracht. Uw wensen staan voorop, waarbij wij graag met u meedenken over de mogelijkheden. Voorafgaand spreken we uw project uitvoerig met u door, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: ·       Renovaties van dakwerken ·       Aanleggen koper en zinkwerken ·       Aanleggen platte- & hellende daken ·       Isolatie van daken ·       Bekleden van dakgoten ·       Aanleggen van lichtkoepels ·       Plaatsen van gevelbekleding Heeft u nog vragen over een specifiek project of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. U kunt ons zowel telefonisch als per emailbericht bereiken.  
Claes Dakwerken
Oudstrijdersstraat 136
Huizingen (Beersel)
Meer informatie
Cops Dakwerken/toiture
Ninoofsesteenweg 223
Pepingen
Meer informatie
Daeco Dakwerken
Vierhoek 19
Meerbeke
Meer informatie
Dak- en Timmerwerken Gert Van Dijck in Sint-Lenaarts dé referentie in dak- en schrijnwerken, gevelbekleding, tuinhuizen en houten terrassen op maat Bent u op zoek naar een specialist in maatwerk voor uw dak- en buitenschrijnwerken? Dan bent u bij Dak- en Timmerwerken Gert Van Dijck in Sint-Lenaarts (Brecht) aan het juiste adres. Met ervaring, expertise en een diepe passie voor detail- en maatwerk vindt u in ons atelier uitsluitend goede schrijnwerkers, die werken volgens de regels van de kunst. Doe een beroep op ons voor gevelbekleding in hout of trespa, houten terrassen op maat, houten tuinhuizen en eiken bijgebouw op maat. Ook voor het plaatsen van nieuwe daken, daktimmerwerken en een dakconstructie plaatsen, bent u in de juiste handen bij onze professionele dakdekkers. We zijn specialist in houten omheiningen en bieden u telkens weer uitstekend maatwerk op basis van uw wensen, verlangens en functionaliteit.  Over Dak- en Timmerwerken Gert Van Dijck Dak- en Timmerwerken Gert Van Dijck is een ervaren, betrouwbare en creatieve onderneming die ieder project met de nodige zorgvuldigheid, aandacht en vakmanschap uitvoert. Reken op onze maatwerkspecialisten voor al uw wensen in daken en schrijnwerken. We zijn gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden en garanderen u de oplevering van een veilig, duurzaam en mooi afgewerkt dak en de meest functionele en esthetisch zeer plezierige bijgebouwen en houten afwerkingen. We vertellen u hier graag meer over. Heeft u een vraag of wenst u advies of een offerte op maat? Aarzel dan niet, maar neem vandaag nog contact met ons op.  Houten terrassen op maat in Antwerpen Droomt u van een prachtig houten terras op maat, waar u iedere dag weer heerlijk kunt genieten van de frisse lucht? Dan helpen we u graag om uw droom te verwezenlijken. Wij begrijpen dat een terras bij de stijl van uw woning moet passen en comfortabel moet zijn in alle seizoenen. Vergroot uw woonplezier en doe een beroep op onze maatwerkspecialisten, gespecialiseerd in het creëren van unieke terrassen, volledig ontworpen en gemaakt in ons atelier. We werken op basis van de mogelijkheden in uw buitenruimte, uw wensen en uw visie. Een prachtig houten terras, net als een houten bijgebouw en tuinhuis, zorgt er nu eenmaal voor dat uw wooncomfort aanzienlijk verhoogt.  Onze diensten en services vanuit Sint-Lenaarts Welkom bij het team van Dak- en Timmerwerken Gert Van Dijck. Met kennis, kunde en passie staan we klaar voor uw maatwerkproject. We nodigen u van harte uit contact op te nemen voor meer informatie, advies en het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder: Gespecialiseerde en goede schrijnwerkers Gevelbekleding in hout of trespa Houten terrassen op maat Houten tuinhuizen Daktimmerwerken Dakconstructie plaatsen Eiken bijgebouw op maat Professionele dakdekker Plaatsen van nieuwe daken Specialist in houten omheiningen Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, voor het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Dak- en Timmerwerken Gert Van Dijck
Henxbroek 7
Sint-Lenaarts (Brecht)
Meer informatie
Dak-Penne
Veldoven 21
Iddergem
Meer informatie
Dakwerken Add
Lerrekensstraat 25 F
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Dakwerken B.C.S.
Van Erstenstraat 59
Deurne
Meer informatie
Dakwerken Callewaert in Kortemark de specialist in West-Vlaanderen voor dakrenovaties, perfecte plaatsing, dakonderhoud en herstel Hellende daken, platte daken, leien daken en meer. Kies voor puur maatwerk en vakwerk door uw dakwerken uit te besteden aan Dakwerken Callewaert in Kortemark. Met jarenlange ervaring, een diepe passie voor daken en uitgebreide technische knowhow staan we klaar om u verder te helpen aan een veilig, duurzaam en comfortabel dak, want een goed dak zorgt voor een beter wooncomfort, lagere energienota en beschermt u dag in dag uit. Doe een beroep op onze professionele dakdekkers en dakdekkers met ervaring in isolatie van daken. We kunnen uw volledige dakrenovatie tot in detail perfect uitvoeren, maar staan ook klaar voor het isoleren van zolders, het isoleren van hellende en platte daken, gevelbekleding in hout, leien gevelbekleding, pvc gevelbekleding, het plaatsen van EPDM op platte daken, roofingswerken en het perfect plaatsen van Velux dakramen.  Over Dakwerken Callewaert in Kortemark Dakwerken Callewaert is een begrip in West-Vlaanderen. We hebben al vele klanten geholpen met het realiseren, renoveren en onderhouden van prachtige, perfect afgewerkte daken. Van de skeletbouw van uw dak tot aan maatwerk, zoals het creëren en plaatsen van een dakraam of dakkoepel op maat, staan we dagelijks voor onze klanten klaar. Heeft u behoefte aan het veiligste, meest duurzame en beste isolerende dak voor uw woning, pand of kantoor? Neem dan vandaag nog contact op met ons team van Dakwerken Callewaert! We staan u graag bij met raad, daad en een offerte op maat.  Dakrenovaties door dé dakspecialist van de regio Als dakspecialist in de regio voeren we al uw dakwerken van a tot z tot in detail perfect uit. Van kleine opdrachten tot complete dakrenovaties kunt u rekenen op ons professionele, erkende en gemotiveerde team. We voeren alle werken vanaf afbraak tot volledig opbouw en een gedetailleerde afwerking op basis van uw wensen en visie uit. We isoleren uw dak(en) op ieder mogelijk onderdeel, zodat u kunt genieten van een mooi, veilig en vooral energiezuinig en duurzaam dak. We helpen u op deze manier graag uw wooncomfort te verhogen en uw energienota te verlagen. Zo verdient u de investering in uw nieuwe dak ook aanzienlijk sneller terug. Mogen we u eens meer vertellen over onze aanpak in dakrenovaties?  Onze diensten en services in West-Vlaanderen Een van de extra services van Dakwerken Callewaert is het uitvoeren van dakinspecties. U ontvangt na de inspectie een uitvoerige rapportage met alle kenmerken van uw dak. U weet exact welke onderdelen van uw dak nog in uitstekende staat zijn en welke onderdelen (zichtbaar en onzichtbaar) aandacht nodig hebben. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, advies en het maken van een afspraak voor deze service en voor ons totale aanbod van diensten en services, waaronder: Professionele dakdekker Dakdekker met ervaring in isolatie van daken Dakrenovatie Isoleren van zolders Isoleren van hellende en platte daken Gevelbekleding in hout Leien gevelbekleding Pvc gevelbekleding Plaatsen van EPDM op platte daken Roofingswerken Plaatsen van velux dakramen Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Dakwerken Callewaert
Staatsbaan 75
Kortemark
Meer informatie
Dakwerken D'hoop B.V. in Ingelmunster plaatst de isolatie van daken of legt roofing daken aan Moeten uw bakgoten opnieuw bekleed worden? Wilt u graag dat uw woning er weer piek fijn bij staat? Contacteer dan Dakwerker D’hoop B.V. uit Ingelmunster voor prachtige renovaties van daken. Ook voor allerlei klussen aan platte en EPDM daken kunt u terecht bij de vakkundige dakdekker. Ook het bekleden van gevels is een klus die u laat uitbesteden aan Dakwerken D’hoop. Nieuwe daken aanleggen, als het vernieuwen van koper en zinkwerken, laat u met een gerust hart over aan de firma D’hoop. Is het de hoogste tijd dat u uw woning goed isoleert? Een goede isolatie van daken is beter voor uw portemonnee én uw gezondheid. Kom gerust in contact voor alle soorten dakwerken in en rondom de omgeving van Ingelmunster.  EPDM daken Platte daken worden afgewerkt en gedicht met EPDM. Dit is een kwalitatief middel dat tegen een stootje kan. Het gaat jarenlang mee en beschermt uw dak tegen allerlei agressieve weersomstandigheden. Contacteer Dakwerken D’hoop direct voor het plaatsen van roofing daken . Wilt u uw koper en zinkwerken ook laten bijwerken? Geen probleem! Als we toch bezig zijn, beter alles in één keer mooi mee te pakken. Zo geniet u binnen de kortste keren van een fraai dak. Perfecte afwerking Naast een klantvriendelijke houding waarin alle plannen helder worden gecommuniceerd, staat Dakwerken D’hoop ook voor kwalitatieve werken. Dit betekent dat het project van A tot Z in de puntjes afgewerkt wordt. En dat aan het einde van de dag de werf weer netjes achtergelaten wordt. Dakwerken D’hoop is tevens uw zakenpartner voor een keurige gevelbekleding . Dakramen Geef uw dak zowel van buiten als van binnen een face-lift; laat D'hoop uw dakramen plaatsen . Met moderne dakramen krijgt uw zolder een fijne hoeveelheid licht binnen, tegelijkertijd ziet het strakke model van de hedendaagse dakramen er prima uit vanaf de buitenkant. Wilt u uw zolder renoveren en de ruimte optimaal benutten, dan is een dakraam ook zeker aan te raden. Maar ook als u toeging wilt krijgen tot uw dak, kan een groot dakraam een oplossing bieden. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor uw dakwerken. Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op!
Dakwerken D'hoop B.V.
Zuidstraat 14
Ingelmunster
Meer informatie
Dakwerken Django
Tiensesteenweg 23
Bunsbeek
Meer informatie
Dakwerken Dujo
Pollepelstraat 2
Wichelen
Meer informatie
Dakwerken Galvez
Hertjen 11
Sint-Niklaas
Meer informatie
Dakwerken Goddé
Desire mellaertstraat 112
Kessel-Lo (Leuven)
Meer informatie
Dakwerken Lacroix Stijn
Spilthoorestraat 13
Kruishoutem
Meer informatie
Dakwerken Luc Graindourze
Middelheersestraat 10
Heers
Meer informatie
Dakwerken Martens Bart
Sint-Truidersteenweg 156
Borgloon
Meer informatie
Dakwerken Michiel Oyen
Hoevenstraat 49
Overpelt
Meer informatie
Dakwerken MJ
Boombekelaan 11c
Hoboken
Meer informatie
Dakwerken Niels Martens
Sint Barbarastraat 7
Diepenbeek
Meer informatie
Dakwerken Surinx
Nachtegaalstraat 33
Peer
Meer informatie
Dakwerken Thorben
Zavelput 3
Lievegem
Meer informatie
Dakwerken Vervoort Gert
Jacob van Arteveldestraat 17
Turnhout
Meer informatie
Professionele begeleiding van A tot Z aan uw totaalproject: DP Projects in Herk-de-Stad Speelt u met het idee om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Dit is een zeer lucratief project! DP Projects adviseert u graag over de diverse voordelen van zonnepanelen. Maar helpt u uiteraard ook graag bij het plaatsen van zonnepanelen. Voor nog veel meer klussen en projecten kunt u rekenen op de expertise van DP Projects, gevestigd in Herk-de-Stad. Bijvoorbeeld voor het leggen van hellende daken, plaatsen van Velux dakramen, het uitvoeren van nieuwe daken, dak renovaties, of om koper en zinkwerken te plaatsen. Asbest verwijderen van daken? Ook dan bent u bij DP Projects aan het juiste adres! Of het nu gaat om platte daken leggen, of het plaatsen van vloerverwarming, u kunt rekenen op DP Projects voor allerlei klussen in de omgeving van Herk-de-Stad! Algemene dakwerken Voor al uw daklekkages, dakisolaties en dakbedekkingen biedt DP Projects u topkwaliteit aan. Of u nu een specifiek type dakpan nodig heeft of u wilt uw platte dak laten renoveren; de ervaren klussers gaan niets uit de weg en zorgen ervoor dat uw wens tot in de perfectie wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar een dakwerker? Dit zowel voor kleine dakwerken als grotere projecten? Aarzel dan niet langer om contact op te nemen. De firma staat garant voor de juiste keuze dakbedekking die aansluit bij uw woning. Ook voor het professioneel en veilig verwijderen van asbest op uw dak bent u bij DP Projects aan het juiste adres. Goede voorlichting over zonnepanelen U wilt zonnepanelen kopen, maar neemt liever geen overhaaste beslissingen? Dan bent u bij DP Projects aan het goede adres. PD Projects vind het heel belangrijk dat haar klanten voldoende en correct geïnformeerd worden. Daarom zal DP Projects eerst kort de werking van een zonnepaneel uitleggen. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op de voordelen van de zonnepanelen van DP Projects. Tot slot vertellen zij waarom alle klanten stuk voor stuk zeer tevreden zijn over de professionele werkwijze van de firma. Uiteraard wordt het plaatsen van zonnepanelen op zeer professionele wijze voor u uitgevoerd door de ervaren dakwerkers Uitgebreide waaier aan diensten Of het nu gaat om het verwijderen van asbest, of het plaatsen van zonnepanelen, u kunt rekenen op de ervaren klussers van DP Projects! Neem gerust contact op voor onder andere de volgende diensten: Asbest verwijderen van daken Warmtepompen Platte en Hellende daken leggen Chape en vloerwerken Plaatsen van zonnepanelen Koper en zinkwerken Het uitvoeren van nieuwe daken Dak renovaties Aircosystemen Plaatsen van Velux dakramen Ventilatiesysteem installeren Vloerverwarming plaatsen Elektriciteitswerken Zonneboilers Neem contact op met het bedrijf in Herk-de-Stad voor meer informatie over de dienstverlening, of om gelijk een afspraak in te plannen. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.
DP Projects
Terbermenweg 110
Herk-de-Stad
Meer informatie
EFY Dakwerken
Olympialaan 10
Maasmechelen
Meer informatie
G&C Dakwerken
Mothstraat 21
Wilsele (Leuven)
Meer informatie
GDS Projects Dakwerken
Schildekensstraat 73
Lede
Meer informatie
GioDes Algemene Dak- en Renovatiewerken
Graafjanstraat 31
Boekhoute (Assenede)
Meer informatie
Goris Timmer en Dakwerken
Kerkhoflei 41
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Meer informatie
Kevin Lamproye Dakwerken
Schansstraat 155
Nieuwerkerken
Meer informatie
M Projects
Truyenbosstraat 7
Meldert
Meer informatie
Marek Bouw
Schomstraat 6
Berchem
Meer informatie
Meesters Dakwerkers
Kapelleveldstraat 35
Erpe-Mere
Meer informatie
MVR Cleaning & Repair
Pertendonckstraat 73/11
Broechem
Meer informatie
PGRB Bestratingswerken
Grote Baan 77
Sint-Niklaas
Meer informatie
Ronald Dakwerken
Bosstraat 81
Geraardsbergen
Meer informatie
Roof & Wall Service
Nieuwe Kerkstraat 20
Kruibeke
Meer informatie
Bij SK Dakwerken in Kalmthout vindt u de specialist in plaatsing, herstelling en onderhoud van daken en platte daken roofing Bent u op zoek naar een expert in daken voor plaatsing, onderhoud, herstel of een dakinspectie zodat u er zeker van bent dat uw dak in goede staat is? Lees dan snel verder over SK Dakwerken in Kalmthout. Met jarenlange ervaring, de juiste technische knowhow en een diepe passie voor dakwerken, hebben daken geen geheimen voor onze vakmensen en staan onze schrijnwerkers klaar om uw dak aan te passen door bijvoorbeeld lichtkoepels plaatsen. Zo kunt u een beroep op ons doen voor hellende daken plaatsen, platte daken roofing, Velux dakramen plaatsen, EPDM dakbedekking lage prijs, perfect afgewerkte koper en zinkwerken en reparatie daklekkage door hevige regen of andere omstandigheden. We staan klaar om u verder te helpen met een professionele dakrenovatie en ieder lek in daken te herstellen. Wat u ook nodig heeft, aarzel niet om het te vragen, want wij zijn uw dakspecialist in de regio Antwerpen.  Over SK Dakwerken in Kalmthout SK Dakwerken in Kalmthout is een ervaren en dynamische onderneming. Met onze vakmensen gaan we dag in dag uit uw daken op om ervoor te zorgen dat uw dak in de best mogelijke staat is. Service en klanttevredenheid staan bij ons voorop en dit realiseren we door duidelijke rapportages te leveren over de staat van uw dak, perfect vakmanschap af te leveren, afspraken juist en tijdig na te komen en door ervoor te zorgen dat u veilig en aangenaam kunt leven, werken en slapen onder uw dak. Ook voor het verhogen van uw wooncomfort staan we voor u klaar. Zo kunnen we uw dak(en) beter isoleren waardoor in de koude periodes de warmte in uw woning of pand blijft en deze tijdens de warme periodes buiten blijft. U bespaart vervolgens ook nog eens op uw energienota. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie of advies op maat over uw daken? Neem dan eenvoudig contact met ons op. We staan u graag bij met raad en daad. Platte daken roofing en EPDM dakbedekking Ons team is gespecialiseerd in daken en dan bedoelen we alle soorten daken! Zowel voor hellende daken als platte daken kunt u op onze expertise, ervaring en gedetailleerde afwerking rekenen. Met roofing en EPDM dakbedekking gaan we dagelijks aan de slag. Roofing noemen we ook bitumen of dakleer en we kunnen dit op ieder dak aanbrengen, maar adviseren het voornamelijk te gebruiken voor platte daken. EPDM is een uitstekend materiaal voor alle soorten daken. Het heeft een enorme elasticiteit waardoor er geen scheuren of barsten ontstaan wanneer deze dakbedekking wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. Bovendien is EPDM volledig resistent tegen de Uv-stralen van de zon. Bent u op zoek naar de juiste dakbedekking voor uw woning of pand? Aarzel niet, maar vraag het ons. We helpen u graag verder met advies op maat. Onze diensten en services vanuit Antwerpen Ons team van SK Dakwerken is voornamelijk actief in de regio Antwerpen, op specifiek verzoek kunnen we u ook verder helpen in de aangrenzende regio's. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder:  Hellende daken plaatsen Platte daken roofing Lichtkoepels plaatsen Velux dakramen plaatsen EPDM dakbedekking lage prijs Koper en zinkwerken Reparatie daklekkage door hevige regen Professionele dakrenovatie Dakspecialist Lek in dak herstellen Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
SK Dakwerken
De Roerdomp 27
Kalmthout
Meer informatie
Stijn Bauwens Dakwerken
Kwabrugstraat 152
Bellegem (Kortrijk)
Meer informatie
Een hellend dak laten plaatsen, dakisolatie, of dakrenovatie, doet u met Sysen Dakwerken en Gevelwerken in Antwerpen Bent u op zoek naar een expert in dakwerken en gevelwerken? Wees welkom bij Sysen Dakwerken en Gevelwerken uit Antwerpen. Wij voeren elk dakwerk met garantie uit en bieden hierbij een breed dienstenpakket. Zo kunt u door ons een dakinspectie laten uitvoeren, verzorgen wij uw dakisolatie en het plaatsen van lichtkoepel op dak. Ook kunt u door ons Velux dakramen laten plaatsen en voeren wij goede dakrenovaties uit. Bovendien zijn wij uw partner voor een EPDM plat dak met een nieuwe waterafvoer van plat dak of kunt u een compleet nieuw hellend dak laten plaatsen. Ook voor de installatie van zonnepanelen bij particulieren, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een allround dakwerken expert, belt u eerst met Sysen Dakwerken en Gevelwerken. Vakmanschap in dakwerken vanuit Antwerpen Bij Sysen zorgen we voor veilige en duurzame daken, waar u weer jarenlang van kunt genieten. Inmiddels, mogen we meer dan 20 jaar daken en gevels renoveren en nieuwe daken bouwen. Dit doen we met veel oog voor detail tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Van tevoren bespreken we uw wensen uitvoerig met u door en voorzien u van een deskundig advies, passend bij uw budget en ideeën. Omdat we zeker zijn van onze vakkennis, bieden we al onze klanten zelfs 10 jaar garantie op de uitgevoerde dakwerken. Zo kunt u gerust op beide oren slapen. Hellend dak laten plaatsen in de regio Antwerpen Uw dak beschermt uw gezin en inboedel, tegen weersinvloeden van buitenaf. Maar ook al is een dak nog zo stevig gebouwd, wanneer de tijd verstrijkt, moet elk dak vernieuwd worden . U merkt dit bijvoorbeeld aan een muffe lucht op zolder, vochtplekken in de muren langs de rand van het dak, of zelfs waterschade. Beschikt u over een bestaande woning waarvan u vermoedt dat uw dak aan vervanging toe is? Nodig ons dan uit voor een dakinspectie. Na afloop bespreken we de aanwezige gebreken en denken met u mee in oplossingen. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Ook voor gevelisolatie, gevelrenovatie en bekleding Wilt u besparen op uw energierekening, uw gevel een nieuw uiterlijk geven of uw gevel laten renoveren? Dan bieden wij hier verschillende oplossingen voor op maat. We vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden tijdens een persoonlijke kennismaking. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Dakwerk met garantie Dakinspectie uit laten voeren Goede dakrenovaties EPDM plat dak Hellend dak laten plaatsen Dakisolatie Plaatsen van lichtkoepel op dak Velux dakramen laten plaatsen Waterafvoer van plat dak Installatie van zonnepanelen bij particulieren Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Sysen Dakwerken- en Gevelwerken Antwerpen
Fruithoflaan 98 / 20
Antwerpen
Meer informatie
TC Construct
Kouterstraat 40
Ooigem (Wielsbeke)
Meer informatie
Nieuwe daken leggen door Thomas Piens Dakwerken in Laarne Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een specialist in daken voor uw woning, pand of bijgebouwen? Dan bent u bij Thomas Piens Dakwerken in Laarne aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor ons vak voor al uw opdrachten. Zo kunt u een beroep op ons doen voor Velux dakramen plaatsen, nieuwe daken leggen, renovatie van daken, lichtkoepels laten plaatsen, lichtstraten laten plaatsen, koper en zinkwerken, hellende daken laten plaatsen, platte daken laten plaatsen en het verwijderen van asbest op daken. We vertellen u hier graag meer over. Nieuwe daken leggen in Oost-Vlaanderen Heeft uw woning en/of pand een nieuw dak nodig? Dan bent u in de groot regio Oost-Vlaanderen bij ons juist! Voor nieuwe daken, zowel plat als hellend, renovatie en dakinspecties zijn we uw aangewezen partner. Met jarenlange ervaring en de beste technieken kunnen we niet alleen uw nieuwe dak plaatsen, maar zorgen we ook voor de afbraak en afvoer van uw huidige dak(en) op een juiste, veilige en verantwoorde manier. Al vele klanten gingen u voor, mogen we u eens meer vertellen over onze werkwijze, onze realisaties en onze referenties? Onze diensten en services vanuit Laarne Bij Thomas Piens Dakwerken vindt u uw partner voor al uw dakwerken, van het plaatsen van dakramen tot het verwijderen van asbest. Neem contact met ons op voor advies en meer informatie over onze specialisaties, diensten en services: Velux dakramen plaatsen Nieuwe daken leggen Renovatie van daken Lichtkoepels laten plaatsen Lichtstraten laten plaatsen Koper en zinkwerken Hellende daken laten plaatsen Platte daken laten plaatsen Verwijderen van asbest op daken Dakrenovatie en dakinspecties Denkt u aan het renoveren van uw dak(en) of bent u niet zeker over de huidige status van uw dak(en)? Schakel dan onze expertise in voor een dakinspectie. Ook als u wilt renoveren, starten we onze werkzaamheden met een dakinspectie. Een dak kent geen geheimen voor ons team en alle plus- en minpunten worden voor u in kaart gebracht. U ontvangt een gedetailleerd rapport over de status van uw dak(en), ons advies en een plan van aanpak als u tot renovatie over wenst te willen gaan. Hiermee en hierbij bieden we u de garantie van goede communicatie vooraf, tijdens de werken en na afloop van de renovatie(s). Service, kwaliteit en uw volledige tevredenheid staan altijd centraal bij het team van Thomas Piens Dakwerken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thomas Piens Dakwerken
Brandemanstraat 8
Laarne
Meer informatie
Van de Voorde Frederic
Zandstraat 136
Sint-Pauwels
Meer informatie
Van Hecke Franky Dakwerken
Korte Welvaart 5 A
Keerbergen
Meer informatie
Vanbellinghen Patrick
Dorekenstraat 9
Pepingen
Meer informatie
Dakwerken VKJ in Berlaar, voor al uw kwalitatief hoogwaardige dakwerken en persoonlijk advies op maat Is uw woning toe aan nieuwe dakbedekking? Bij Dakwerken VKJ bent u op het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een houten dakconstructie, een zinken dakbekleding of dakisolatie volgens de Vlaamse norm dakisolatie, wij verzorgen het allemaal. Ons team professionals staat voor u klaar om u te adviseren over dakwerken voor zowel platte daken als hellende daken. Uiteraard verzorgen wij ook de complete afwerking, inclusief na-service.  Onze diensten op een rij Dakwerken VKJ komt realiseert uw dakbedekking voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Wij adviseren u tijdens het gehele traject. Dat begint al bij de materiaalkeuze. Een duurzaam materiaal zorgt voor een lange levensduur van uw dak. Ook denken we mee over het type uitstraling waar uw voorkeur naar uitgaat. Zo oogt een natuurleien dakpan compleet anders dan een betonnen dakpan bijvoorbeeld. We zetten onze diensten voor u op een rij: Complete dakwerken voor hellende en platte daken Houten dakconstructies en houten dakpannen Zinkwerken Dakisolatie Voor onze houten dakconstructies gebruiken wij altijd het hardste hout. Oregon hout is goed behandeld tegen invloeden van buitenaf en ook verkrijgbaar in grotere lengtes dan andere houtsoorten. Voor voorbeelden van onze uiteenlopende dakwerken kunt u alvast een kijkje nemen in de portfolio op onze website. Wilt u meer licht op zolder? Dan kunnen wij ook Velux dakramen voor u plaatsen. Alles is bespreekbaar en we denken graag met u mee. Wat doet Dakwerken VKJ voor u? Van idee tot uitvoering, wij voorzien u van vakkundig advies tijdens het gehele proces. Ons deskundige team levert kwaliteit. Voorafgaand spreken we de opdracht uitvoerig met u door. Tijdens de werkzaamheden zorgen we voor een goede communicatie met u en de architect. Zo zijn we allemaal verzekerd van het perfecte eindresultaat. Uw wensen staan bij ons voorop en als geregistreerde aannemer, voldoen we aan alle wettelijke verplichtingen. Vraagt u gerust om een gratis, vrijblijvende, prijsofferte voor een indicatie. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen voor het doorspreken van de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken, per e-mailbericht of met het contactformulier op onze website. 
VKJ Dakwerken BV
Misstraat 3B
Berlaar
Meer informatie
VP Constructions in Kortrijk, voor al uw dak- en timmerwerken  Bent u op zoek naar een expert in dak- en timmerwerken? Dan bent u bij VP Constructions in Kortrijk. De professionals zijn u onder andere van dienst met de herstellingen van daken en met nieuwe daken leggen. Het ervaren team is gespecialiseerd in het aanleggen van platte daken. Zo helpen ze u onder andere met industriële daken aanleggen en het verdere onderhoud hiervan. Daarnaast voorzien ze in roofing daken leggen, EPDM daken uitvoeren en TPO daken aanleggen. Om uw woning er mooi en strak uit te laten zien is het bekleden van dakgoten een optie. Als u meer licht in uw woning wilt brengen dan is het plaatsen van lichtstraten en het plaatsen van lichtkoepels een goede manier om voor meer daglicht te zorgen. Uiteenlopende diensten bij VP Constructions VP Constructions is een dynamisch en ervaren bedrijf met jaren van ervaring in hun vakgebied. U kunt hier altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het vriendelijke personeel is altijd een aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen. VP Constructions levert telkens deskundig advies dat is toegespitst op uw specifieke situatie. Ze ondersteunen u met alle werkzaamheden, zodat u altijd te maken heeft met dezelfde contactpersoon. Het professionele bedrijf is u onder andere van dienst met: TPO daken aanleggen Herstelling van daken Bekleden van dakgoten Plaatsen van lichtstraten Platte daken aanleggen in Kortrijk VP Constructions is de juiste partner om in te schakelen voor het aanleggen van platte daken. Zo is het onder andere mogelijk om roofing daken te laten aanleggen; roofing is een populaire vorm van dakbedekking voor platte daken. Dit type dakbedekking is duurzaam, goed bestand tegen vocht en het gaat ook een lange tijd mee. Daarnaast is het mogelijk om EPDM voor de dakbedekking van platte daken te gebruiken. EPDM is zeer elastisch, heeft een lange levensduur en is zeer onderhoudsvriendelijk. Bij VP Constructions heeft u ook de keuze uit TPO dakbedekking; dit is een elastische kunststof dakbedekking die direct over de oude dakbedekking kan worden aangebracht en is verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Lichtstraten en lichtkoepels bij VP Constructions VP Constructions is gespecialiseerd in het bekleden van dakgoten. Met het bekleden van de dakgoten ziet uw woning er weer prachtig uit en biedt het bescherming tegen de weersomstandigheden. Daarnaast is het mogelijk om bij het professionele bedrijf lichtstraten te laten plaatsen. Lichtstraten zijn een goede optie als u voor daglicht in bepaalde ruimtes van uw woning wilt zorgen. De lichtstraten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kunnen op maat voor u worden geplaatst. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op uw platte daken een lichtkoepel te laten plaatsen; dit zorgt voor een stuk meer daglicht in uw woning. Verder is het een mogelijkheid om zonwering op de lichtstraten toe te passen zodat het niet te warm wordt. VP Constructions in Kortrijk is gespecialiseerd in herstellingen van daken en nieuwe daken leggen.  Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
VP Constructions
Mellestraat 246
Kortrijk
Meer informatie