All Age Beauty
Dorpsstraat 42
Kalmthout
Meer informatie
Welkom bij de professioneel pedicure van Beauty & Glamm in Kemzeke Oost-Vlaanderen Heeft u behoefte aan ultieme ontspanning en verzorging van uw lichaam, haar en nagels? Dan bent u bij Beauty & Glamm in Kemzeke aan het juiste adres. We bieden u de beste behandelingen door onze ervaren en gediplomeerde schoonheidsexperts. Zo kunt u bij ons terecht voor de kapsalon en duo behandelingen, onze professioneel pedicure, professioneel manicure, permanente make-up, party make-up, bruid make-up met opsteek kapsel, wenkbrauw behandelingen, ontharing van wenkbrauwen, brow Lamination behandeling, henna brows, wimpers laten liften, wimper kleuringen, powder brows, biab nagels, medische pedicure en volledige voetverzorging en handverzorging. Beauty & Glamm in Kemzeke Ons schoonheidsinstituut in Kemzeke is al jaren een vertrouwd adres voor velen. We nemen graag de tijd voor u en verzorgen u van top tot teen! We bestaan uit een team specialisten van uw haar tot aan uw tenen. Onze kapper staat klaar voor al uw wensen in knippen, wassen, verzorgen en het in model brengen van kapsels, terwijl onze (medisch) pedicure klaar staat voor al het voetenwerk! Laat uzelf in de watten leggen in een van onze luxe zetels en geniet van uw tijd bij Beauty & Glamm.  Professioneel pedicure in Oost-Vlaanderen Heeft u behoefte aan een professionele pedicure voor een moment van pure ontspanning en de beste nagelverzorging die u zich kunt wensen? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze pedicure van Beauty & Glamm! Naast de zeer fijne basispedicure en medisch pedicure kunnen we u ook verder helpen met gellak, nailart, biab nails en een uitgebreide voetmassage. Wat uw wensen ook zijn, we voeren het graag voor u uit. En omdat we u een puur moment van ontspanning willen bieden, verzoeken we u vriendelijk vooraf een afspraak te maken, zodat we u de tijd en onze volledige aandacht kunnen schenken. Dat verdient u! Onze schoonheidsbehandelingen en services U bent van harte welkom bij Beauty & Glamm voor de ultieme ontspanning en verzorging van uw lichaam, zo staan we onder meer klaar met de volgende schoonheidservices : Kapsalon en duo behandelingen Professioneel pedicure Professioneel manicure Permanente make-up Party make-up Bruid make-up met opsteek kapsel Wenkbrauw behandelingen Ontharing van wenkbrauwen Brow Lamination behandeling Henna brows Wimpers laten liften Wimper kleuringen Powder brows Biab nagels Medische pedicure Voetverzorging en handverzorging Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Beauty & Glamm
Stationsstraat 62 bus 2
Kemzeke
Meer informatie
Beauty Plan
Speureweg 22
Sint-Martens-Latem
Meer informatie
Beauty Time in Hoboken, geniet van gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes, infrarood sauna en meer Heeft u behoefte aan een heerlijk verwenmoment voor uzelf? Maak dan snel een afspraak bij Beauty Time in Hoboken. Verzorg uw gezicht met gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes en ontspan in onze infrarood sauna en dames massage salon. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een professionele laserontharing en het bleken van tanden. Naast diverse laserbehandelingen, verzorgen wij ook een vakkundige pedicure of medische pedicure op maat. Bovendien kunt u in onze salon ook de verzorgende Image skincare producten kopen om uw huid thuis verder te verzorgen. Wilt u iemand anders verrassen? Geef dan onze cadeaubon als geschenk! Het team van Beauty Time staat klaar om u binnenkort te verwelkomen. Gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes in Hoboken Bij Beauty Time staat een optimale gelaatsverzorging op de eerste plaats. Door eerst een analyse van uw huid te maken, achterhalen we exact welk huidtype u heeft en waar uw huid behoefte aan heeft. Wij bieden uiteenlopende behandelingen voor elk huidtype, waarmee we bijdragen aan een stralend gelaat. Zowel voor de jonge huid, met overmatige talgproductie, als de oudere huid met fijne lijntjes, kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze behandelingen? Bel ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden persoonlijk met u door. Image Skincare producten in de regio Antwerpen In onze salon wordt gewerkt met producten van Image Skincare. Dit Amerikaanse bedrijf ontwikkelt hoogwaardige producten voor elk huidtype met als doelstelling de huid te verbeteren. Volkomen vrij van parabenen en niet getest op dieren. Er bestaat een passende skincare routine voor elk huidprobleem, aangepast aan de zorg die de huid nodig heeft. Dankzij de Image Skincare producten, brengt u de huid weer terug in topconditie en krijgt u weer een stralend gelaat. Komt u ook snel langs om te kijken welke lijn het beste bij u past? Ook voor pijnloze laserontharingen Wilt u ook niet meer scheren of waxen? Dan is een professionele laserontharing de manier bij uitstek om op een pijnloze manier van ongewenste haargroei af te komen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten: Infra rood sauna Dames massagesalon Professionele laserontharing Laserbehandelingen Bleken van tanden Medische pedicure Pedicure Gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes Image producten kopen Cadeaubon Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Beauty Time Hoboken
Louisalei 4
Hoboken
Meer informatie
Bij BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) in West-Vlaanderen kunt u terecht voor gelnagels  In West-Vlaanderen is BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) dé schoonheidssalon waar u terecht kunt voor uitgebreide beauty behandelingen. Onze kapster kan u helpen met alle vormen van haarverzorging en daarnaast kan onze nagelspecialist u voorzien van kunstnagels, gelnagels, manicure en nail art. Ook voor gelaatsverzorging als make-up en ontharing staan wij telkens weer voor u klaar. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en we zullen er dan ook alles aan doen om u met een tevreden gevoel onze salon te laten verlaten. Wat kunnen onze specialisten in West-Vlaanderen voor u doen? Het team van BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) heeft een passie voor verzorging. Wij heten u van harte welkom om u te laten verwennen met één of meerdere van onze behandelingen. Bij ons kunt u terecht voor Gelnagels Kapster Kunstnagels Haarverzorging Make-up Nail art Ontharing Manicure Gelaatsverzorging Schoonheidssalon Kies bij ons voor de meest natuurlijke soorten gelnagels Wanneer uw nagels van nature zwak zijn, dan kunt u bij BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) terecht om deze door middel van gelnagels te laten verstevigen. Wij gebruiken hiervoor een kant-en-klare gel die we op uw nagel lakken. Door middel van een UV-lamp zal deze gel uitharden en vast blijven zitten aan uw nagel. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan kleuren, dus er zal er altijd eentje tussen zitten die uw voorkeur heeft. Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel en behouden hun glans.  Voor de beste haarverzorging van Uitkerke (Blankenberge) Of u nu op zoek bent naar een ervaren kapper om uw haar in model te brengen, uw haar te kleuren of uw haar te knippen, bij BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) moet u zijn voor de beste haarverzorging. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in ongeveer alles wat met haar te maken heeft. Naast de bovenstaande behandelingen, kunnen we u dan bijvoorbeeld ook voorzien van het beste haaradvies. In onze salon werken we enkel met de beste merken en bieden we professionele producten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan snel contact op met BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge). U kunt ook het contactformulier invullen.
BeautyByTura
Merkempad 6
Uitkerke (Blankenberge)
Meer informatie
Beautypoint Yeliz
Oude Bemdens 72
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Bellocosi
De Drij Dreven 235
Zonhoven
Meer informatie
Body Confidence
Pierstraat 204
Aartselaar
Meer informatie
De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem, professionele massagesalon voor een ontspannen lichaam en geest Bent u op zoek naar een deskundige masseur? Wees welkom bij De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem. In onze massagesalon, bieden wij zowel professionele massages heren als dames. Zo kunt u bij ons terecht voor sportmassages, HydroMed massages, zwangerschapsmassages en therapeutische massages. Voor een wellness moment, boekt u een speciale anti stress massage, relax massage, hotstone massage of maak gebruik van onze heerlijke aromatische massages. Komt u met elkaar? Dan verzorgen we graag een duo massage voor u.  In onze pedicure salon, kunt u bovendien terecht voor gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure) en een voetreflex massage. Kortom, voor ultieme ontspanning van lichaam en geest, gaat u naar De Heide-Relax Beauty Pedicure. Professionele massagesalon in Izegem Bij De Heide-Relax Beauty Pedicure, nemen we uitgebreid de tijd voor onze cliënten. Bij ons komt u tot rust en verlaat u ontspannen de salon. Of u nu een afspraak boekt voor een gezellig wellness uitje met zijn twee, hulp nodig heeft bij een sportblessures of een rustmoment zoekt als toekomstige mama; met ons brede dienstenpakket kan het allemaal. Dit alles in een gezellige en huiselijke sfeer. Dankzij regelmatige bijscholingen, blijven wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van massages. Dat we ons vak met veel passie en plezier uitoefenen, blijkt wel uit het feit dat de salon inmiddels al meer dan dertien jaar bestaat. U bent bij ons dan ook zeker in deskundige handen. HydroMed massage in West-Vlaanderen Heeft u al eens gehoord van een HydroMed massage ? Ideaal voor mensen die niet graag op hun buik liggen, want tijdens deze massage ligt u op een speciaal warm waterkussen. Met een temperatuur van 35 tot 42 °C, ontspant het zenuwsysteem en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Er is minder druk op uw gewrichten en door de warmte kan er gemasseerd worden tot in de diepere spierlagen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook voor een deskundige pedicure Met een pedicure behandeling werken we aan meer dan mooie en verzorgd uitziende voeten. Zo kunnen voetklachten worden voorkomen en verlicht en bij een medische pedicure zelfs worden voorkomen. Boekt u gerust uw afspraak online. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Massages heren als dames Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure) Pedicure salon Therapeutische massages Anti stress massages Zwangerschap massages Aromatische massages HydroMed massages Wellness Massagesalon Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
De Heide - Relax Beauty Pedicure
Hondekensmolenstraat 36/0001
Izegem
Meer informatie
Flow of Beauty
Hallebaan 12
Oelegem
Meer informatie
Fy Forever Young Clinic
Poederleesteenweg 102
Kasterlee
Meer informatie
La vie en Roos
Molenstaat 35
Eeklo
Meer informatie
Schoonheidsinstituut Carine
Meensesteenweg 395
Roeselare
Meer informatie
Si Beauty
Haachtsesteenweg 506
Kampenhout
Meer informatie
Vajo Esthetiek
Kerkstraat 6
Kuurne
Meer informatie
Zencare
Frans Van De Meulebrouckestraat 17
Zottegem
Meer informatie