Thuisverpleging Callewaert Kathy
Kleine Ardooisestraat 38
RoeselareTrefwoorden: Begeleiding bij dementie, Toiletzorg, Wondzorg, Palliatieve zorg, Verpleging aan huis

Rubrieken: Verpleegkundige - particulierThuisverpleging Callewaert Kathy uit Roeselare, de warme en persoonlijke zorg die u helpt aan uw nood

Zorgteam Callewaert Kathy biedt thuisverpleging op zeer breed gebied aan. Zo verzorgen wij de begeleiding bij dementie, wondzorg, toiletzorg, palliatieve zorg en verpleging aan huis. Wij zijn een klein intiem team met hart voor de zorg. Een klein team waarborgt wat wij belangrijk vinden voor onze klanten: persoonlijk en warm contact tussen vertrouwde verzorgers en klant. Voorop staat dat u de persoonlijke begeleiding krijgt die past bij uw zorgvraag. Uw zorgvraag kan divers of gecompliceerd zijn, wij zijn een professioneel en ervaren team waar niets te veel is gevraagd. Onze zorgverleners genieten cursussen en bijscholing om u het best van dienst te zijn. Gevestigd in Roeselare, zijn wij dagelijks actief in en rondom deze omgeving in West-Vlaanderen.

Het brede aanbod diensten bij u thuis

Heeft u nood aan gespecialiseerde thuiszorg voor uzelf of een naasten? Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken met Thuisverpleging Callewaert Kathy. Wij zullen u hartelijk te woord staan in een persoonlijk gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Ons gespecialiseerde aanbod bestaat uit:

  • Begeleiding bij dementie
  • Wondzorg
  • Toiletzorg
  • Palliatieve zorg
  • Verpleging aan huis

Professionele én persoonlijke aandacht

Met Thuiszorg Callewaert Kathy kunt u vertrouwen op gedreven ervaring en professionaliteit. Het hoge niveau van het zorgteam komt niet alleen tot stand door middel van bijscholing en cursussen, ook juist de persoonlijke toewijding die de ervaren verzorgers van Callewaert Kathy meenemen naar u thuis, zorgen voor hoogkwalitatieve zorg met net dat beetje extra. Uw thuis is uw persoonlijke lokaliteit waar u privé geniet, vandaar dat thuiszorg Callewaert Kathy’s nummer één is om zorg op een integere en vertrouwelijk manier aan te bieden.

Kom in contact met ons vrijblijvende team vol expertise

Bent u benieuwd hoe Callewaert Kathy’s expertise u kan voorzien van hoogwaardige zorg? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie over palliatieve zorg, begeleiding bij dementie, toiletzorg, wondzorg of verpleging aan huis. Bel voor een afspraak om gezondheidsadvies in te winnen. Wij staan dagelijks voor u klaar. Geen vraag is ons te gek, wij bieden de best mogelijke zorg voor iedereen. Gelokaliseerd is Roeselare, omgeving West-Vlaanderen staan wij u van harte te dienst.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Thuisverpleging Callewaert Kathy, Roeselare