Lyra BVBA
Eekhoutdriesstraat 88
OostakkerTrefwoorden: Bezettingswerken, Verlaagde plafonds, Gyprocwerken, Kaleien, Pleisterwerken voor renovatie, Pleisterwerken voor nieuwbouw, Spuitplamuur, Binnen schilderwerken, Buiten schilderwerken, Isolatie van gevels

Rubrieken: Plafonneerders
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Lyra BVBA uit Oostakker voor uw bezettings-, gyproc- en plafonneerderwerken

Zoekt u een specialist in gyprocwerken? Dan bent bij Lyra uit Oostakker aan het juiste adres. Ze verzorgen tot in de wijde omgeving bezettingswerken, pleisterwerken voor nieuwbouw, pleisterwerken voor renovatie, binnen schilderwerken, buiten schilderwerken en de isolatie van gevels. Ook weet Lyra BVBA raad met verlaagde plafonds, kaleien en spuitplamuur. Heeft uw woning of gebouw niet langer die mooie uitstraling van weleer? Door uw gevel te laten restaureren, kunt u het oorspronkelijk karakter van het gebouw laten herstellen. Het isoleren van uw gevel is bovendien een toegevoegde waarde voor uw hele pand. 

 Vocht in het gebouw door gevelschade

Gevelrestauratie wordt toegepast bij historische monumenten, maar ook bij jongere gebouwen of woningen met een authentieke of waardevolle uitstraling. De gevel is het eerste wat men ziet van een gebouw. Dat wordt minder fraai als deze beschadigd en vervuild is. Bovendien zorgt restauratie voor vernieuwde bescherming van het gebouw. Gevelschade kan zich na verloop van tijd uitbreiden tot binnen in de woning. Er ontstaan bovendien vochtproblemen. Om ernstige gevolgen te vermijden, doet u er dus goed aan de gevel tijdig te laten restaureren.

Goed opvullen en dan pas plamuren

Bij Lyra BVBA kunt u terecht voor het plaatsen van valse (voorzet)wanden of om plafonds te verlagen met gyproc of gipsplaten. Plamuren gebeurt aan de hand van een vulmiddel of plamuursel voor de gaatjes van de muur of tussen de voegen van de gyproc platen. Bij een constructie in gyproc vullen ze eerst de banden uit, daarna plamuren ze de volledige oppervlakte nog eens. Dat is noodzakelijk om oneffenheden te vermijden en vlakke muren te bekomen. Pas dan kunnen de schilder- of behangwerken van start gaan.

Plafonds hebben meer stabiliteit nodig

Indien u een afgehangen plafond kiest, dan worden de platen tegen het plafond zelf bevestigd. De gyproc kan rechtstreeks op bijvoorbeeld de balken worden geplaatst. Een andere optie is plaatsen op profielen. In het geval van een vrijdragend plafond worden de gipsplaten aan de muren eromheen geplaatst. Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van metalen profielen. De profielen voor het plafond zijn steviger dan die gebruikt worden bij wanden. Het plafond heeft namelijk meer stabiliteit nodig. Bij Lyra hebben ze alle noodzakelijke vakkennis in huis.

Contacteer Lyra BVBA in Oostakker voor het maken van een afspraak of het leveren van een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.