Coma Decoratie
Ruddervoordsestraat 87
Zedelgem


Vandaag 08:00 - 12:00 13:00 - 18:00
overige dagen


Trefwoorden: Binnen schilder, Buiten schilder, Behangwerken, Vloerbekleding leggen, Parket vloeren leggen, Laminaat vloeren leggen, Verkoop van verf, Kleuradvies aan huis, Verkoop van behang, Plamuurwerk binnenshuis

Rubrieken: Schilder
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Coma Decoratie uit Zedelgem voor een prachtig interieur of exterieur op maat

Aan de Ruddervoordsestraat 87 in Zedelgem vindt u schilderspeciaalzaak Coma Decoratie. Zij staan u bij met al uw schilderwerken en binnenhuisdecoratie. Geen enkele uitdaging is hen te groot: het enthousiaste team gaat graag voor u aan de slag om uw droomwoning te realiseren. U kunt het deskundige bedrijf inzetten voor verschillende werken, waaronder: schilderwerken, behangwerken, vloerbekleding leggen, parket vloeren leggen, laminaat vloeren leggen en plamuurwerk binnenshuis. De speciaalzaak richt zich niet alleen op de verkoop van verf en verkoop van behang: ook voor kleuradvies aan huis kunt u terecht. Van advies tot verkoop en realisatie: voor al uw interieurwerken van A tot Z kunt u terecht bij Coma Decoratie in Zedelgem. 

 Coma Decoratie, Zedelgem

Brede dienstverlening

U kunt het ervaren team voor verschillende klussen inschakelen. Waar nodig doen zij beroep op een van de deskundige partners. Zij zijn breed gespecialiseerd: u kunt onder andere terecht voor: 

  • Schilderwerken binnen en buiten
  • Behangwerken 
  • Vloerbekleding leggen
  • Parket vloeren leggen
  • Laminaat vloeren leggen
  • Verkoop van verf
  • Kleuradvies aan huis
  • Verkoop van behang
  • Plamuurwerk binnenshuis

Interieur precies naar smaak

Kan uw interieur wel een opknapbeurt gebruiken? Voor all-round service kunt u bij Coma Decoratie terecht. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerken. Het team is op de hoogte van de laatste trends en moderne technieken om uw woning van een frisse look te voorzien. Zij kijken steeds naar uw persoonlijke situatie om een gepaste oplossing aan te bieden. De schilderwerken worden uitgevoerd door de eigen binnen schilder of buiten schilder, eventueel met een samenwerking met gespecialiseerde partners. Ook voor prachtig behang, vloerbekleding, raambekleding of pleisterwerk kunt u terecht. Wat uw wensen ook zijn: Coma Decoratie zorgt voor een mooie realisatie precies naar uw smaak. 

Exterieur op maat

Ook voor werken buiten uw woning kunt u terecht. Schakel bijvoorbeeld de buiten schilder in voor een metamorfose van het aanzicht van uw woning. Niet alleen geniet u van een prachtige look, ook zal het uw woningwaarde doen stijgen. Ook zorgt een goede schilderbeurt er voor dat uw woning beter bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en slijtage. U kunt ook terecht voor geveldecoratie en schrijnwerk. Bent u benieuwd naar de realisaties? Doe alvast inspiratie op en bekijk de referenties. Van plamuurwerk binnenshuis tot parketvloeren leggen en werken buitenshuis: u kunt rekenen op een snelle en secure aanpak en een fraai resultaat. 

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. Coma Decoratie komt zo spoedig mogelijk bij u terug. 

DSCN2537.JPG - Coma Decoratie, Zedelgem