K&F-decor
Middelmolenlaan 175
DeurneTrefwoorden: Binnenbepleistering, Buitenbepleistering, Gyprocwerken, Binnenschilder, Buitenschilder, Badkamerrenovatie, Laminaat vloeren leggen, Behangwerken, Decoratieve marokkaanse technieken, Tadelak

Rubrieken: PlafonneerdersContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

K&F-Decor uit Deurne voor uw pleisterwerken, vloeren en badkamerrenovatie

Zoekt u een professionele plafonneerder voor uw decoratieve projecten in woning of bedrijfspand? Dan bent u aan het goede adres bij K&F-Decor in Deurne. Het bedrijf is u van dienst voor alle werken als het gaat om bepleistering, behangwerken, schilderen zowel binnen als buiten. Een specialisme is het toepassen van decoratieve Marokkaanse technieken. U kunt er ook voor het leggen van laminaat terecht. K&F-Decor is actief in Deurne en wijde omgeving tot in Antwerpen.

K&F-decor, Deurne

Prijs gaat doorgaans per vierkante meter

K&F-Decor verzorgt de reparatie van elk type scheur in uw muren of vloeren. De werkzaamheden bestrijken zowel binnen- als buitenmuren. Als u inzicht wilt in de kosten van uw plafondwerk bij u thuis of in uw bedrijfspand, dan wordt u geholpen bij het maken van een eerste schatting. Het bedrijf heeft veel ervaring en kan u snel inlichten over de mogelijkheden binnen uw budget. Renovatie- of bouwplannen bepalen de prijs van de stukadoor vooral in oppervlakte. Er wordt doorgaans gewerkt met een vierkante meter berekening, wel of niet inclusief de raampartijen.

Vakmanschap en passie voor fraai resultaat

Zonder egaal bezettingswerk zijn mooi afgewerkte muren en plafonds moeilijk te realiseren. Dit is van belang zowel in renovatie als nieuwbouw, binnen als buiten. Bij particulieren zowel als professionals zetten zij hun schouders onder uw bezettingswerken en pleisterwerken van badkamer tot volledige huizen en kantoren. Ook gyprocwerken en kleine opdrachten zijn bij ze goed mogelijk en worden met evenveel zorg en passie voor het vak gerealiseerd. Vertrouw op dit bedrijf voor renovatie en intern pleisterwerk, in het bijzonder plafond renovatie.

Nauwkeurig werken en proper opleveren

Wie met K&F-Decor in zee gaat krijgt honderd procent kwaliteit, vakmanschap een een perfecte afwerking. Dit alles voor de beste prijs. Alle afspraken worden nagekomen, afgestemd op uw wensen en noden. De zelfwerkend patroon heeft veel ervaring met kleine en grotere projecten. Hij is tijdens het project steeds uw aanspreekpunt. Nauwkeurigheid is een voorwaarde, omdat er veel tijd en aandacht kruipt in het afwerken van de hoeken: ramen afplakken, plastiekjes aanbrengen ter bescherming, en nadien alles weer proper verwijderen.

Contacteer K&F-Decor in Deurne voor een afspraak of een offerte.

24.jpg - K&F-decor, Deurne