Butalo & Zoon
Kappelekensweg 27
Wezemaal (Rotselaar)Trefwoorden: Bos frees werken, Grond en graafwerken, Diep frezen, Stronken frezen, Stenen en beton diep frees werken, Verhuur van tractor grondkeeper

Rubrieken: Grondwerken, Bosexploitatie, Grond en afbraakwerkenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Butalo & Zoon in Wezemaal (Rotselaar) voor grondwerken en ontbossing op maat

In de ruime regio van Wezemaal-Rotselaar staat Butalo & Zoon klaar voor al uw ontbossing. Door hun deskundigheid en ruime ervaring in het vak, garanderen zij kwaliteit en een efficiënte aanpak. Het bedrijf is gespecialiseerd in bos frees werken, grond en graafwerken, diep frezen, stronken frezen en stenen en beton diep frees werken. Daarnaast kunt u ook terecht voor het kopen van brandhout en houthakselen. Zelfs voor de verhuur van tractor grondkeeper kunt u rekenen op Butalo & Zoon uit Wezemaal. Het enthousiaste team zoekt graag naar een geschikte oplossing voor uw persoonlijke situatie. Schroom niet om advies in te winnen: de vakmensen staan u graag te woord. 

Butalo & Zoon, Wezemaal (Rotselaar)

Bos frees werken

Voor een deskundige firma, gespecialiseerd in het verpulveren van hout kunt u bij Butalo & Zoon terecht. Op efficiënte wijze worden stronken en stuiken verwijderd met behulp van de stronken frezen. Samen met de wortels worden deze verpulverd. Het bedrijf maakt enkel gebruik van de beste materialen waardoor de klus snel en secuur kan worden geklaard. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij de firma terecht. Zelfs tot 40 centimeter in de grond gaan zij aan de slag: geen klus te lastig. De snippers worden uiteindelijk ingewerkt in de grond, die als humus dienen voor de grond. Zo profiteert u van een vruchtbare ondergrond waarna ook gras kan worden gezaaid. 

Grondverzet op maat

Uw grond bouwrijp maken? Butalo & Zoon staat voor uw klaar om uw terrein of perceel volledig op te ruimen zodat u kunt beginnen aan een bouwproject. Verder kunt u ook terecht voor allerhande grond en graafwerken. Denk hierbij aan het uitgraven van kelders, rioleringswerken, het uitgraven van bouwputten of wegeniswerken. Uiteraard worden deze werken uitgevoerd binnen de kaders van strenge veiligheidsvoorschriften. Daarnaast kunt u ook terecht voor transport en aanvoer van grond. Butalo & Zoon heeft het milieu hoog in het vaandel staan en zorgt dat de bijproducten waar mogelijk worden gerecycled. Zelf aan de slag? Informeer dan naar de mogelijkheden voor de verhuur van tractor grondkeeper. 

 Verkoop brandhout en hout hakselen

Geef uw woning warmte en gezelligheid met een houthaard en kies voor brandhout van de hoogste kwaliteit. U kunt bij Butalo & Zoon terecht voor een ideale mix van verschillende soorten hardhout van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan:

  • Eik
  • Acacia
  • Beuk
  • kerselaar

Het brandhout van Butalo & Zoon is beschikbaar per kuub of per stère. Daarnaast kunt u ook terecht voor houthakselen: ideaal als grondbedekking of als brandstof. 

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. 

356.jpg - Butalo & Zoon, Wezemaal (Rotselaar)