Thuiszorg op zijn best
Hoekstraat 27
LeopoldsburgTrefwoorden: Wondzorg, Stomazorg, Palliatieve zorg, Diabetes, Medicatie klaarzetten verpleegkundige, Toiletzorg, Inspuitingen, Hygiënische zorg, Compressietherapie, Spoelen van een port-a-cath

Rubrieken: ThuisverplegingContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuiszorg Op Zijn Best voor professionele zorg aan huis

Thuiszorg Op Zijn Best zorgt voor kwalitatieve thuisverpleging waarbij de wensen van de patiënt voorop staan. De thuisverpleegkundigen hebben een goede opleiding op zak die zij geruime tijd in praktijk hebben gebracht. Door de kennis, ervaring en empatische houding van het personeel kunt u rekenen op gepaste zorg. U kunt terecht voor een breed scala aan diensten: van algemene medische zorgen tot aan het dagelijkse toilet en wasbeurten. De thuisverpleging op maat wordt afgetoetst met de behandelende artsen. Thuiszorg Op Zijn Best biedt diensten aan in Leopoldsburg, Beverlo, Kwaadmechelenen en Ham.

Van wondzorg tot het spoelen van een port-a-cath

Met het oog op persoonlijke behoefte kunt u bij Thuiszorg Op Zijn Best terecht voor een waaier aan diensten. Dit kan gaan om kleinere zorgtaken zoals toiletzorg, maar u kunt ook rekenen op hulp bij bredere palliatieve zorg. De zorgverleners ondersteunen u, of een derde persoon, bij nodige dagelijkse zorg. Naast dagelijkse zorg bij het klaarzetten en indienen van medicatie, toiletzorg, wassen en aankleden kunt u ook terecht voor de volgende diensten:

  • wondzorg en inspuitingen
  • stomazorg en lavement
  • palliatieve zorg
  • zorg bij diabetes
  • spoelen van een port-a-cath en afkoppelen chemotherapie

Visie en werkwijze

De medewerkers van Thuiszorg Op Zijn Best hebben liefde en passie voor de job en staan u bij met een open en empatische houding. Dit maakt dat u minder lang in het ziekenhuis hoeft te blijven en kan herstellen in het comfort van uw eigen huis. Het is hierbij prioriteit dat u zich prettig voelt binnen uw eigen omgeving. Daarnaast zorgt Thuiszorg Op Zijn best er voor dat u langer thuis kan blijven wonen om zo veel mogelijk van uw oude dag te genieten waarbij de intrek in een rusthuis kan worden uitgesteld. Bij de thuiszorg van Thuiszorg Op Zijn Best zijn respect, een vriendschappelijke band en nauwe samenwerking met de behandelend arts en uzelf essentieel.

Geen financiele stress door derdebetalerssyteem

Thuiszorg Op Zijn Best werkt met een derdebetalerssysteem, wat inhoudt dat het financiële luik rechtstreeks tussen de thuisverplegingspraktijk en de Belgische ziekenfondsen wordt geregeld. Dit systeem zorgt er voor dat u geen extra zorgen hoeft te hebben op het gebied van financiën.

Heeft u behoefte aan professionele zorg aan huis? Neem gerust contact op met Thuiszorg Op Zijn Best.