Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk
Europastraat 42a
Bavikhove (Harelbeke)Trefwoorden: Keuring paarden, Dierenarts paarden, Dierenarts kleine huisdieren, Dierenarts ezels, Dierenarts knaagdieren, Dierenarts voor gezelschapsdieren, Dierenarts pony, Dierenarts honden, Dierenarts katten, Vaccinaties paarden

Rubrieken: DierenartsenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk In Bavikhove voor professionele algemene diergeneeskunde

Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk in Bavikhove kunt u terecht met uw paarden of kleine huisdieren. Zij bieden multidisciplinaire faciliteiten aan met betrekking tot diagnose, operatie, hospitalisatie en revalidatie. Ook voor vaccinaties kunt u terecht. Hoog Hemelrijk is een dierenarts voor paarden, dierenarts voor kleine huisdieren, dierenarts voor ezels, dierenarts voor knaagdieren, dierenarts voor pony’s, dierenarts voor katten en dierenarts voor gezelschapsdieren. Zij begrijpen dat het moeilijk is uw dier aan een ander toe te vertrouwen. Daarom doen zij er alles aan dit vertrouwen niet te beschamen. De dierenartspraktijk staat voor professionalisme, eerlijkheid en no-nonsense.

Dierenartsenpraktijk voor paarden

Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk is gespecialiseerd in de verzorging van paarden. U kunt terecht voor een breed scala aan diensten, zoals de keuring van paarden, vaccinaties van paarden, algemene diergeneeskunde, aankooponderzoek, mankheidsonderzoek en ontworming. Daarnaast kunt u terecht voor de sportopvolging van uw paard. Ook operaties en hospitalisaties behoren tot de mogelijkheden. Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk mag zich ook Nationaal fertilisatiecentrum voor paarden noemen. U kiest de ideale hengstkeuze voor uw merrie, waarbij de paardenfokker u graag van advies voorziet. 

Dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren

Wanneer uw huisdier zich niet goed voelt, kunt u zich flink zorgen maken. Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk kunt u rekenen op betrokken en deskundige dierenartsen. Zij doen er alles aan om u als eigenaar tevreden te stellen. Zij nemen de tijd voor u en zorgen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt. U kunt terecht voor dierengeneeskunde in de breedste zin van het woord. Ook kunt u rekenen op verzorging voor uw pup of kitten. Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk is geen moeite te groot voor uw huisdier.

Voor grote ingrepen en kleine interventies

Naast deskundigheid en betrokkenheid kunt u ook rekenen op hoogstaande technologische apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan RX, echografie of gasanaesthesie. Hierdoor beschikt Dierenartspraktijk Hoog Hemelrijk over tal van professionele mogelijkheden inzake onderzoek, hospitalisatie en algemene chirurgie. Naast grote ingrepen kunt u terecht voor kleine interventies. Met zaken als tandhygiëne weten zij raad en helpen u graag verder. Voeding speelt ook bij dieren een belangrijke rol in hun welzijn. U kunt dan ook terecht voor een specialistische kijk op de voeding van uw huisdier. Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk wordt tijd genomen voor uw huisdier.

U kunt terecht aan de Europastraat 42a in Bavikhove, alsook aan de Kerkstraat 4 in Kuurne. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.