Trefwoorden: Eerste kwaliteit rundvlees, Gehakt, Verse braadworst, Bbq vlees, Gourmet en fondue, Huisbereide charcuterie, Stoofvlees, Traiteurdienst, Koude buffetten, Huisbereide salades
Rubrieken: Slagerijen
Vraagt u zich af waar u eerste kwaliteit rundvlees, huisbereide charcuterie en koude buffetten kunt halen? Kom dan langs bij Slagerij Vanbelle, ook bekend als de slagerij ‘Els & Jozef’ aan de Koolkerkse Steenweg 43 in Brugge. U vindt daar zeer veel van uw dagelijkse voedingsproducten uitgestald: gehakt, verse braadworst, BBQ vlees, gourmet en fondue, stoofvlees. Het is bovendien een gewaardeerde traiteurdienst en u kunt er terecht voor heerlijke koude buffetten inclusief huisbereide salades. Veel klanten komen voor de vleesproducten en ontdekken dan ook de andere toegevoegde waarden van deze topslagerij.
In Slagerij Vanbelle aan de Koolkerkse Steenweg 43 in Brugge vindt u het ouderwetse respect voor vleeswaren in het bijzonder en voedingswaren in het algemeen. Lees de recensies.
Amerikaanse runderen hebben slechts het halve gewicht van die in Europese. Elke kok kan u verzekeren dat dit de smaak van het vlees zeer ten goede komt. Vrij rondgrazen op de natuurlijke graslanden in Uruguay of Argentinië resulteert uiteindelijk in een hemelse smaak, die bij Slagerij Vanbelle al vele jaren als vanzelfsprekend wordt ervaren. Het is een kwestie van professionele keuzes maken. Zelf zeggen ze daarover bij Els & Jozef: “Een kwaliteit die we graag doorgeven aan onze klanten. Dit rundvee is gefokt zonder dure stallen en zonder krachtvoer. We laten onze klanten graag profiteren van deze natuurlijke wijze van rundvee houden.” Probeer zelf eens eerste kwaliteit rundvlees van Slagerij Vanbelle.
Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van traiteurdienst van Slagerij Vanbelle. Complete maaltijden die vers zijn bereid en bestaan uit ingrediënten met een hoge kwaliteit, zijn bijzonder verleidelijk als klanten weinig tijd hebben om zelf hun maaltijden samen te stellen. Het is een gezonde gewoonte om het op die ene dag dan maar aan de professional over te laten. U kiest uw traiteur met zorg: voor kant-en-klare, vers bereidde, gerechten. Thuis kunt u zelf opwarmen en serveren. Ooit ontstond het beroep van traiteur als service voor de adel en de maatschappelijke bovenklasse. Daar hoort dan ook bij.