ND-Tec
Schepensstraat 9
Oostduinkerke (Koksijde)Trefwoorden: Verzorgen van elektrische installaties voor een volledige nieuwbouw, Elektrische installaties voor renovatie, Elektrische depannage, Aansluiten van video en parlofonie, Binnenverlichting aanleggen, Buitenverlichting aansluiten, Elektrische installatie voor magazijn, Elektrische schema installaties, Bekabeling voor poorten

Rubrieken: Verlichting, Elektriciens, Domotica, Elektriciens - Installateurs, DepannageContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

ND-Tec in Oostduinkerke (Koksijde): al uw elektriciteitszaken geregeld

Bent u op zoek naar een vakkundige elektricien die u voorziet in al uw elektrische noden? Van het verzorgen van elektrische installaties voor een volledig nieuwbouw project, tot het aansluiten van video en parlofonie, u kunt rekenen op ND-Tec uit Oostduinkerke (Koksijde). Wij zijn uw betrouwbare zakenpartner voor diverse elektrische installaties, zowel voor bedrijven als particulieren. Zo realiseren wij elektrische installaties voor renovatie projecten als ook de elektrische installatie voor magazijn toepassingen. Wilt u optimaal van uw licht genieten? Wij maken een lichtplan geheel op maat en naar uw wensen en kunnen naast elektrische schema installaties de binnenverlichting aanleggen of de buitenverlichting aansluiten. Uw garagepoort laten openen en sluiten met één druk op de knop? Schakel ons in voor de bekabeling van poorten. De experts staan ook 7 op 7 klaar voor elektrische depannage.

Zekeringskast-1.jpg - ND-Tec, Oostduinkerke (Koksijde)

Binnen- en buitenverlichting

Een optimale sfeer creëert u met instelbaar licht, dat u per lichtpunt naar uw wensen kunt aanpassen. Er is echter wel een goede inschatting nodig van het benodigde licht in uw woning of tuin. Dit is gemakkelijk te realiseren met een lichtplan opgesteld door ND-Tec. Een lichtplan is niet meer dan een plattegrond met een overzicht van alle lichtpunten die in uw woning of appartement geïnstalleerd worden. Door een lichtplan te maken wordt het kiezen van verlichting, lampen en armaturen een stuk gemakkelijker. In zo’n lichtplan legt u immers op voorhand vast welke verlichting u waar wilt plaatsen. Zo krijgt u een goed overzicht en bent u er zeker van dat alle kamers op de juiste manier belicht worden.

Hulp bij elektriciteitsschema

Een schema van uw elektrische installatie is wettelijk verplicht en zonder een schema kan u geen keuringsattest bekomen. Wij brengen uw volledige elektrische installatie in kaart met de noodzakelijke elektrische schema’s. Eventueel benodigde vernieuwingen (om de keuring te behalen) voeren wij voor u uit met het oog op de AREI-voorschriften (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) zodat alles veilig is opgesteld. Naast schema’s staan wij ook altijd voor u klaar om elektrische installaties uit te voeren, dit voor zowel bedrijven als particulieren. Zoekt u voor uw nieuwbouwproject een elektricien die elektrische installatie verzorgd? Of betreft het een renovatie? U kunt op ons van ND-Tec rekenen!

Al uw elektrische zaken geregeld

Of het nu gaat om een groot elektrisch installatie project of om het plaatsen van een zekeringskast, wij staan steeds weer voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere:

  • Verzorgen van elektrische installaties voor een volledige nieuwbouw
  • Elektrische installaties voor renovatie
  • Elektrische depannage
  • Aansluiten van video en parlofonie
  • Binnenverlichting aanleggen
  • Buitenverlichting aansluiten
  • Elektrische installatie voor magazijn
  • Elektrische schema installaties
  • Bekabeling voor poorten

Heeft u vragen of wenst u een offerte op maat te ontvangen? Twijfel niet om contact op te nemen.

Nieuwbouw-1.jpg - ND-Tec, Oostduinkerke (Koksijde)