Mert Logistics BVBA
Brusselsesteenweg 135
MelleTrefwoorden: Goedkoop verhuizen, Kantoorverhuizingen, Internationale verhuizingen, Liftservice, Ladderlift

Rubrieken: Transport, Verhuizingen, verhuizers en verhuisbedrijven, Verhuizingen, Verhuizer


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Mert-Verhuizingen bvba, Melle

Mert-Verhuizingen bvba is een verhuisbedrijf in Melle. Wij bieden een betaalbare verhuisservice: we verhuizen al vanaf 149 euro. Zo beschikt Mert-Verhuizingen bvba over verschillende verhuisformules. Breng een bezoek aan onze website om de opties te bekijken. De genoemde prijzen zijn geldig in heel Brussel, Vlaams-Brabant, Oost en West-Vlaanderen en de provincie Antwerpen. Mert-Verhuizingen bvba is 24/7 bereikbaar. Tijdens de feestdagen werken we gewoon door.

Verhuizingen:

Alle prijzen die op de website worden genoemd, zijn all-in (btw, verzekeringen en materiaal) en een voorschot is niet nodig. U rekent na de verhuis af bij met de verhuizer, in contanten of indien anders is afgesproken. We rekenen geen depot rittijden aangerekend, enkel de uren aan dat we bij u zijn. Interesse? We komen gratis bij u ter plaatse om een offerte op te maken. Onze vertrekpunten zijn: Gent, Brugge, Oostende, Antwerpen, Waregem, Brussel, Roeselare, Kortrijk en Aalst.

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Transport, Verhuizingen, verhuizers en verhuisbedrijven, Verhuizingen, Verhuizer, Goedkoop verhuizen, Kantoorverhuizingen, Internationale verhuizingen, Liftservice en Ladderlift in Melle, Oost-Vlaanderen.