Deuninck's Gardens
Westeindestraat 159
Maldegem


Vandaag 08:00 - 22:00
overige dagen


Trefwoorden: Kleine bestratingswerken, Draad omheiningen plaatsen, Houten omheiningen plaatsen, Aluminium omheiningen plaatsen, Snoeien van hagen, Kleine vijvers aanleggen, Snoeien en vellen van bomen, Graafwerken, Grondwerken, Ontwerpen van tuinen

Rubrieken: Snoeien en vellen van bomen, Tuinaanleg en tuinonderhoud, Tuinontwerp, tuin, Tuinaanleg


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Van het ontwerp van uw droomtuin tot het snoeien van hagen in Oost-Vlaanderen: Deuninck's Gardens in Maldegem

Bent u op zoek naar een maatwerkspecialist in tuinwerken, onderhoud en de aanleg van uw volledige buitenomgeving? Dan bent u op zoek naar Deuninck's Gardens in Maldegem! Reken op ons voor al uw tuinwerken. Van het uitvoeren van kleine bestratingswerken tot draad omheiningen plaatsen, het snoeien van hagen en kleine vijvers aanleggen! We bieden u een waaier aan specialisaties zoals houten omheiningen plaatsen, aluminium omheiningen plaatsen, het snoeien en vellen van bomen, graafwerken en grondwerken. Voor uw volledige tuinproject van A tot Z kunt u rekenen op Deuninck's Gardens. En daarmee bedoelen we vanaf het ontwerpen van tuinen tot aan het opleveren van uw tot in detail perfecte droomtuin!

Ontwerpen van tuinen Maldegem, Oost-Vlaanderen

Snoeien van hagen door de specialisten in Maldegem

Met de onderhoudsservices van Deuninck's Gardens wordt uw tuin een groene oase! Een van onze grootste specialiteiten is namelijk het tuinonderhoud. Denk hierbij onder andere aan het snoeien van hagen, waar we een enorme vakkennis in opgebouwd hebben. Tijdens uw volledige tuinonderhoud zal werkelijk alles voor u uit handen worden genomen. Van het scheren van hagen en het verzorgen van bomen tot het maaien van gras en het wieden van onkruid aan toe. Al uw onderhoudswensen nemen we graag vooraf met u door. U kunt kiezen voor eenmalig en voor structureel onderhoud. Maar wat u ook kiest, met tuinonderhoud van Deuninck's Gardens kiest u voor het behouden van uw droomtuin

Onze diensten en services vanuit Oost-Vlaanderen

Ons team heeft een aantal extra specialisaties die niet eenvoudig te vinden zijn. Zo zijn we in het bezit van het ECS 3 (ECS European Chainsaw Certificate) voor het kappen van bomen. We zorgen voor een veilig en uitvoerig stappenplan, uitvoering en afvoering van uw boom of bomen. Neem alvast een kijkje naar onze realisaties in onze fotogalerij. Geniet, doe inspiratie op voor uw droomtuin en neem contact met ons op als we binnenkort ook u mogen rekenen tot onze ruime kring tevreden klanten na het realiseren van:

  • Kleine bestratingswerken
  • Draad omheiningen plaatsen
  • Houten omheiningen plaatsen
  • Aluminium omheiningen plaatsen
  • Snoeien van hagen
  • Kleine vijvers aanleggen
  • Snoeien en vellen van bomen
  • Graafwerken
  • Grondwerken
  • Ontwerpen van tuinen

De totale tuinaanleg van uw droomtuin van A tot Z!

Is uw woning volledig klaar en wenst u te starten aan de verlenging van uw interieur naar uw buitenomgeving? Dan is het hoog tijd om uw droomtuin te laten ontwerpen of op orde te laten brengen door ons team van Deuninck's Gardens! Voor uw tuinaanleg op alle fronten! We staan klaar om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden en zien hierbij geen enkel detail over het hoofd. We nemen graag persoonlijk al uw wensen en werken met u door. Heeft u nog maar een vaag idee over hoe alles er precies moet uitzien? Dan staan we u bij met het tekenen van een gedetailleerd ontwerp. Bij het ontwerpen en de aanleg staan we ervoor garant dat we altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste wetgeving en adviezen. Van het leggen van grasmatten, kunstgras, alle mogelijke aanplantingen, het strooien van kiezelstenen tot aan voor het plaatsen van omheiningen en kleine vijvers: u vindt het bij het team van Deurninck's Gardens!

Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Snoeien van hagen Maldegem, Oost-Vlaanderen