Feroca BVBA
Ferdinand Pauwelsstraat 42
Ekeren


Vandaag gesloten
overige dagen


Trefwoorden: Kleine huisdieren, Honden Konijnen, Katten Knaagdieren, Tandheelkundige ingrepen, Operatie kleine huisdieren, Radiologie kleine huisdieren, Sterilisatie huisdieren, Castratie huisdieren, Raadpleging na afspraak

Rubrieken: Dierenartsen
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Feroca BVBA in Ekeren: uitstekende dierenartsenpraktijk voor al uw huisdieren

Huisdieren met gezondheidsproblemen eisen medische aandacht. Hun eigenaren in de regio Ekeren kunnen terecht bij Feroca aan de Ferdinand Pauwelsstraat 42. Van de kleinste kwaaltjes, die met een simpel middeltje te verhelpen zijn, tot grote problemen die om chirurgische oplossingen vragen: Feroca weet hoe ze aan te pakken. Of u nu een kat, konijn, rat, hond of cavia heeft.  Dierenverzorging van Feroca omvat kleine huisdieren zoals honden konijnen, katten knaagdieren. Ingrepen zijn tandheelkundig, of het gaat om operatie en ook castratie van kleine huisdieren. Mogelijk is radiologie voor kleine huisdieren en sterilisatie van huisdieren. Raadpleging kan na afspraak, maar er is ook vrije raadpleging. Feroca heeft professionele dierenartsen in dienst die betrouwbaar advies en behandeling op maat van elk huisdier geven.

Individuele behandeling

Dierenartsen controleren uw huisdier preventief en zorgen voor het chippen en vaccineren van jonge dieren. Een eerste taak van de dierenarts is daarna het behandelen van zieke dieren met het oog op genezing. Op basis van een diagnose en na het stellen van een prognose wordt een behandeling ingesteld. Bij gezelschapsdieren ligt de nadruk op het behandelen van het individuele dier. U wilt natuurlijk de beste zorg voor uw geliefde huisdier: dat begrijpen de dierenartsen van Feroca als geen ander. En u bent als dierenliefhebber niet alleen. De statistieken bevestigen dat huisdieren een belangrijk deel van de samenleving uitmaken. Tachtig miljoen gezinnen in Europa hebben minstens één huisdier die een belangrijke rol speelt in het gezin.

Dienstverlening Feroca BVBA

U kunt bij Feroca BVBA in Ekeren rekenen op een brede dienstverlening. De deskundige dierenartsen zorgen voor de beste zorg voor uw geliefde huisdier. U kunt onder andere terecht voor de volgende diensten:

  • Tandheelkundige ingrepen
  • Operatie kleine huisdieren
  • Radiologie kleine huisdieren
  • Sterilisatie huisdieren
  • Castratie huisdieren
  • Raadpleging na afspraak

Pak gezondheidsproblemen aan

Gezondheidsproblemen kunnen onrustwekkend en stresserend zijn, niet het minst bij uw huisdier. Daarom is er Feroca, de dierenartsenpraktijk die klaarstaat voor uw huisdier. Laat uw dier niet langer rondlopen met klachten en maak een afspraak. Cliënten die u voorgingen zijn zeer tevreden over de dierenarts. Zo stelt een client: "Beste dierenarts die je je maar kan indenken! Een heel lieve mevrouw met héél veel liefde voor haar vak en je huisdier." Heeft uw huisdier gezondheidsproblemen? Neem dan snel contact op met Feroca en maak een afspraak op het nummer 03-542 00 93. U kunt enkel op afspraak bij Feroca BVBA terecht.

Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.