Inboedels bij de Mops
Bossevelden 16
BeerzelTrefwoorden: Opruimfirma, Opruimen van inboedels, Opkopen inboedels, Opruimen van panden, Opruimen van magazijnen, Opruimen van huizen

Rubrieken: Opruimen, Opruimen inboedels


Inboedels bij de Mops, Beerzel

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw inboedel? De eenmanszaak Inboedels bij Mops staat voor u klaar! Wij behandelen uw spullen met zorg en bieden u altijd een eerlijke prijs. Wij beschikken over een ladderlift en containers en zijn dus overal op voorbereid. Een deel van de spullen brengen we voor u naar de stort en een deel kopen we op. Ook het opkuisen kunt u aan ons overlaten.

Onze werkzaamheden

  • IInboedels bij de Mops, Beerzelnboedel: Wilt u van uw spullen af? Wij nemen al uw oude spullen mee, van meubels tot werkmateriaal. Zo wordt uw pand opgeruimd en houdt u er nog iets aan over, wij bieden namelijk altijd een eerlijke prijs.
  • Sorteren en legen: Is het moeilijk voor u om het huis van een overledene op te ruimen? Heeft u geen tijd voor het opruimen van het huis na scheiding? Inboedels bij de Mops, kan alles voor u regelen. Naast het opruimen zorgen we ook voor het reinigen.
  • Opkopen: Geen zorgen over het los verkopen van uw spullen, wij nemen alles in één keer mee. De spullen die we willen opkopen trekken we van de opkuis af.

Wij zijn werkzaam in de regio's Leuven. Mechelen en Kempen. Neem gerust contact op voor meer informatie en prijzen.

Inboedels bij de Mops, Beerzel