Optiek Maudens
Florimond Leirensstraat 24
Wetteren


Vandaag 09.00 - 18.00
overige dagen


Trefwoorden: Opticien, Oogmetingen, Brillen, Sportbrillen, Zonnebrillen, Damesbrillen, Herenbrillen, Kinderbrillen, Contactlenzen, Loepen

Rubrieken: Optiek


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Optiek Maudens in Wetteren voor kwaliteit, service en aandacht voor oogzorg 

Een groeiend begrip in de optiek wereld: zo kunt u familiebedrijf Optiek Maudens het beste omschrijven. Bij ons kunt u rekenen op een breed aanbod aan sportbrillen, zonnebrillen, damesbrillen, herenbrillen en kinderbrillen. Wij zorgen dat u een bril vindt met optimaal draag- en kijkcomfort. Daarnaast bekijkt de opticien aandachtig de vorm van uw gezicht en kunnen wij op basis hiervan – en uw uitstraling – brillen aanbeveling die precies bij uw imago passen. U zult stralend de winkel verlaten. Ook voor contactlenzen en loepen kunt u terecht. Maak gerust een afspraak voor oogmetingen en vanuit dat vertrekpunt helpen wij u graag verder. 

Optiek Maudens, Wetteren

Onze Garanties:

Wij bieden u de volgende garanties:

 • Advies:
  Door onze continue bijscholing krijgt u altijd het beste advies.
 • Echtheidsgarantie:
  U krijgt op onze Varilux glazen een echtheidscertificaat.
 • Tevredenheidsgarantie:
  Bent u na 30 dagen niet tevreden met uw glazen? Dan wisselen we deze om in samenspraak.
 • Breukgarantie:
  Uw glazen zijn gedekt met een breukgarantie.
 • Diefstalgarantie:
  Uw glazen zijn gedekt door een diefstalgarantie.
 • Varilux reisbijstand:
  Pech op vakantie? Wij kunnen u voorzien van een pechverhelpingskits.
 • Gratis onderhoud:
  U kunt u glazen gratis laten onderhouden door ons.
 • Controleonderzoek:
  Tijdens het laatste garantieonderzoek wordt er gratis een controle uitgevoerd.
 • Onmiddellijke herstellingen:
  Wij zullen u altijd proberen zo snel mogelijk te helpen.

Een passende bril voor een mooie uitstraling

Op basis van een visuele analyse zorgen onze optiekers dat u met een mooie bril die precies bij uw uitstraling en gezichtsvorm past de winkel uitloopt. Een bril heeft namelijk een grote invloed op de indruk die u maakt. Onze medewerkers de juiste opleiding op zak, blijven zich bijscholen en putten uit jarenlange ervaring: zo kunt u zeker zijn dat u stralend de deur uitloopt met een bril die goed bij u staat. De opticien maakt altijd een gepersonaliseerde aanbeveling. U kunt terecht voor damesbrillen, herenbrillen, kinderbrillen en zelfs sportbrillen. Of u nu voor brillen of lenzen kiest, ons motto blijft: “het verstrekken van optische aanvullingen met steeds de grootste aandacht voor oogzorg, kwaliteit en service.”

Oogmeting voor optimaal kijkcomfort

De juiste oogmeting voor de aanschaf van een nieuwe bril of lenzen is essentieel. Bij Optiek Maudens in Wetteren kunt u rekenen op uitstekende oogmetingen. Wij maken gebruik van professionele oogmetingen en moderne technieken zodat brillen of lenzen precies afgestemd zijn op uw noden en behoeften. Ons hoogtechnologische apparatuur meet verschillende parameters. Er wordt steeds rekening gehouden met uw gezichtsvorm en bewegingen. Daarnaast vragen wij ook altijd even door naar uw leefstijl om u advies op maat te kunnen leveren. Door ons ruime aanbod vindt u altijd een oplossing die precies bij uw wensen en situatie past. Online lenzen bestellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor vragen of een gratis oogmeting komt u bij ons langs of neemt u contact met ons op. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Optiek Maudens, Wetteren