CSS Containerverhuur
Hemelrijken 3
Sint-AmandsTrefwoorden: Containerverhuur, Verhuur containers, Afbraakwerken, Graafwerken, Puinafval, Opritten

Rubrieken: Containers - stort en afval, ContainersContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

CSS Containerverhuur, Sint-Amands

Gaat u verbouwen of heeft u veel oud ijzer afval? Dan kunt u bij CSS Containerverhuur een container huren waar u het afval in kwijt kunt. Omdat wij een groot assortiment containers hebben, is er altijd een container die qua afmetingen aansluit op uw behoeften. Onze containers zijn tussen zes en de twintig kubieke meter. Wij leveren zowel containers aan particulieren, aannemers en bedrijven en verhuren containers in de regio Antwerpen en Waasland. In overleg halen wij de container weer op wanneer u dat het beste uitkomt.

Andere diensten

Gaat u uw tuin inrichten of aanleggen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor materialen, zoals chape, zand of kiezel. Ook hebben wij een minigraver tot onze beschikking voor graafwerken, zodat u bijvoorbeeld een vijver of oprit kunt aanleggen. Vanwege de kleine afmeting van de minigraver is deze eenvoudig in gebruik.

U bent bij ons verzekerd van de beste service. U kunt ons zeven dagen op zeven bereiken.

Heeft u zelf al een container staan, maar moet u deze transporteren? Dan staan wij graag tot uw dienst. Wij hebben een vrachtwagen die speciaal daarvoor is bedoeld.

Meer informatie over containerverhuur of onze andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.