4x4 Shop Putseys
Dodelbergstaat 5
Kersbeek-miskom
Meer informatie
Als u autopech heeft, bel dan direct A.B.D depannage in Dilbeek-Schepdaal We helpen u snel weer op weg Als u pech heeft met uw voertuig, bel dan direct A.B.D depannage in Dilbeek-Schepdaal. Met jarenlange ervaring, expertise en een fantastisch wagenpark en team staan we dag en nacht voor u klaar. Reken op onze diensten en service, waaronder pechverhelping en sleepdiensten. Voor al uw autopech, en hiermee bedoelen we autopech 24/7, pechhulp camionette en depanage 24/7 staan we voor u klaar. Heeft u autopech lekke band, autosleutel verloren hulp nodig bij het openen van auto's? Of heeft u vrachtwagen pechhulp nodig? Reken op A.B.D depannage. Ook voor kraanwerk en ondergrondse takelingen met Jeep vindt u bij ons uw specialist. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en het inschakelen van onze hulp. Autopech is altijd vervelend, wij helpen u weer verder! Autopech is nooit leuk. U wilt weer zo snel mogelijk onderweg en uw voertuig veilig van de weg gehaald hebben. Dat komt goed uit, want zelfs in de meest vervelende situaties komen we u helpen en slepen we uw voertuig voor u weg, indien nodig. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep op ons doen. We hebben een uitgebreid wagenpark en kunnen alle sleepdiensten voor u uitvoeren, van lichte wagens tot camionettes en vrachtwagens aan toe. Heeft u pech en hulp nodig? Aarzel dan geen moment en neem direct contact met ons op. We helpen u graag weer op weg.  Kraanwerk en ondergrondse takelingen met Jeep Ook voor het grotere en lastigere werk bent u bij onze professionals juist. We voeren in een handomdraai uw kraanwerken uit en verzorgen ondergrondse takelingen met onze Jeeps. Er is geen plek van waaruit A.B.D depannage u niet kan helpen. Lastige en soms zelfs bijna onmogelijke sleep- en takelopdrachten worden door ons met succes uitgevoerd. Onze passie voor het uitvoeren van hulp- en reddingsmissies staat centraal. We houden hierbij rekening dat we geen schade aan uw voertuig, vrachtwagen of andere eigendommen toebrengen en leveren perfecte resultaten. We vertellen u hier graag meer over en nemen graag uw specifieke opdracht met u door.  Onze diensten en services vanuit Dilbeek-Schepdaal Ons pakket aan diensten en services is uitgebreid en heeft als centrale doel het verhelpen van vervelende situaties. Wat uw situatie ook is, aarzel niet en neem eenvoudig contact met ons op als we u uit de brand mogen helpen bij en met: Autopech Pechverhelping Sleepdiensten Autopech 24/7 Depanage 24/7 Autopech lekke band Autosleutel verloren hulp nodig Openen van auto's Vrachtwagen pechhulp Pechhulp camionette Kraanwerk Ondergrondse takelingen met Jeep Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, bij autopech 24/7 en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
A.B.D depannage
Kreupelstraat 58
Dilbeek-schepdaal
Meer informatie
Banden Mortier Tielt
Ruiseleedsesteenweg 44
Tielt
Meer informatie
Boussu Depannage
Berkenstraat 9
Donk
Meer informatie
Depannage Saviour
Karterstraat 36
Kortenberg
Meer informatie
Erkend specialist ford, Sportwagens prijzen, Velgen banden winkel, Nieuwe auto kopen, Tweedehands autoverkoop, Banden uitlijnen, Ford garage, Remmen testbank, Parkeerschade herstellen, Autopech takeldienst 
Garage Borremans Ford
Rijksweg 55
Bornem
Meer informatie
Garage GTI MOTORS
Evangelieboomstraat 46
Deerlijk
Meer informatie
Garage Lieven Verhelst
Rollegemkapelsestraat 100
Ledegem
Meer informatie
In Spiere (Spiere-Helkijn) in West-Vlaanderen kunt u terecht bij Garage VDK37 voor een professionele garage Het team van Garage VDK37 in Spiere (Spiere-Helkijn) heeft een hart voor auto’s. Bij onze professionele garage kunt u dan ook terecht voor bijna alles wat met auto’s te maken heeft. Wilt u bijvoorbeeld goedkope autobanden kopen, of onderhoud lichte vrachtwagens uitbesteden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij banden uitlijnen, autodiagnose en airco service uitvoeren, autoglas herstellen en ongeval wagens herstellen. Ook voor erkend koetswerk auto en trekhaken plaatsen professioneel staan wij graag voor u klaar. Uitgebreide service in onze professionele garage Wanneer u op zoek bent naar één bedrijf waar u alle service voor uw auto kunt afnemen, dan bent u bij Garage VDK37 in Spiere (Spiere-Helkijn) aan het juiste adres. Onze enthousiaste vakmensen hebben verstand van alle soorten auto’s. Wij bieden u klantgerichte en snelle service. Een greep uit ons aanbod Professionele garage Banden uitlijnen Goedkope autobanden kopen Autodiagnose Onderhoud lichte vrachtwagens Airco service Trekhaken plaatsen professioneel Autoglas herstellen Ongeval wagens herstellen Erkend koetswerk auto Snel weer op pad na panne in West-Vlaanderen Niets is vervelender dan pech onderweg, of er voor vertrek achter komen dat uw auto het niet meer doet. Voor snelle service kunt u dan het beste naar Garage VDK37 in Spiere (Spiere-Helkijn) gaan. U kunt uw auto bij onze garage langsbrengen, maar wij kunnen uw auto ook voor u komen ophalen. Voordat we aan de slag gaan, controleren we uw auto volledig, zodat we doelgericht te werk kunnen gaan. Zodra we weten wat er aan uw wagen mankeert, zullen wij u volledig informeren over onze voorgenomen werkzaamheden en het prijskaartje dat hier aan hangt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Volledig auto-onderhoud in Spiere (Spiere-Helkijn) Bij Garage VDK37 in Spiere (Spiere-Helkijn) kunt u terecht voor onderhoud van motorkap tot kofferbak en alles wat ertussenin zit. Wij zijn beschikbaar voor zowel het uitvoeren van eenmalig als periodiek onderhoud. In onze workshop werken enkel gekwalificeerde professionals en werken we altijd met de nieuwste machines en materialen. Wij zijn een erkend autobedrijf, en werken dus altijd volgens de laatste wetten en voorschriften. Wij doen er alles aan om u zo lang mogelijk van uw geliefde auto te kunnen laten genieten. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Garage VDK37 in Spiere (Spiere-Helkijn). U kunt ook het contactformulier invullen.
Garage VDK37
IJzeren Bareel 38
Spiere (Spiere-Helkijn)
Meer informatie
Garage Vermeeren
Deinzestraat 85B
Oudenaarde
Meer informatie
Het meest deskundige team op het gebied van auto depannage is steeds de Hagelandse Takelcentrale uit Diest Heeft u pech met uw voertuig of bijvoorbeeld een auto ongeval, neem dan contact op met de snelle takeldienst van de Hagelandse Takelcentrale uit Diest. Met ons uitgebreide aanbod aan takelwagens zijn wij zowel takeldienst fiets, takeldienst vrachtwagen en takeldienst moto’s. Ook voor de depannage moto’s, depannage camionetten, depannage fietsen, depannage vrachtwagens trucks camions en auto depannage bent u bij ons steeds aan het juiste adres. Wij hebben zeer ruime openingsuren en zijn daarom bijna altijd bereikbaar om u snel weer op weg, of van de weg, te helpen. Verlies geen tijd, in regio Diest snel weer op weg bij auto pech Bij de Hagelandse Takelcentrale in Diest staan wij al jarenlang bekend om onze snelle en kundige service. Telkens weer helpen wij mensen uit de brand en zorgen wij er voor dat ze zo snel als mogelijk weer verder kunnen. Een greep uit ons veelzijdige dienstenaanbod Auto depannage Depannage vrachtwagens trucks camions Depannage fietsen Depannage camionetten Depannage moto's Auto ongeval Snelle takeldienst Takeldienst fiets Takeldienst vrachtwagen Takeldienst moto's Wat houdt auto depannage van de Hagelandse Takelcentrale in Niks is vervelender dan stil staan langs de weg, of er vlak voor vertrek achter komen dat uw moto, vrachtwagen of auto niet wil starten. Gelukkig kunt u bij pech altijd een beroep doen op de pechhulp van de Hagelandse Takelcentrale uit Diest. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om u snel weer op weg te helpen, maar kunnen dit helaas niet garanderen. Wanneer de staat van uw auto niet goed genoeg is om veilig op weg te kunnen zullen wij onze takeldienst inschakelen en zorgen wij er voor dat uw auto bij de juiste garage terecht komt. Wij werken enkel met de beste en nieuwste takelwagens Heeft u pech dicht bij huis of wanneer u onderweg bent? Dan neemt u het beste contact op met de Hagelandse Takelservice in Diest. Wij beschikken altijd over de beste en nieuwste modellen takelwagens, deze worden ook wel bergingswagens of bergingsvoertuigen genoemd. Afhankelijk van de situatie komen wij snel ter plekke met bijvoorbeeld onze kraanwagen, oprijwagen of lepelwagen. Door het kiezen van het juiste voertuig kunnen wij super snelle en efficiënte service bieden. Wel zo handig in de meeste situaties. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de Hagelandse Takelservice uit Diest. U kunt ook het contactformulier invullen.
Hagelandse Takelcentrale
Leuvensesteenweg 108
Diest
Meer informatie
Kempen Auto's
Welvaartsstraat 4 bus b
Weelde (Ravels)
Meer informatie
KGT Trading
Brakelsesteenweg 596
Voorde - Ninove
Meer informatie
M-Assistance
Hasseltsesteenweg 463/bus 1
Sint-Truiden
Meer informatie
Maars Garage in Wilrijk, expert in autoschade herstellingen en onderhoud van alle merken Bent u op zoek naar de beste garage in de buurt? Maak dan snel een afspraak bij Maars Garage in Wilrijk. Wij zijn een betrouwbare autogarage met jarenlange ervaring in autoschade herstellingen, een auto diagnose uitvoeren en uw auto klaarzetten voor keuring. Ook verzorgen wij het onderhoud kleine bestelwagens. Naast onderhoud bestelwagens, bieden wij ook ongeval wagen aankoop goede prijs. Bovendien bieden wij deskundige hulp bij autopech en beschikken wij over een takeldienst auto. Kortom, voor een allround garage gaat u naar Maars Garage. Al uw autoschade herstellingen in Wilrijk Het kan ons helaas allemaal overkomen, u komt terug van het boodschappen doen en er uw buitenspiegel is er afgereden. Of tijdens het inparkeren heeft uw bumper schade opgelopen. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor het op professionele wijze herstellen van uw gereden schade . Met onze jarenlange ervaring, maken wij uw carrosserie weer als nieuw en ziet uw wagen er weer piekfijn uit. Uiteraard overleggen we van tevoren met u welke kosten er gemoeid zijn met de herstelling, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Deskundig auto onderhoud in de regio Antwerpen Wie zijn auto regelmatig laat onderhouden, zorgt voor een veilige deelname aan het verkeer en voorkomt grote technische mankementen op termijn. Wij adviseren u dan ook elke 15000 kilometer eventjes een afspraak bij ons te maken voor een deskundig onderhoud van elk merk auto. Wij voeren een auto diagnose uit en komen met vakkundige oplossingen voor eventuele mankementen. Ook zorgen we tijdig voor het vervangen van versleten onderdelen. Zo kunt u altijd met een gerust hart de weg op. Ook voor een ruim aanbod tweedehandswagens Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Kom dan eens langs om ons aanbod tweedehandswagens te bekijken. Wij verkopen een ruim aanbod auto’s in elke prijsklasse . Zit de auto van uw keuze er niet bij? Dan gaan we graag op zoek om uw droomauto voor u te vinden. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Autoschade herstellingen Beste garage in de buurt Betrouwbare autogarage Ongeval wagen aankoop goede prijs Onderhoud kleine bestelwagens Onderhoud Bestelwagens Takeldienst auto Hulp bij autopech Auto diagnose Auto klaarzetten voor keuring Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Maars Garage
Michel Willemsplein 8
Wilrijk
Meer informatie
Miranda Cars in Zwijndrecht, betrouwbare autohandelaar voor het kopen van tweedehands wagens  Bent u op zoek naar een nieuwe tweedehands auto? Dan bent u bij Miranda Cars in Zwijndrecht aan het beste adres voor het kopen van tweedehands wagens. Wij zijn uw betrouwbare autohandelaar in de buurt en verzorgen de verkoop van alle merken auto’s. U kunt bij ons zelfs oldtimers en klassieke cars kopen! Ook fungeren wij als auto onderdelen winkel, waardoor u tevens terecht kunt voor bijvoorbeeld autobanden en velgen en allerhande schadewagens auto onderdelen. Met onze takeldienst in de buurt verzorgen wij ook uw pechverhelping bij nood en denkt u: “Ik wil mijn auto verkopen beste prijs?”, kom dan snel langs voor een deskundige prijsbepaling. Kopen van tweedehands wagens in Zwijndrecht Bij Miranda Cars geloven wij dat we voor elke klant een geschikte wagen kunnen vinden. Of u nu op zoek bent naar een oldtimer of een stadsauto. Wij hebben hem in ons assortiment. Wanneer u bij ons langskomt, maken we een inventarisatie van uw wensen en nemen de geschikte wagens met u door, passend bij uw voorkeuren en budget. Uiteraard hoort hier ook een proefrit bij Al onze tweedehands auto’s zijn gekeurd voordat ze de zaak verlaten en beschikken over een car-pass. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op gaat. Schadewagens auto onderdelen in de regio Antwerpen Moet er een reparatie worden uitgevoerd aan uw auto waarvoor u nieuwe onderdelen nodig heeft? Kom dan eerst eens ons assortiment auto onderdelen afkomstig uit schadeauto’s bekijken. Al onze onderdelen zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid en werking. Zo kunt u uw auto weer geheel laten repareren, met originele tweedehands onderdelen die u aanschaft tegen een vriendelijke prijs. Wilt u voordat u langskomt zeker weten dat we uw merk of type schadeauto onderdelen in ons assortiment hebben? Geeft u dan gerust een belletje. Ook voor de aankoop van tweedehands wagens Wilt u uw auto verkopen, maar hier wel een goede prijs voor ontvangen? Dan nodigen we u van harte uit om met uw auto naar onze specialisten te komen. U hoort ter plaatse welk geldbedrag uw auto waard is en bepaalt vervolgens of wij de auto van u overnemen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten: Betrouwbare autohandelaar in de buurt Verkoop van alle merken auto's Kopen van tweedehands wagens Takeldienst in de buurt Schadewagens auto onderdelen Oldtimers en klassieke cars kopen Pechverhelping Autobanden en velgen Auto onderdelen winkel Ik wil mijn auto verkopen beste prijs Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Miranda Cars
Lindenstraat 240
Zwijndrecht
Meer informatie
Takeldienst Schildermans
Hasseltsebaan 145
Hechtel-eksel
Meer informatie