Bar du Soleil
Priorijlaan 34
Westende-Bad
Meer informatie
Bar U Ma
Brabantdam 44
Gent
Meer informatie
Kom naar de gezellige bistro met een terras van Brasserie Enjoy in Brasschaat Antwerpen Heeft u zin in een heerlijke lunch of een gezellige middag op het terras? Kom dan snel naar Brasserie Enjoy in Brasschaat. Deze gezellige bistro met een terras biedt u een uitgebreide lunch. Geniet in de gezellige tea room of relax buiten bij deze brasserie met een terras. Een gezellige bistro waar u geniet van huisbereide pannenkoeken, verse wafels en een ruime keuze a la carte gerechten. U bent welkom in de ochtend, de middag en ook zeker in de avond. U wordt tot in de puntjes verzorgt bij deze brasserie met diner, van een heerlijk verse ontbijt tot aan een prachtig dessert. Brasserie Enjoy verwelkomt u graag. Gezellige bistro met een terras in Brasschaat Welkom bij Brasserie Enjoy. Deze gezellige bistro biedt u u een hedendaagse Vlaams getinte keuken met verse en eerlijke seizoensproducten. De lokale terroir staat centraal. Producten uit eigen streek worden met veel liefde en respect op een verrassende manier bereid. Dit wordt u aangeboden in een modern kader waar gezelligheid troef is. Bij Brasserie Enjoy bent u welkom van dinsdag tot en met vrijdag om te genieten met vrienden, geliefden en kinderen. Het heerlijke terras is ruim en gezellig ingericht om hier een fijne middag en avond te vertoeven. Maar ook voor een heerlijk vers ontbijt staat het servicegerichte team van Brasserie Enjoy voor u klaar. Kom vandaag nog langs als u in de buurt bent van Brasschaat en ervaar zelf hoe fijn vertoeven het hier is.  Welkom in de tea room van Brasserie Enjoy Bij Brasserie Enjoy kunt u in de tea room heerlijk genieten van een kopje thee (of koffie) vergezeld van huisbereide lekkernijen. Neem bijvoorbeeld de verse wafels, de pannenkoeken of de taartjes. Alles om tijdens het winkelen of een dagje in Brasschaart een moment volledig te ontspannen. Het menu is uitgebreid. Zo heeft u de keuze uit een diversiteit aan thee, of u nu van een verse muntthee houdt of liever Engelse thee wenst, u kunt hier genieten van een heerlijk aanbod. Kom zelf langs, neem een moment voor uzelf en uw gezelschap en geniet van alle heerlijkheden in de tea room van Brasserie Enjoy. Wilt u met een grote groep naar de tea room komen? Dan verzoeken wij u vriendelijk vooraf contact op te nemen en de tea room te reserveren. U kunt dan ook direct kiezen voor een aangepast menu en/of een high tea bestellen.   Kom langs, proef, geniet en ervaar in Antwerpen Wij nodigen u van harte uit! Kom langs bij Brasserie Enjoy, proef, geniet en ervaar een heerlijke tijd bij deze gezellige bistro met een terras. Het team staat klaar om u te voorzien van al uw wensen. Brasserie Enjoy: Uitgebreide lunch Gezellige tea room Brasserie met een terras Gezellige bistro Huisbereide pannenkoeken Verse wafels A la carte gerechten Brasserie met diner Verse ontbijt Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een reservering. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Brasserie Enjoy
Bredabaan 412
Brasschaat
Meer informatie
Café West-Vlaanderen in Kortrijk, gezellig café met heerlijke cocktails, huisgemaakte croques en streekbier Doet u een dagje Kortrijk? Breng dan zeker ook een bezoek aan Café West-Vlaanderen aan de Grote Markt nummer 11 in Kortrijk. Wij zijn een gezellig drink café met lekkere streekbieren en heerlijke cocktails. Bij Café West-Vlaanderen houden we van lekker eten en zijn daarom een café met zelfgemaakte croques. In ons gezellige eetcafé kunt u ook genieten van heerlijke snacks en als café met zomerterras is het bij mooi weer goed toeven op ons terras voor de deur. Bent u liefhebber van lekkere tapasplanken bij een gezellig café? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als café toegestaan voor honden, zetten we met alle plezier een bakje water voor uw trouwe viervoeter neer. Ons team staat klaar om u binnenkort hartelijk te verwelkomen. Heerlijke cocktails in Kortrijk Wie in Kortrijk is, maakt zeker een wandeling langs de Leie. Dankzij haar rijke geschiedenis biedt onze stad heel wat bezienswaardigheden. Loop langs de Broeltorens, breng een bezoekje aan het middeleeuwse Begijnhof, of huur een bootje en bekijk Kortrijk vanaf het water. Na al die indrukken, rust u lekker uit op de Grote Markt bij Café West-Vlaanderen. Op ons terras geniet u van een heerlijke cocktail als apero, waarbij ons team u van harte een favoriet aanbeveelt. Voeg hier een tapasplank aan toe met diverse vleessoorten, cornichons, kaasblokjes en olijven, of kies voor onze knapperige nacho’s en bestel daarna een lekker gerecht van onze menukaart. Gezellig café in West-Vlaanderen Bij Café West-Vlaanderen valt altijd wel iets te beleven. Zo luisteren we naar vrolijke straatartiesten tijdens de jaarlijkse Sinksen; de Kortrijkse stadsfeesten en trekt iedereen er op uit wanneer de Paasfoor Kortrijk weer aandoet. Tijdens deze 18-daagse kermis, kom je bij ons tussendoor een lekker streekbiertje pakken natuurlijk. Of proef van onze tap bieren van brouwerij Haacht . Stuk voor stuk smaaksensaties gebrouwen in Boortmeerbeek. Op maandagen komt u na uw marktbezoek lekker bij ons lunchen, dan zorgen wij dat de verse koffie voor u klaar staat en de overige dagen? Zijn wij altijd in voor een praatje en een charmante bediening. Zes dagen per week geopend Ons café is zes dagen per week geopend, waarbij we alleen op dinsdagen onze deuren sluiten. Op maandagen bent u welkom vanaf 09:00 in de ochtend tot 20:00 in de avond en de overige dagen vanaf 10:00 tot 22:00. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten: Heerlijke cocktails Café met zelfgemaakte croques Café toegestaan voor honden Lekkere tapasplanken bij een gezellig café Gezellige drink café, Gezellige eetcafé Lekkere streekbieren Heerlijke snacks Café met een zomerterras Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Café West-Vlaanderen
Grote Markt 11
Kortrijk
Meer informatie
De Nieuwe Wikkelaar
Wynendaelestraat 215
Diksmuide
Meer informatie
Voor moderne gerechten uit de Franse keuken in West-Vlaanderen kunt u terecht bij Restaurant Diplomat in Oostende Iedereen die op zoek is naar een restaurant met goede reviews of een goed restaurant aan de kust in West-Vlaanderen wordt aangeraden om naar Restaurant Diplomat in Oostende te gaan. Wij bieden een restaurant met zeezicht, we offer frontal sea view, en zijn een restaurant Franse keuken, we are a restaurant with traditional French cuisine. Geniet bij ons van diner met uitzicht, zo kunt u bij ons jumbo mosselen eten. Al onze moderne gerechten worden vers door ons ervaren team bereidt. Tenslotte bent u, als u op zoek bent naar een tearoom in de buurt, van harte welkom om bij ons aan te schuiven. Restaurant met zeezicht in hartje Oostende Op de zeedijk in Oostende vindt u Restaurant Diplomat. Ervaar een prachtig uitzicht op de Noordzee terwijl u geniet van de hoogste kwaliteit en de beste service. Op onze menukaart vindt u voor ieder wat wils. Bij ons kunt u terecht voor onder andere Moderne gerechten Restaurant Franse keuken Tearoom in de buurt Restaurant met zeezicht Jumbo mosselen eten Goed restaurant aan de kust Restaurant met goede reviews Frontal sea view Traditional French cuisine Diner met uitzicht Smaakvolle moderne gerechten uit de zee Bij Restaurant Diplomat in Oostende is de zee onze passie én ons talent. Niet alleen bieden wij een voortreffelijk uitzicht op de zee, ook op uw bord komt de zee steeds weer terug. Ons team serveert met trots gerechten met diverse soorten vis, schaal- en schelpdieren . Ons restaurant staat vooral bekend om onze formule met jumbo mosselen, maar ook voor gerechten als kabeljauw met mosterdsaus, gebakken gamba’s met look en salade grijze garnalen zit u bij ons goed. Laat u inspireren door onze veelzijdige menukaart en kies waar u het meeste zin in heeft. We heten u graag welkom. Elk seizoen nieuwe smaken in West-Vlaanderen Doordat we bij Restaurant Diplomat in Oostende vooral werken met verse ingrediënten uit het seizoen, hebben al onze gerechten gegarandeerd de beste en een unieke smaak. Onze chef zorgt elk seizoen weer voor gerechten met fantastische smaakexplosies . Al onze gerechten kunnen worden voorzien van bijpassende dranken. Ook al is onze specialiteit de zee, wij bieden ook steaks met bijvoorbeeld paddenstoelen roomsaus, peper room saus of bearnaisesaus. Iedereen is welkom om ons concept te ervaren, we bieden zowel porties voor kinderen als voor volwassenen. Heeft u vragen of wilt u een tafeltje reserveren? Neem dan contact op met Restaurant Diplomat in Oostende. U kunt ook het contactformulier invullen.
Diplomat
Albert I Promenade 47a
Oostende
Meer informatie
Folie à Deux Eethuis
Seulestraat 45
Nieuwkerke
Meer informatie
Huyze Bosmans
Oudestraat 107
Boortmeerbeek
Meer informatie
Jan Reed
Houtbriel 10
Sint-Niklaas
Meer informatie
Koffiepotje
Molenstraat 48
Blankenberge
Meer informatie
Leffe Beach
Zeedijk 153 A
Oostende
Meer informatie
NV Alaska
Kapelstraat 127
Bredene
Meer informatie
Plaats 35
Plaats 35
Dadizele (Moorslede)
Meer informatie
Restaurant Mozaiek
Grote Markt 6
Veurne
Meer informatie
Tearoom Kapucijn
Zimmerplein 26
Lier
Meer informatie