Kinnart BVBA
Schoorstraat 42
HombeekTrefwoorden: Schilder, Schildersbedrijf, Schilderwerken, Binnen en buitenschilderwerken, Gyprocwerken, Plaatsen van gyproc, Plaatsen van parket, Parketvloeren

Rubrieken: Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, ParketwerkenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Kinnart, Hombeek

Kinnart is het bedrijf waar u zeker terecht kan voor professionele (algemene)schilderwerken. Samen met Kinnart kunt u kijken naar de ultieme look in de toekomst van uw interieur. Dankzij de jarenlange ervaring van het team, bezorgen ze iedereen een glimlach op het gezicht. Wilt u dus uw salon, keuken, eet- of slaapkamer schilderen, maar ziet het om welke reden ook niet zitten om daar zelf aan te beginnen of uw wilt uw interieur vernieuwen, dan kan Kinnart u perfect helpen.

Daarnaast is Kinnart een klein onderneming, maar dat is voor u als klant zeker een voordeel! U heeft één contactpersoon, die uitstekend op de hoogte is van uw project, u wordt snel geholpen en u kan rekenen op een goede prijs.

Diensten

Kinnart staat in voor algemenen schilderwerken. Ze schilderen zowel binnen als buiten en gebruiken daarvoor kwalitatieve houtbehandelingsproducten voor jarenlange bescherming.

Kinnart biedt u een totaalpakket aan voor uw interieur. Dat wil zeggen dat u ook kunt rekenen voor het plaatsen van laminaat- of parketvloeren en gyproc-werken. Onze specialiteit is het spuiten van meubilair. Als uw meubilair wat versleten oogt of u gewoon zin hebt om uw interieur een nieuwe look te geven zonder veel nieuwe meubels te kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. U zult versteld staan van het resultaat. Onze diensten:

Gyproc-werken
Gyproc is een gemakkelijke en snelle manier van het verlagen van plafonden en wanden. Voor elke toepassing bestaan er specifieke Gyproc-platen.

Laminaat- of parketvloeren
Door het plaatsen van laminaten en parketvloeren geeft u een andere beeld aan uw interieur. Een  stijlvolle, mooie vloer maakt nu eenmaal een integraal onderdeel uit van uw interieur.

Meubilair spuiten
Kinnart is dé specialist op het gebied van spuiten van meubilair. Kinnart spuit al uw meubelen in elke gewenste kleur, zodat ze weer als nieuw lijken. Mocht uw meubilair nog nieuw zijn maar het past niet bij uw interieur? Kinnart weet daar zeker raad mee.

Waarom kiezen voor Kinnart?

Kinnart staat altijd voor u klaar. Zo bieden ze uw altijd:

  • Professioneel advies
  • Perfecte afwerkingen
  • Specialisatie in het spuiten van meubilair
  • Gyprocwerken, parket- en laminaatvloeren
  • 1 aanspreekpunt

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Kinnart. Het team helpt u graag verder, of neem een kijkje op de website!