Jet Set Cleaning
Kapellei 21
ZoerselTrefwoorden: Specialistische reiniging, Reiniging van zonnepanelen, Ruiten wassen, Reinigen van werf ketels, Opkuis na renovatie, Opleveren van nieuwbouw, Opkuis na brand, Grote schoonmaak bij voorbereiding van een verhuizing, Dak reiniging

Rubrieken: Schoonmaakbedrijven, Ruitenwassers, Ruitenwasserijen, Schoonmaakbedrijf


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Specialistische reiniging door Jet Set Cleaning in Zoersel

Jet Set Cleaning is een betrouwbare partner op het gebied van complete schoonmaak dienstverlening. Jet Set Cleaning is inzetbaar voor onder andere: kantoorschoonmaak, specialistische reiniging, reiniging van zonnepanelen, grondig ruiten wassen, grote schoonmaak bij voorbereiding van een verhuizing, dak reiniging, of voor het reinigen van werf ketels. Heeft u behoefte aan een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de omgeving van Zoersel? Dan bent u bij Jet Set Cleaning aan het juiste adres! Het schoonmaakbedrijf regelt ook de opkuis na brand, of maakt schoon in het geval van opleveren van nieuwbouw.

Reiniging van zonnepanelen

Zonnepanelen krijgen nogal wat te verduren met alle neerslag en weersomstandigheden. Vandaar dat er al snel een laagje vuil op de zonnepanelen komt te liggen. Voor een professionele schoonmaak van uw panelen schakelt u Jet Set Cleaning in. Zij werken met de beste middelen die erosie en vuil tegengaan. Als zonnepanelen schoon zijn gaan ze niet alleen jaren langer mee, het bevorderd ook daadwerkelijk de functionaliteit van de apparaten. Schoon houden van de panelen is dus noodzakelijk voor een goede werking.

Glassenwasserij

Mooie glanzende glazen? Neem dan vandaag nog contact op met Jet Set Cleaning voor een piekfijne offerte voor het schoonmaken van uw ramen. Schone ramen staan niet alleen een stuk representatiever, het is ook heerlijk naar buiten kijken als u geen troebel zicht heeft. Kiest u ook voor kwaliteit? Dan moet u bij Jet Set Cleaning zijn. Jet Set Cleaning is actief in de omgeving van  Zoersel.

Voor al uw schoonmaak noden

Of het nu gaat om het reinigen van een nieuwbouwwoning voor de oplevering, of het reinigen van werf ketels, u kunt de hulp inschakelen van Jet Set Cleaning. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere:

  • Specialistische reiniging
  • Reiniging van zonnepanelen
  • Ruiten wassen
  • Reinigen van werf ketels
  • Opkuis na renovatie
  • Opleveren van nieuwbouw
  • Opkuis na brand
  • Grote schoonmaak bij voorbereiding van een verhuizing
  • Dak reiniging

Jet Set Cleaning staat bekend als betrouwbaar, nuchter en representatief. Scherpe verantwoorde tarieven tegen de best haalbare kwaliteit. Interesse in een van hun diensten? Neem contact op voor meer informatie of om gelijk een afspraak in te plannen.

Ook kunt u contact opnemen door een bericht achter te laten via het contactformulier.

34263175_s.jpg - Jet Set Cleaning, Zoersel