A.B.I. Concept BVBA
Pastoor Van de Wouwerstraat 39
Berchem (Antwerpen)


Vandaag
overige dagen


Trefwoorden: Dakwerken, Totaalrenovaties, Keukens, Badkamers, Ramen, Deuren, Bezettingswerken, Chapewerken, Binnenhuisinrichting

Rubrieken: Winkelinrichting, Schilderwerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

A.B.I. Concept BVBA, Berchem (Antwerpen)

A.B.I. Concept kunt u inzetten voor uw tuinaanlegBent u bezig met een verbouwing dan staat A.B.I. Concept graag voor u klaar of u nu de hele verbouwing uit handen geeft of slechts een gedeelte. Voor wat voor werkzaamheden kunt u een beroep doen op A.B.I. Concept? Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van gyprocwanden, gyprocplafonds, spanplafonds met eventueel ingebouwde spots, het schilderen, behangen of betegelen van muren, het plaatsen van badkamer en sanitair, tuinaanleg, aanleg van veranda's, terrassen en zwembaden, het plaatsen van deuren en ramen, het plaatsen van verlichting en nog veel meer. Bekijk al onze werkzaamheden op onze website.

Voordelen A.B.I. Concept

Als u kiest voor A.B.I. Concept, kiest u voor verschillende voordelen. Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring in verbouwingen maar kunt u ook bij ons terecht voor een breed spectrum aan werkzaamheden. A.B.I. is een gepassioneerd en eerlijk bedrijf waar u zowel terecht kunt voor kleine als grote projecten. Uiteraard profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ook voor schilderwerken draait A.B.I. Concept haar hand niet omOver A.B.I. Concept

Isabelle Olyslager is de zaakvoerder van A.B.I. Concept. Zij is gespecialiseerd in interieur en schilderswerken en totaalrenovaties. Onderhand heeft Isabelle ruim twaalf jaar ervaring in de verbouwingssector. A.B.I Concept is een familiebedrijf. De initialen A.B.I staan voor dochter Alexia, echtgenoot Bruno en Isabelle zelf.

A.B.I Concept BVBA

Renovaties voor verkoop en verhuur eigendommen, Etalage beheer, Loodgieterij, Electriciteitswerken, Stellage beheer, Schilderijen, Schilder, Vloerwerken, Algemene vloerwerken, Verlichting, Overkapping van teras en zwembaden