Algemene Dakwerken Boets BVBA
Overhaamlaan 41
Tongeren


Trefwoorden: Aanleggen van hellende daken, Aanleggen van platte daken, Bekleden van gevels, Isolatie van daken, Plaatsen van overzet daken, Timmerwerk van daken, Plaatsen van dakramen, Uitvoeren van nieuwe daken, Herstelling van daken

Rubrieken: Dakbedekkingen, Dakwerken, Dakbedekkingswerken, Dakdekker


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Algemene Dakwerken Boets BVBA in Tongeren is uw dak specialist

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van hellende daken? Of voor herstellingen van daken? Dan moet u bij Algemene Dakwerken Boets BVBA uit Tongeren zijn! De firma is sterk in dakwerk van A tot Z. U kunt rekenen op vakmanschap, kwaliteit en service tegen de beste prijs. Ook voor het plaatsen van dakramen of het uitvoeren van nieuwe daken bent u bij Algemene Dakwerken Boets aan het juiste adres. Is uw dak aan herstelling toe? Laat het timmerwerk van daken aan de firma over. Uiteraard is ook het aanleggen van platte daken of het plaatsen van overzet daken een klus die u toevertrouwd aan de vakmannen. Daarnaast kunt u ook terecht voor het bekleden van gevels of voor een propere isolatie van daken.

375750_538ef5cd56274a52a44a0b5bdeba8941~mv2.jpg - Algemene Dakwerken Boets BVBA, Tongeren

Renovatie en nieuwbouw

Of u nu dakwerken wilt laten uitvoeren omdat uw dak aan een renovatie toe is, of omdat er een geheel nieuw dak ontworpen moet worden in uw nieuwbouw woning, u kunt steeds terecht bij Algemene Dakwerken Boets BVBA uit Tongeren. De firma heeft jarenlange ervaring in dakwerken, zowel van hellende daken als platte daken. Ook voor het dakwerk van uw uitbouw, of voor het plaatsen van dakramen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Projecten van groot tot klein

Kleine werkzaamheden, zoals het uitvoeren van herstellingen van daken, of grotere projecten zoals het aanleggen van platte daken, voor alles omtrent dakwerken vertrouwd u op de firma Boets. Het bedrijf werkt met hoogwaardige producten die garant staan voor een lange levensduur. Daarnaast staat Algemene Dakwerken Boets voor een perfecte afwerking en wordt de werf altijd netjes achtergelaten.

Voor al uw dakwerken

Op zoek naar een specialist in dakwerken? Of is uw gevel toe aan een renovatie? Neem dan vandaag nog contact op met het dakbedrijf uit Tongeren. U kunt onder andere terecht voor:

  • Aanleggen van hellende daken
  • Aanleggen van platte daken
  • Bekleden van gevels
  • Isolatie van daken
  • Plaatsen van overzet daken
  • Timmerwerk van daken
  • Plaatsen van dakramen
  • Uitvoeren van nieuwe daken
  • Herstelling van daken

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op!

375750_257935ae1de649ea9aa11961353ea5f0~mv2.jpg - Algemene Dakwerken Boets BVBA, Tongeren