Stoffe stoel
Voorstraat 37
Kaprijke


Trefwoorden: Atelier voor meubels, Stofferen van meubels, Stofferen van stoelen, Stofferen van sofa, Herstellen van stoelen, Herstellen van sofa, Zetels herstellen, Verkoop van meubelstoffen, Design meubels, Kleine herstellingen

Rubrieken: Stoffeerders, Stofferen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

S toffe stoel in Kaprijke, atelier voor het stofferen van meubels en  prachtige meubelstoffen

Heeft u al jaren die oude fauteuil van uw grootmoeder nog op zolder staan, of die sofa uit de oude praktijkruimte van uw ouders? Ga dan zeker eens langs bij S toffe stoel in Kaprijke. Wij zijn een klein atelier voor meubels en verzorgen kleine herstellingen en het stofferen van meubels, het stofferen van stoelen of het stofferen van sofa geheel naar wens. Ook met beschadigde exemplaren bent u van harte welkom. Wij zorgen vakkundig voor het herstellen van stoelen, het herstellen van sofa en zetels herstellen. Wilt u zelf aan de slag met het stofferen van uw design meubels? Met onze verkoop van meubelstoffen zijn we u graag van dienst. We zien u graag binnenkort bij S toffe stoel.

Stofferen van meubels in Kaprijke

Bij S toffe stoel hebben we een passie voor het nieuw leven inblazen van gebruikte meubels. Met veel liefde en aandacht, geven we uw oude meubilair een ware metamorfose. Hierbij maakt het niets uit of het een design meubelstuk betreft, of een oude keukenstoel van zolder. Elke stoel, sofa en fauteuil laten wij er gegarandeerd weer als nieuw uitzien. Van tevoren nemen we uw wensen en ideeën uitvoerig met u door. Hierna voorzien we u uiteraard van een deskundig advies over de verschillende opties. Wilt u vast meer weten over onze prijzen? Belt u ons gerust eens op.

Meubelstoffen verkoop in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar kwalitatieve meubelstoffen? Dan bieden wij een keur aan bekende merken voor u. Zo voeren wij het merk Sahco by Kvadrat bijvoorbeeld, dat zich kenmerkt door verfijnde kleuren en gevarieerde dessins. Of het tijdloze Jab, dat zelfs stoffen fabriceert met een eigentijds Afrikaans dessin. Ook House of Hackney ontbreekt niet in onze collectie, met haar typisch Britse, rijke, bloemendessins. Er is een meubelstof voor elke stijl en sfeer. Van klassiek en weelderig, tot robuust of juist strak en modern. Komt u binnenkort ook eens een kijkje nemen?

Leer zelf vakkundig uw meubels stofferen

Wilt u zichzelf verdiepen in het ambacht van stoffeerder? Dan nodig ik u uit de dagopleiding te volgen in Brussel. U leert zo stap voor stap om zelf uw meubelstukken van een nieuwe stof te voorzien. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Atelier voor meubels
  • Stofferen van meubels
  • Stofferen van stoelen
  • Stofferen van sofa
  • Herstellen van stoelen
  • Herstellen van sofa
  • Zetels herstellen
  • Verkoop van meubelstoffen
  • Design meubels
  • Kleine herstellingen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Stofferen van meubels Kaprijke, Oost-Vlaanderen