Ottoman Pizza & BBQ
Rooigemlaan 389
Gent


Vandaag 16:30 - 22:30
overige dagen


Trefwoorden: Barbecue schotels, Snacks, Kapsalon, Durum, Vleesgerechten, Vegetarisch gerechten, Verse salade, Amerikaanse pizza, Verse frietjes, Lekkere pizza in omstreek

Rubrieken: Restaurants, Snackbar, Kebabzaak


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Snacks, kapsalon en overheerlijke verse gerechten bij Ottoman Pizza & BBQ in Gent Oost-Vlaanderen

Heeft u trek in een heerlijke snack, pizza of BBQ? Dan bent u bij Ottoman Pizza & BBQ in Gent aan het juiste adres om uw honger te stillen. Voor heerlijke barbecue schotels, snacks, een kapsalon, durum, vleesgerechten en vegetarisch gerechten kunt u hier terecht. Maar ook zeker voor verse salade, Amerikaanse pizza en heerlijke krokante verse frietjes. Heeft u trek in een lekkere pizza in omstreek Gent? Kom dan naar Ottoman Pizza & BBQ of bestel en kom uw gerecht afhalen. Nieuw is dat u ook een bestelling kunt plaatsen en deze thuis kan laten afleveren. Het team van Ottoman Pizza & BBQ doet er alles aan zodat met het grootste gemak kunt genieten van een heerlijke maaltijd en er is voor iedereen in uw gezelschap een uitstekende keuze beschikbaar. 

Genieten van verse snacks, pizza en pasta in Gent

Heeft u zin in een lekkere snack? Proef en geniet dan van de heerlijke snacks en gerechten van Ottoman Pizza & BBQ. Deze zaak is twee jaar oud, maar de eigenaar zit al meer dan elf jaar in de sector en weet alle gerechten met kennis van zaken en finesse te bereiden. Er is plaats vrijwel altijd plaats voor u om aan te schuiven, maar komt u met een grote groep, dan nodigen wij u uit een reservering te maken. Alle gerechten worden gemaakt met huisgemaakt deeg. Bij Ottoman Pizza & BBQ vindt overheerlijke pizza's en pasta's. En om u de beste kwaliteit te bieden, wordt er uitsluitend gewerkt met huisgemaakt deeg, wat uniek is te noemen. Ook schotels, durums en kapsalons kennen voor deze keukenprinsen geen enkel geheim. Kom langs of bestel en geniet met het hele gezin van de fantastische en gevarieerde gerechten.

Geniet van uw barbecue met het best bereide vlees

Bij alles wat Ottoman Pizza & BBQ serveert, wordt dagvers gemarineerd vlees gebruikt. Dit proeft u bij iedere hap van de barbecue schotel die u kunt komen afhalen. U kunt daarnaast nog tal van verschillende snacks, dranken en desserten afhalen en bestellen. U kunt uw snack bij Ottoman Pizza & BBQ in Gent probleemloos betalen met cash, bancontact of Payconiq. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie, bijvoorbeeld in verband met een dieet of allergie? Neem dan contact op, het klantgerichte team van Ottoman Pizza & BBQ staat voor u klaar. U kunt dan ook direct uw bestelling doorgeven aan het restaurant.Ottoman Pizza & BBQ is uitstekend gelegen om aan te schuiven of uw bestelling af te halen. U vindt het restaurant op vijf minuten van het centrum en er is ruim voldoende parking.

Kom langs of bestel en geniet in Oost-Vlaanderen

Ottoman Pizza & BBQ staat u graag zo goed mogelijk tot uw dienst en daarom is er nu ook de optie om uw levering aan huis te laten bezorgen, zo hoeft u de zetel niet meer uit.

Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een reservering of het plaatsen van een bestelling. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Lekkere pizza in omstreek Gent, Oost-Vlaanderen