Finesse Voedingszaak
Kemmelbergweg 2
Loker (Heuvelland)


Vandaag 07:15 - 19:00
overige dagen


Trefwoorden: Belegde broodjes, Wijn, Koffie, Bier, Thee, Charcuterie, Fruit

Rubrieken: Diepvriesprodukten fabrieken en groothandel, Supermarkten, Chocolade artikelen, Voeding, Vleeswaren


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Finesse Voedingszaak in Loker (Heuvelland), voor alle soorten voedingsproducten

Finesse Voedingszaak in Loker (Heuvelland) is een zaak waar u terecht kunt voor alle soorten voedingsproducten. Zo heeft het professionele bedrijf onder andere heerlijke belegde broodjes in het assortiment, lekker voor tijdens de lunch. U maakt uw lunch helemaal compleet met de kwaliteitsvolle koffie en thee die ze hier verkopen. Finesse Voedingszaak verkoopt ook een divers aanbod aan fruit voor als u een gezond tussendoortje wilt. Bent u op zoek naar lekkere hapjes voor een speciale gelegenheid? Kijk niet verder dan de charcuterie van Finesse voedingszaak. Om nog iets meer van de hapjes te genieten vult u dit aan met een verfrissend glas bier of wijn. 

Uitgebreid assortiment bij Finesse Voedingszaak

Finesse Voedingszaak is een gezellige dorpswinkel bij wie u terecht kunt voor heerlijke producten. De supermarkt heeft jarenlange ervaring en wordt aangestuurd door een zeer vriendelijk personeel die u graag van dienst zijn. De klant is bij dit enthousiaste team altijd koning! Finesse Voedingszaak staat garant voor het leveren van kwaliteitsvolle en verse producten. De supermarkt heeft onder andere het volgende in hun assortiment:

  • Chocolade
  • Zuivelproducten
  • Vis en schaaldieren
  • Vers fruit

Belegde broodjes in Loker 

Als u thuis of op werk zin heeft in een lekker tussendoortje dan bent u bij Finesse Voedingszaak aan het juiste adres! De supermarkt heeft verschillende type broodjes en verschillende soorten beleg voor u om uit te kiezen. U krijgt voor alle broodjes krakend vers brood vanuit de zaak, klaargemaakt door het enthousiaste personeel. Bent u op zoek naar een gezond tussendoortje? Dan vindt u bij Finesse Voedingszaak plukvers fruit. U kunt uw maaltijd verder aanvullen met een lekkere kop koffie of een kopje thee om heerlijk bij te ontspannen. 

Charcuterie bij Finesse Voedingszaak

Als u op zoek bent naar lekkere hapjes voor uw gasten bij een speciale gelegenheid dan is charcuterie van Finesse Voedingszaak de perfecte uitkomst. Deze vleeshapjes zoals salami en ham zijn perfect voor gasten om van te smullen. U kunt dit verder aanvullen met de lekkerste bieren die hier worden verkocht worden en diverse soorten wijn om bijvoorbeeld een diner helemaal mee af te maken. Naast hartige snacks verkoopt de supermarkt ook een assortiment aan zoete snacks waaronder chocolade en roomijs. Finesse Voedingszaak in Loker (Heuvelland) is een supermarkt bij wie u terecht kunt voor een breed aanbod aan voedingsproducten.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

140303292_s.jpg - Finesse Voedingszaak, Loker (Heuvelland)