DB Rent
Vossestraat 47
Mazenzele (Opwijk)Trefwoorden: Bestelwagens goede prijs, Rent a car, Ik wil een bestelwagen huren, Professioneel betrouwbaar autoverhuurbedrijf, Auto huren beste prijs, Dranken koelwagen huren, Medicijnen koelwagen huren, Dranken vervoeren, Koelwagen huren voor vlees en groente, Ik wil een goede koelwagen huren

Rubrieken: Koel- en vriestransport, Verhuur en Verhuurbedrijven, Koel en Vries, Verhuring - Auto's zonder chauffeurContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Het professioneel betrouwbaar autoverhuurbedrijf DB Rent in Mazenzele Opwijk Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een huurauto als particulier of bedrijf? Dan bent u bij DB Rent in Mazenzele Opwijk aan het perfecte adres. Bij ons staat voorop dat een tijdelijk mobiliteitsprobleem uw activiteiten nimmer hoeft te schaden! Reken op ons voor bestelwagens goede prijs en rent a car voor privé gebruik. Denkt u: ik wil een bestelwagen huren bij een professioneel betrouwbaar autoverhuurbedrijf? Neem dan direct contact op met DB Rent en kies voor een auto huren beste prijs. We bieden u een ruim assortiment van huur voertuigen. Van dranken koelwagen huren voor dranken vervoeren, medicijnen koelwagen huren tot een koelwagen huren voor vlees en groente. Kortom, als u denkt: ik wil een goede koelwagen huren! Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  

Rent a car Mazenzele (Opwijk), Vlaams-Brabant

Professioneel betrouwbaar autoverhuurbedrijf

Heeft u soms te kampen met tijdelijke transport-pieken, voor één dag of voor een langere periode? Misschien heeft u voor een bepaald project niet het geschikte voertuig? Of is een van uw voertuigen tijdelijk niet beschikbaar wegens ongeval, onderhoud of herstelling? Laat de levering van een nieuw voertuig op zich wachten?
Wat uw situatie ook is, DB Rent helpt u uit de nood! U krijgt 100 km gratis per dag, de BA verzekering en omnium zijn standaard inbegrepen (rekening houdend met een vrijstelling), de brandstof is ten uwe laste en één dag betekent van 8:00 tot 17:00 uur. Als dit geen mooi aanbod is! Neem direct contact op voor meer informatie, advies of het ontvangen van een vrijblijvende prijsopgave.

Een fantastisch wagenpark in Mazenzele Opwijk

Met een uitgebreid wagenpark van verschillende types voertuigen hebben we steeds een oplossing voor u zodat u ongestoord verder kunt werken. Bij DB Rent maken we er een punt van om u bij te staan in uw mobiliteitsbehoeften met zo min mogelijk beslommeringen. Daarom houden we onze verhuurformules graag zo eenvoudig mogelijk. Een klare prijspolitiek, een vlotte administratieve afhandeling, een eenvoudig waarborgsysteem en een vast aantal kilometers inbegrepen in de basisprijs. Dit is wat wij service noemen: een zo compleet mogelijke dienstverlening zonder verrassingen.

Onze services in Vlaams-Brabant op een rij

Welkom bij DB Rent in Mazenzele Opwijk! We nodigen u van harte uit een kijkje te nemen naar de fotogalerij met wagens die we voor u beschikbaar hebben. Bent u op zoek naar of passen de volgende statements bij u:

  • Bestelwagens goede prijs
  • Rent a car
  • Ik wil een bestelwagen huren
  • Professioneel betrouwbaar autoverhuurbedrijf
  • Auto huren beste prijs
  • Dranken koelwagen huren
  • Medicijnen koelwagen huren
  • Dranken vervoeren
  • Koelwagen huren voor vlees en groente
  • Ik wil een goede koelwagen huren

Neem dan direct contact op en wij helpen u verder. Met DB Rent hoeft u nooit stil te staan en kunt u uw activiteiten uit blijven voeren. De beste oplossing en een fantastische service tegen een scherpe prijs

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Professioneel betrouwbaar autoverhuurbedrijf Mazenzele (Opwijk), Vlaams-Brabant