Restaurant Brasschaat De Kroon
Bredabaan 409
Brasschaat


Vandaag 07:00 - 23:59
overige dagen


Trefwoorden: Bistro gerechten, Restaurant met een terras, Restaurant met vlees specialiteiten, Restaurant met vis specialiteiten, Restaurant met een feestzaal tot 100 man, Gezellige koffietafels, Rolstoeltoegankelijk restaurant, Kindvriendelijk hotel, Hotel-restaurant centrum gelegen van de Antwerpse parkgemeente, Verse pannenkoeken en wafels

Rubrieken: Hotel restaurants, Restaurants, Hotel, Bistro


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Restaurant Brasschaat De Kroon in Brasschaat, voor een ontspannen avond uit eten met het hele gezin

Welkom bij Restaurant Brasschaat De Kroon in Brasschaat; een hotel-restaurant centrum gelegen van de Antwerpse parkgemeente. In ons restaurant met een feestzaal tot 100 man, serveren wij de internationale keuken, van bistro gerechten, gezellige koffietafels tot verse pannenkoeken en wafels. Ons restaurant met een terras is een rolstoeltoegankelijk restaurant en kindvriendelijk hotel. Vleesliefhebbers zijn welkom in ons restaurant met vlees specialiteiten evenals visliefhebbers in ons restaurant met vis specialiteiten.

Restaurant met een terras - Restaurant Brasschaat De Kroon, Brasschaat

Feesten in feestzaal De Kroon

Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor uw privé feestjes, bedrijfsfeesten, seminaries en recepties? Kijk dan eens op onze website naar onze feestzaal De Kroon. Wij kunnen in ons restaurant met een feestzaal tot 100 man uw walking dinner voor 80 personen of een seated dinner voor 75 personen organiseren. Onze sfeervolle feestzaal heeft een klassieke inrichting met een prachtige kroonluchter als ware eyecatcher. Of boek onze meetingroom met wifi voor 20 gasten. Ideaal voor een overleg buiten de deur met na afloop een heerlijke à la carte lunch in onze bistro.

Kindvriendelijk hotel restaurant

Bij restaurant Brasschaat De Kroon heten wij, met onze speciale kinderkaart, kinderen van harte welkom. Kom tijdens een dagje winkelen lekker genieten op ons terras van een uitgebreide lunch en kies bijvoorbeeld uit onze huisbereide salades. Naast onze dagverse salades vindt u Italiaanse pizza’s en pasta’s op de kaart, maar ook aan de vleesliefhebbers en visliefhebbers is gedacht. Wat dacht u van malse varkenswangetjes of sappige king crab? Neem een kijkje op onze uitgebreide menukaart; er zit vast iets lekkers voor u bij.

Geniet zomers bij het restaurant met een terras

Op ons gezellige terras geniet u zomers heerlijk van de zon met een goed glas wijn of een feestelijke cocktail. Ons barfood assortiment maakt het helemaal af. De keuken is open tot 21 uur en op vrijdag & zaterdag tot 21:30. Bij Restaurant Brasschaat De Kroon vindt u:

  • Een gezellige pub & bistro met barfood en bistro gerechten
  • Rolstoeltoegankelijk restaurant
  • Restaurant met sfeervolle inrichting
  • Walking dinners, seated dinners en gezellige koffietafels in onze feestzaal
  • Speciale kinderkaart voor onze kleine gasten
  • Internationale menukaart met Italiaanse pizza’s, pasta’s, huisbereide salades en vlees- & visgerechten

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons bellen, een email bericht sturen of gebruik maken van het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Restaurant met een terras - Restaurant Brasschaat De Kroon, Brasschaat