Bowling Anglo Hamme
Kleinhulst 6
HammeVandaag 12:00 - 01:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Bowling lessen, Bowling voor ouderen, Bowlen voor beginners, Bowlen op maat voor kinderen, Bowlen voor bedrijfsfeest, Uitstap met vrienden, Bowling lessen voor jong en oud, Spelplezier voor jong en oud, Bowlen met de hele familie, Bowling center

Rubrieken: Bowlingbanen, Restaurants


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bowling Anglo Hamme het Bowling center in Oost-Vlaanderen! Spelplezier voor jong en oud, een heerlijke middag en avond uit en (privé) bowling lessen

Iedere dag staan we bij Bowling Anglo Hamme klaar om u van een fantastische tijd te voorzien. Kom een heerlijke middag of avond uit, ervaar spelplezier voor jong en oud en oefen uw bowlingmoves op onze bowling banen. Wordt een echte prof met onze bowling lessen, want voor jong en oud, en iedereen daartussen in, is bowlen hét recept voor een leuk samenzijn. We verzoeken u vriendelijk altijd vooraf te reserveren en om uw ervaring uniek te maken, aan te geven of u wilt genieten van bowling voor ouderen, bowlen voor beginners, bowlen op maat voor kinderen, bowlen voor bedrijfsfeest of een uitstap met vrienden. Zo kunnen we alles voor u tot in detail perfect voorbereiden. Ook voor bowling lessen voor jong en oud en bowlen met de hele familie bent u juist bij ons prachtige, state of the art bowling center.

Bowlen voor bedrijfsfeest Hamme, Oost-Vlaanderen

Bowling Anglo: hét bowling center in Oost-Vlaanderen

Welkom bij Bowling Anglo Hamme, de plek in Oost-Vlaanderen waar bowlingliefhebbers van alle niveaus zich thuis voelen. We zijn een trotse bowlingzaak met 8 ultramoderne bowlingbanen en een breed scala aan activiteiten, waaronder wedstrijden, workshops, professionele bowling lessen en de aanwezigheid van darts en snooker. Of u nu op zoek bent naar een leuk uitje met vrienden, collega's of familie, een avond bowlen bij Anglo in Hamme staat garant voor plezier. Bij ons kunnen zowel jong als oud zich uitleven, punten scoren door kegels om te gooien en streven naar die perfecte worp met strikes en spares. Maak vandaag nog uw reservering en kom genieten in ons fantastische bowling center.

Bowling center Hamme, Oost-Vlaanderen

Bowling lessen: privéles en in groepsverband

Of u nieuw bent in de wereld van bowlen of uw vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, wij bieden kleine groepslessen en trainingen aan om u alles haarfijn uit te leggen. Ontvang gedetailleerde instructies en persoonlijke begeleiding om uw bowlingvaardigheden te verbeteren. We zijn gespecialiseerd in het bieden van kwalitatieve bowling lessen en trainingen. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij ontdekken en verbeteren van uw bowlingvaardigheden.Bij Bowling Anglo Hamme geloven we in het belang van kleine groepslessen. Hierdoor kunnen onze instructeurs voldoende aandacht besteden aan elke individuele deelnemer. Door in een kleine groep te trainen, krijgt u de kans om direct feedback te ontvangen en uw vaardigheden sneller te verbeteren. Onze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde bowlers.

Kom langs, ervaar en geniet: Bowling Anglo Hamme

Benieuwd naar de betoverende sfeer en levendige momenten bij Bowling Anglo Hamme? Neem dan snel een kijkje op naar de foto's van onze bowlingzaak en laat u meevoeren door de unieke ambiance. Van lachende gezichten tijdens bowlingavonden tot intense concentratie bij snooker en gezelligheid rondom de dartborden: onze foto's vangen de essentie van het plezier dat hier elke dag plaatsvindt. Of u herinneringen wilt ophalen aan uw laatste bezoek of uzelf wilt inspireren voor uw volgende uitje, de foto's bieden een prachtige inkijk in onze diverse activiteiten en evenementen. Kom virtueel binnen en ontdek waarom onze zaak de ultieme bestemming is voor plezier en entertainment, waaronder:

  • Bowling lessen
  • Bowling voor ouderen
  • Bowlen voor beginners
  • Bowlen op maat voor kinderen
  • Bowlen voor bedrijfsfeest
  • Uitstap met vrienden
  • Bowling lessen voor jong en oud
  • Spelplezier voor jong en oud
  • Bowlen met de hele familie
  • Bowling center

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, voor het maken van een reservering en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Bowling lessen Hamme, Oost-Vlaanderen