Bowling Het Ven
Vennen 36
Herentals


Vandaag 18:00 - 00:00
overige dagen


Trefwoorden: Bowling voor mindervaliden, Uitgaan en sport, Horeca, Ontspanning, Bowlingbaan, Bowlen, Bowlingbaan reserveren, Snooker, Snookertafel reserveren, Snookeren

Rubrieken: Bowlingbanen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bowling Het Ven, Herentals

Wilt u gezellig een avondje komen bowlen? Bij Bowling Het Ven staan er maar liefst 14 kunststof bowlingbanen voor u klaar. De scores worden automatisch bijgehouden en voorzien van 3D-animatie. Neem ook gerust de kinderen mee! We hebben speciale lichte kinderballen en we kunnen hekjes omhoog zetten zodat de bal niet in de goot rolt. Voor de allerkleinsten en mindervaliden is er een hulpmiddel aanwezig voor het afrollen van de bal, waar weinig kracht voor nodig is. Kijk op de website voor onze zeer vriendelijke prijzen.

Snooker

Liever een keer iets anders dan bowlen? We hebben ook vier grote snookertafels en 1 kleine snookertafel tot beschikking.

Kinderfeestje

Wilt u een leuk kinderfeestje organiseren? We hebben 2 formules voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ze kunnen dan een spel spelen en krijgen een snoepje of snack. Denk hierbij aan een warme wafel, portie bitterballen of croque monsieur bijvoorbeeld. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

We zien u graag bij Bowling Het Ven!

Bowlingbaan huren

Snookerbaan reserveren

Bowling voor kinderen