Electro Bogaerts
Langstraat 61/E
SchriekTrefwoorden: Betonboringen, Betonzaagwerken, Betonboringenwerken, Diamantboringen, Verlichting binnen, Verlichting buiten

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Electro Bogaerts uit Schriek voor electriciteitswerken en betonboringen

Begonnen met electriciteitswerken maar uitgegroeid tot een ervaren partner in betonboringen en betonzaagwerken. Bij Elektro Bogaerts staat service en kwaliteit bovenaan. Bij elektriciteitswerken gaat het zowel om nieuwbouw als om verbouwing. Met meer dan 20 jaar ervaring voor zowel particuliere als professionele klanten kan u rekenen op een veel vakkennis in verschillende vakgebieden. U kunt onder andere terecht voor diamantboringen, verlichting binnen en verlichting buiten. Zij doen niet alleen de traditionele installaties, maar zijn ook specialist in domotica, beveiliging en automatisatie.

Ook voor de meer complexe zaagwerken en betonboringenwerken

Van boven naar onder, van onder naar boven, horizontaal, onder een hoek. Geen enkele boring is te moeilijk voor Electro Bogaerts. Ze zijn al jaren gespecialiseerd in betonboringen. Er wordt gewerkt voor particulieren maar ook voor professionele aannemers en dit altijd met de zelfde precisie. Ze kunnen boringen uitvoeren tot diameter 40 cm door zowel beton als steen. Zij beschikken over de nodige uitrusting voor zowel eenvoudige als de meer complexe zaagwerken, zoals diepe zaagsnedes maken en dit ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Hun machines slijpen door gewapend beton, steen, asfalt.

Zaagwerk ook bij een nieuwe deuropening

Het boorwerk is altijd gerelateerd aan een specifieke klus in uw woon- of bedrijfsomgeving. Het gaat om boorwerk in verband met ventilatie, dampkap, droogkast, afloop, stortkoker of om verlichting te kunnen installeren. Of dit nu horizontaal dient te gebeuren, verticaal, schuin, van boven naar onder of andersom, het kan dus allemaal. Wanneer u een deuropening, vensteropening, trapopening, ventilatiedoorgang, kelderdoorgang wenst, kan Electro Bogaerts ook dit voor u uitvoeren.

Leidingen verdwijnen in sleuven in betonmuren

Een lichtstudie laten uitvoeren in uw woning of kantoor of winkel? Electro Bogaerts is uw partner voor het uitvoeren van algemene elektrische installaties in combinatie met domotica en beveiliging. Ook voor het vernieuwen en herkeuren van een bestaand elektriciteitsnet kunt u bij ze terecht. Er wordt een lichtplan gemaakt en daarna wordt gezorgd voor de in- en opbouw in muren en plafonds, het compleet plaatsen en installeren. Door het boren voor sleufwerk verdwijnen al uw elektrische leidingen in de betonmuren.

Wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen voor uw project? Neem dan contact met ze op. Neem een kijkje in de fotogalerij op de website en laat u verrassen door de reeds afgewerkte installaties.