Koerier Henk
Kardinaal Cardijnlaan 40
Lendelede


Vandaag 23:59 - 00:00
overige dagen


Trefwoorden: Dierentransport, Nationaal transport, Internationaal transport, Express transport, Transport tot 1300 kilo, Koerier, Bezorgdienst, Transportbedrijf, Vervoerdienst

Rubrieken: Koeriersdiensten, Transport, ExpressdienstContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Koerier Henk uit Lendelede voor nationaal transport en internationaal transport

Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf? Schakel dan de hulp in van Koerier Henk uit Lendelede. Al bijna 20 jaar is Koerier Henk actief in zowel nationaal transport als internationaal transport. Van kleine pakketjes tot het transport tot 1300 kilo: de vervoerdienst gaat graag voor u de weg op. Uw pakketjes worden zorgvuldig getransporteerd en zijn verzekerd via een transportverzekering. U kunt Koerier Henk zelfs inschakelen voor dierentransport. De bezorgdienst is ook in te zetten voor express transport, wanneer u spoedig een pakketje wenst te verplaatsen. Bent u op zoek naar een vervoerdienst, maar weet u nog niet in welke vorm? Koerier Henk denkt graag met u mee. Schroom niet om contact op te nemen. 

Stipte naleving van afspraken

Wanneer u Koerier Henk inschakelt, kunt u rekenen op zorgvuldig transport tegen een scherpe prijs. De afspraken die u met het transportbedrijf maakt worden altijd nageleefd. Koerier Henk staat ook voor flexibiliteit: u kunt zelf bepalen waar en wanneer uw zending wordt ingepland. Er wordt altijd samen naar een oplossing gezocht voor uw persoonlijke situatie. Koerier Henk staat voor open en directe communicatie, waarbij goed wordt meegedacht met de wensen van de klant. Klanten die u voorgingen zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Ervaar het zelf en neem gerust contact op. 

Transport tot 1300 kilo

Koerier Henk gaat de weg op met een grote wagen, namelijk de Peugeot Boxer L2H2 van begin 2020. De laadruimte van deze wagen is wel 2 meter 90, de hoogte 1 meter 72 en de breedte van de schuifdeur is 1 meter 20. Hierdoor kunt u de vervoersdienst inzetten voor het transport van grotere producten of pakketten. Koerier Henk verzorgt transport tot 1300 kilo. U kunt zelfs voor professioneel en veilig dierentransport terecht bij Koerier Henk. Door de jaren aan ervaring kunt u er op rekenen dat er zeer zorgvuldig wordt omgegaan met alle transportwaren. 

Dienstverlening Koerier Henk

U kunt bij Koerier Henk steeds terecht voor een brede dienstverlening. Zo staat het transportbedrijf onder andere klaar om u te helpen met: 

  • Dierentransport
  • Nationaal transport
  • Internationaal transport
  • Express transport
  • Transport tot 1300 kilo

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

95068635_s.jpg - Koerier Henk, Lendelede