Pesci's Pet Supplies
Lindestraat 40
Zemst


Trefwoorden: Dierenbenodigdheden, Hondenkussen, Kattenkussen, Dierenvoeding, Dierenartsen, Dierentransportkooien, Drinkfonteinen, Geheugenspellen, Forever living, Dierenspeelgoed

Rubrieken: Dierenbenodigdheden en -verkoop, Dierenspeciaalzaken, Dierenverzorging


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Pesci's Pet Supplies, Zemst

Dierenverzorging

Pesci’s Pet Supplies is uw online dierenspeciaalzaak in Zemst. Hier vindt u allerlei dierenbenodigdheden en dierenspeelgoed. De webshop werd in juli 2015 opgericht door zaakvoerder David Enckels. Behalve een webshop is hij ook leverancier voor dierenartsen en hondenscholen.

Alle aankopen voor uw geliefde dier die u online doet, worden aan huis geleverd. U kunt rustig een keuze maken op uw zetel of achter uw bureau. Het assortiment van Pesci's is bijzonder ruim.

Hondenkussens en kattenkussen

Bij Pesci's bestelt u heerlijk zachte kussens voor honden en katten. Bestel een praktisch kussen voor thuis of onderweg!

Speelgoed en accessoires

Voor dierenspeelgoed en andere accessoires werken wij samen met de firma Petsolutions. Deze biedt merken van topkwaliteit aan. Denk aan: Jack and Vanilla, Mr. Poop, Plastics, Dynapet, Chuckit en Lishinu. Ook werken wij samen met K9, een hoogwaardig merk voor hondensportartikelen.

Wij leveren onder meer aan klanten uit Lier, Mechelen, Leuven, Brussel, Schaarbeek, Anderlecht, Aalst, Dendermonde en Ninove op de diensten van deze dierenspeciaalzaak in Zemst.

Bezoek onze webshop vandaag nog en bestel vanuit uw zetel!

Dierenverzorging