Electro Home
Kerkstraat 18A
HoeseltTrefwoorden: Domotica, Videofonie, Parlofonie, Onderhoud van elektrische installaties, Reparaties van elektrische installaties, Algemene elektriciteitswerken, Verlichtingsapparatuur

Rubrieken: Elektriciens, Electriciens
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Electro Home uit Hoeselt voor onderhoud elektrische installaties en reparatie van verlichting


Bent u op zoek naar een vakbekwame elektricien in Hoeselt of de omgeving daarvan? Neem contact op met Electro Home, gevestigd aan de Kerkstraat 18A. Het zijn professionals, die snel uw storing verhelpen. Desgewenst krijgt u een analyse voor het onderhoud van elektriciteitsinstallaties. De diensten betreffen niet alleen reparaties van elektrische installaties en algemene elektriciteitswerken, maar ook domotica, videofonie en parlofonie. U verlichtingsapparatuur is in goede handen bij deze electriciens. Vraag ze voor een kennismakingsgesprek of een offerte.

Werken voor nieuwbouw en renovatie

Electro Home wordt ingeschakeld voor bouwprojecten van bestaande bouw tot nieuwbouw. Het gaat dan niet alleen om reparatie maar regelmatig ook om het installeren van complete elektriciteitssystemen. Ze noemen het zelf full service in elektriciteit. U kunt gerust uitgaan van hun vakkennis voor toepassing van de kwalitatief beste elektrische materialen en verlichtingsapparatuur. Wie zelf aan de slag gaat, kan adviezen en ondersteuning krijgen van Electro Home. Elektriciteit is een energievorm die op een verantwoorde en veilige manier in uw huis moet worden aangelegd. U wilt niemand in gevaar brengen.

Het bedrijf heeft veel ervaring met domotica

Videofonie en parlofonie zijn moderne toepassingen, waar u zeker gebruik van wilt maken. U kunt met een camera installatie meteen zien wie er voor de deur van uw woning of bedrijfspand staat en eerst in gesprek gaan met die bezoeker. De moderne toegangsinstallaties verzekeren u er van dat niet iedereen in elke ruimte binnen uw bedrijf toegang heeft. Controle is een belangrijk deel van de bedrijfszekerheid. Een alarminstallatie kan worden aangevuld met sensoren die bewegingen signaleren en waarschuwen dat er wellicht iets fout gaat. Domotica heeft niet alleen betrekking op alarmering maar ook op het aanzetten van muziek, het regelen van sfeerverlichting of bediening van zonnewering.

Diensten van Electro Home op een rij

  • Onderhoud van elektrische installatie
  • Controle en onderhoud van uw verlichting
  • Toepassing domotica, videofonie en parlofonie
  • Testen en keuren van elektrische installatie
  • Begeleiding en ondersteuning zelfdoener

Neem contact op met Elektro Home voor het maken van een afspraak of het opmaken van een offerte.