Cbo Elektro B.V.
Hoogstraatsebaan 26
Malle


Vandaag Enkel op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Elektrotechnische installatie, Infrarood verwarming, Duurzame verwarming, Toekomst verwarming, Elektrische laadpalen, Thuisbatterij, Woning verwarmen, Kantoor verwarmen, Duurzame energie kantoor, Duurzame energie voor thuis

Rubrieken: Elektro/elektronica (industrieel), Elektrotechniek, Verwarmingstoestellen, Verwarming, Laadpalen voor Elektrische wagens


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

CBO Elektro B.V. in Malle, expert in duurzame verwarming bij u thuis en op kantoor

Bent u op zoek naar duurzame verwarming of infrarood verwarming? Gan dan zeker in gesprek met CBO Elektro B.V. in Malle. Wij zijn een veelzijdige organisatie, gespecialiseerd in het verzorgen van uw elektrotechnische installatie, elektrische laadpalen, de installatie van de thuisbatterij en toekomst verwarming. Met onze milieuvriendelijke oplossingen kunt u door ons uw woning verwarmen en kantoor verwarmen op een energiezuinige manier. Voor duurzame energie kantoor, duurzame energie voor thuis en duurzame energie voor badkamer, gaat u naar CBO Elektro B.V.

Duurzame verwarming thuis en op kantoor uit Malle

Met de huidige energieprijzen, doet u er verstandig aan de manier waarop u uw bedrijfspand of woning verwarmt eens onder de loep te nemen. Bij CBO Elektro B.V. bieden wij totaaloplossingen voor duurzame verwarming met bijvoorbeeld infrarood verwarming of met behulp van zonnepanelen en een thuisbatterij. Wij gaan graag met u om de tafel om de uitgebreide mogelijkheden met u door te spreken en u te voorzien van een deskundig en eerlijk advies op maat.

Infraroodverwarming specialist in de regio Antwerpen

Een besparing van maar liefst 30% op uw energierekening; dat wil toch iedereen? Met energiezuinige infrarood verwarming kan dat. U stookt uw woonruimte, badkamer of kantoor behaaglijk warm met speciale infrarood panelen, die de ruimte snel op de gewenste temperatuur brengen. De fraaie panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, gemaakt van glas, metaal of zelfs in spiegel- of krijtbord variant. Zo hoeft u geen radiatoren meer te plaatsen en houdt u ook direct ruimte over.

Eersteklas service voor particulieren en bedrijven

Dankzij onze jarenlange ervaring geniet u bij ons van een excellent advies op maat. Ons gedreven team medewerkers zorgt voor een nauwkeurige opvolging van uw project en een heldere communicatie. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Elektrotechnische installatie
  • Infrarood verwarming
  • Duurzame verwarming
  • Toekomst verwarming
  • Elektrische laadpalen
  • Thuisbatterij
  • Woning verwarmen
  • Kantoor verwarmen
  • Duurzame energie kantoor
  • Duurzame energie voor thuis

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Duurzame verwarming Malle, Antwerpen