Alain Maes Las & scheepsherstellingen B.V.
Kambalastraat 7
Antwerpen


Trefwoorden: Ervaren lasser maatwerk, Aluminium constructies voor industrie, Onderhoud metalen constructies, Herstellen metalen constructies, Metalen trappen laten maken, Inox constructie op maat, Verwerking van metaal, Balustrades herstellen van balkon, Borstweringen, Mobiele allround lasser

Rubrieken: Constructiebedrijven, Lasbedrijven, Metaalconstructies, Scheepsbouw en -reparatie, IJzer- en Staalconstructies


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Alain Maes Las & Scheepsherstellingen BV in Antwerpen, de ppecialist in laswerken en maatwerk

Heeft u nood aan een mobiele allround lasser voor uw bedrijf? Wees welkom bij Alain Maes Las & Scheepsherstellingen BV uit Antwerpen. Wij zijn de specialist in laswerken en maatwerk. Naast het uitvoeren van al uw gewenste professionele laswerken op maat aan bijvoorbeeld aluminium constructies voor industrie, Inox constructie op maat en stalen borstweringen, zijn wij tevens uw partner voor het herstellen van metalen constructies op locatie, de montage en verwerking van metaal. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan metalen trappen laten maken en balustrades herstellen van balkon. Bovendien, kunt u ons ook inschakelen voor gedegen onderhoud van machines. De ervaren lasser voor alle maatwerk van Maes Las & Scheepsherstellingen BV, staat klaar om binnenkort ook voor u aan de slag te gaan.

Professionele laswerken op maat vanuit Antwerpen

Bij Alain Maes Las & Scheepsherstellingen BV, beschikken we inmiddels over meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van laswerken. Het herstellen, monteren en fabriceren van metaal, gebeurt zowel vanuit ons eigen atelier, als bij u op locatie. Ons vakkundige team is zelfs inzetbaar in zowel het binnenland als het buitenland. Wij voeren elke opdracht met uiterste nauwkeurigheid voor u uit, waarbij wij de efficiëntie niet uit het oog verliezen. Hierdoor kunt u de productie zo kort mogelijk pauzeren. Tijdens de projectbespreking, denken we met u mee in oplossingen en maken heldere afspraken. Wij komen graag eens bij u langs om uw project met u door te nemen.

Machinepark herstellingen in de regio Antwerpen

Wij beschikken over een deskundig team techniekers die u kunt inschakelen voor het uitvoeren van technische herstellingen aan uw machinepark. Indien noodzakelijk zorgen wij voor vervangende technische componenten, zorgen voor een correcte afstelling van de motoren, pompen en winches of vervoeren de machine naar de door u gewenste afdeling. Ons team geschoolde techniekers, beschikt over de benodigde VCA-attesten. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige werkmethodiek. Belt u ons gerust eens op om de uitgebreide mogelijkheden met ons te bespreken.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

In de scheepvaart- en productie industrie, gaat het werk vaak 7 dagen per week door. Daarom staan wij ook 7 dagen per week, 24 uur per dag tot uw beschikking. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Ervaren lasser voor alle maatwerk
  • Aluminium constructies voor industrie
  • Specialist in laswerken en maatwerk
  • Professionele laswerken
  • Metalen trappen laten maken
  • Inox constructie op maat
  • Verwerking van metaal
  • Balustrades herstellen van balkon
  • Borstweringen
  • Mobiele allround lasser

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Mobiele allround lasser Antwerpen