Erosion Vanthieghem
Kruisboommolenstraat 7 A/5
Beveren (Roeselare)Trefwoorden: Expertise in draadvonken, Gespecialiseerd in zinkvonken, Micro Hole Drilling, Draaderosie, Het boren van vonk

Rubrieken: FreeswerkenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Erosion Vanthieghem in Beveren (Roeselare); een expert in freeswerken

Bij Erosion Vanthieghem in Beveren (Roeselare) kunt u terecht voor kwalitatieve draaderosie en zinkvonkwerk. Flexibiliteit, kwaliteit en een klantgerichte service zijn de steunpilaren waarop het professionele bedrijf is gebouwd. Ze hebben een ware expertise in draadvonken en zijn ook nog is gespecialiseerd in zinkvonken. Door middel van micro hole drilling is het boren van vonk een mogelijkheid. Het dynamische bedrijf is door hun jaren van ervaring in verschillende sectoren actief. Erosion Vanthieghem heeft al verschillende succesvolle projecten voor klanten in de machinebouw en automobiele sector uitgevoerd. 

Uiteenlopende diensten bij Erosion Vanthieghem

Bij Erosion Vanthieghem staat de communicatie met de klant altijd voorop. Het professionele bedrijf heeft meer dan 20 jaar van ervaring op het gebied van draaderosie en zinkerosie. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en efficiënte service en een hoge mate van flexibiliteit. Klanten kunnen bij Erosion Vanthieghem terecht vanaf het ontwerp tot aan het meetrapport, maar ook alle nodige tussenstappen. Dit gaat gepaard met een zeer klantvriendelijk personeel en korte leveringstermijnen. De professionals bieden onder andere de volgende diensten aan:

  • Zinkvonken startgaten
  • Draaderosie
  • Micro Hole Drilling

Draad- en zinkvonkwerken in Beveren (Roeselare)

Erosion Vanthieghem helpt u met verschillende draad- en zinkvonkwerken. Draad en zinkvonken is een verspaningstechniek waar u op kunt vertrouwen om geleidende metalen in de juiste vorm te brengen. Vonken is een andere techniek; dit is een elektro-thermische verspaningstechniek die valt onder vonkverspaning. Deze vorm van verspaningstechniek zorgt ervoor dat stukjes van een basismateriaal worden verwijderd door middel van elektriciteit. Erosion Vanthieghem houdt de productie graag dicht bij zich en streeft ernaar om de productie op hun vertrouwde werkplaats uit te voeren. Hiermee worden mogelijke gemaakte fouten flink teruggedrongen. Om een succesvol eindproduct naar wens van de klant te leveren worden alle stukken gecontroleerd en moeten deze aan de nodige toleranties van de klant voldoen. 

Micro Hole Drilling bij Erosion Vanthieghem 

Naast kwalitatieve draad- en zinkvonkwerken zijn de professionals in te schakelen voor Micro Hole Drilling. Dit is een zeer effectieve methode om kleine gaatjes in alle verschillende soorten metaal te boren. Door middel van de vonkerosie is het mogelijk gaatjes te maken van 0.1mm – 3.0mm. Alle werken worden natuurlijk uitgevoerd met de grootste precisie! Erosion Vanthieghem in Beveren (Roeselare) is een expert in freeswerken en helpt u graag met verschillende draad- en vonkwerken. 

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.  Erosion Vanthieghem, Beveren (Roeselare)