Kapster Christa & Co
Elst 8
Tienen


Vandaag gesloten
overige dagen


Trefwoorden: Dameskapper, Herenkapper, Kinderkapper, Feestkapsels, Haarverlenging, Extensions, Tanning, Make-up, Kleurtechnieken

Rubrieken: Kapsalons


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Kapster Christa & Co, Tienen

Op zoek naar een creatieve kapper in de regio Tienen? Bij Kapster Christa & Co bent u aan het juiste adres. Met een glimlach en meer dan gemoedelijke sfeer wordt iedereen in de watten gelegd. Doe uzelf opnieuw stralen met een knipbeurt, of vraag om een professionele maquillage.

Voor iedereen een kapsel op maat 

Met een persoonlijke aanpak wordt u in de watten gelegd en zorgen we ervoor dat u met een perfecte coupe of kleuring naar huis gaat. Dankzij een creatieve aanpak en met enorm veel kennis kunt u ook op ons vertrouwen om een nieuwe look aan te meten, steeds volgens de trends of naar klassieke modellen.

Bruidskapsels en Feestkapsels

In de kapsalon of bij u thuis verzorgen we uw bruidskapsel/feestkapsel. Verzorgen van haren is een van onze specialiteiten. Voor unieke creaties voor uw trouw of voor een uitzonderlijk feest moet u bij Kapster Christa & Co zijn geweest.

Kleuringen en haarverlenging

Uiteraard kan uw haar al eens nood hebben aan een grondige kleuring. Wij adviseren u en staan we u bij met raad en daad. Het is ook leuk om uw haar meer volume te geven door lengte of aan de hand van haarverlengingen. Hiervoor gebruiken we enkel de topmerken.

Voor meer informatie of wilt u direct een afspraak met ons maken neem dan contact op. Tevens hebben we nog een andere locatie die ook in Tienen gevestigd zit. 

Kapster Christa & Co

Gilainstraat 44

3300 Tienen

Kapsalons, Dameskapper, Herenkapper, Kinderkapper, Feestkapsels, Haarverlenging, Extensions, Tanning, Make-up en Kleurtechnieken in Tienen, Vlaams-Brabant.