Enzo's Car Service
Vlietstraat 8
Zele


Vandaag 09:00 - 16:00
overige dagen


Trefwoorden: Garagebedrijf in de buurt, Auto laten tinten, Auto onderhoud en reparatie, Autoservice, Uitlaat op maat, Tuning voor sportievere look, Verlagen van auto, Motorvermogen verhogen, Specialist in chiptuning, Grote en kleine beurt aan de auto

Rubrieken: Garages, auto's, Tuning, Auto Elektriciteit, Herstellingen Auto's


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Enzo’s Car Service in Zele, uw garagebedrijf voor herstellingen, onderhoud, chiptuning en meer

Bent u op zoek naar een veelzijdig garagebedrijf in de buurt? Ga dan eerst eens langs bij Enzo’s Car Service in Zele. Als allround garagebedrijf zijn wij de “one stop shop" voor uw wagen. Zo verzorgen wij auto onderhoud en reparatie. Wij realiseren een grondige grote en kleine beurt aan de auto. Als autoservice bedrijf, bent u ook welkom voor car tuning voor sportievere look. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verlagen van auto, uitlaat op maat en auto laten tinten. Wilt u ook het motorvermogen verhogen? Dan pakken we als specialist in chiptuning dir ook voor u mee. Kortom, voor een allround deskundige garage, gaat u naar Enzo’s Car Service.

Garagebedrijf in de buurt Zele, Oost-Vlaanderen

Allround professioneel garagebedrijf in Zele

Enzo’s Car Service is ontstaan vanuit een passie voor auto’s en tien jaar ervaring binnen de autobranche. Dit merkt u direct aan het uitgebreide dienstenpakket. Zaakvoerder Enzo Verbruggen, zorgt er namelijk voor dat u terecht kunt voor alle wenselijke werken aan uw auto. Van regulier onderhoud of kleine en grote herstellingen, tot het optimaliseren van het motorisch vermogen en een complete make-over van uw auto; alles is mogelijk. Elk merk auto is welkom en wordt even efficiënt en vakkundig opgepakt. Heeft u een kleine herstelling of klein onderhoud? Dan kunt u rustig in onze wachtruimte plaatsnemen totdat uw auto gereed is. 

Car tuning op maat in Oost-Vlaanderen

Heeft u altijd al gedroomd van een sportieve wagen, maar rijdt u in een ander soort model? Geen nood, met hulp van tuning, kunnen wij elke auto omtoveren in de auto van uw dromen. Met verlaagde bumpers, motorkap roosters, striping op de zijkant, getinte ramen en sportieve banden met bijpassende velgen, ondergaat uw auto een complete facelift. Wilt u ook het interieur aanpakken met bijvoorbeeld kuipstoelen? Dan passen we uw interieur voor u aan in een kleur naar wens. De puntjes op de “i” verzorgen we door de auto te verlagen. Wilt u meer weten? Geef ons gerust een belletje.

Bekijk onze website voor diverse voorbeelden

Wij zijn trots op ons vak en delen onze eerdere projecten graag op onze website. Neem vast een kijkje bij onze referenties van tevreden klanten die u zijn voorgegaan. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Garagebedrijf in de buurt
  • Auto onderhoud en reparatie
  • Autoservice
  • Uitlaat op maat
  • Tuning voor sportievere look
  • Verlagen van auto
  • Motorvermogen verhogen
  • Auto laten tinten
  • Specialist in chiptuning
  • Grote en kleine beurt aan de auto

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Auto onderhoud en reparatie Zele, Oost-Vlaanderen