Dental Art work
Breestraat 28/2
Hasselt


Vandaag 09:00 - 19:00
overige dagen


Trefwoorden: Gebroken prothese herstellen, Kunstgebitten, Gebroken kunstgebit, Herstellingen van kunstgebitten, Beugels, Prothese op implantaat, Tandprothesen, Gebroken tand herstellen, Uitneembare en verschroefbare tandprothesen, Prothese herstellen

Rubrieken: Tandheelkunde, Tandartsen en tandtechnici, Tandtechnicus


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dental Art Work in Hasselt: tandprothesen, kunstgebitten en beugels voor een mooie glimlach

Bij Dental Art Work kunt u uw gebroken prothese herstellen. Maar ook voor een prachtige nieuwe prothese op implantaat bent u bij Dental Art Work aan het juiste adres. Op zoek naar een expert die uitneembare en verschoefbare tandenprothesen voor u kan maken? Dan moet u bij Dental Art Work in Hasselt zijn. Voor nieuwe kunstgebitten, of herstellingen van kunstgebitten kunt u direct terecht bij de tandtechnicus in Hasselt. Gebroken tand herstellen? Dat is zo gefikst bij Dental Art Work. Ook voor onzichtbare beugels, op maat gemaakte tandprothesen en herstellingen aan een gebroken kunstgebit kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dental Art Work levert ook aan professionals.

Werkt samen met professionals

Dental Art Work uit Hasselt heeft ruim dertig jaar ervaring op de teller en werkt succesvol samen met menig professional. Gedurende al die jaren heeft het team van Dental Art Work zich continu bijgeschoold en is daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Dental Art Work kiest steeds voor hoogwaardige materialen, die zeer nauwkeurig afgewerkt worden tot een eindproduct. Voor uitneembare en verschroefbare tandprothesen, op maat gemaakte beugels of kunstgebitten, implantaatstructuren, directloadings of boorsjablonen kunt u vrijblijvend contact opnemen

Gespecialiseerde diensten

Dental Art Work is gespecialiseerd in esthetische prothesen en prothesen op implantaatstructuren. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met het esthetisch aspect, maar ook aan de functionaliteit. De kunstgebitten worden volledig op maat gemaakt aan de hand van uw gebit. Tandprothesen zijn daarom niet met uw echte tanden te onderscheiden. Dental Art Work staat voor kwaliteit en zelfverzekerdheid. Dankzij de diverse prothesen en tand oplossingen, biedt Christophe Roucourt van Dental Art Work steeds de beste oplossing voor uw gebit.

Tandprothesen herstellingen en meer

Of het nu om een herstelling aan uw kunstgebit gaat of om een nachtbeugel, u kunt rekenen op maatwerk van de tandtechnicus. Neem vrijblijvend contact op voor het diverse aanbod van Dental Art Work:

  • Gebroken prothese herstellen
  • Kunstgebitten
  • Gebroken kunstgebit
  • Herstellingen van kunstgebitten
  • Beugels
  • Prothese op implantaat
  • Tandprothesen
  • Gebroken tand herstellen
  • Uitneembare en verschroefbare tandprothesen
  • Prothese herstellen

Maak vandaag nog een afspraak met Dental Art Work uit Hasselt en geniet binnenkort van een prachtig gebit.

Ook kunt u in contact komen door ons een bericht te sturen via het contactformulier.

Tandprothesen - Dental Art work, Hasselt