Stijn Bauwens Dakwerken
Kwabrugstraat 152
Bellegem (Kortrijk)


Trefwoorden: Gevelbekleding met lichtgewicht vezelcementleien, Isolatie van daken, Asfalt daken laten leggen, Een plat dak leggen met EPDM, Plaatsing van een hellend dak, Regen afvoerbuizen vervangen in koper of zink, Gevel bekleden met hout, Trespa gevelbekleding, Isolatie van gevels, Ontmossen van daken

Rubrieken: Dakwerken, Dak- en zinkwerken, Dak- en timmerwerken, Dak Isolatie, Dakbedekkingswerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Stijn Bauwens Dakwerken in Bellegem (Kortrijk): van koper- en zinkwerken tot isolatie van gevels

Zoekt u een dakwerker in Bellegem of wijde omgeving voor het ontmossen van daken of voor het leggen van isolatie van daken? Stijn Bauwers Dakwerken is uw zakenpartner! Ook voor het leggen van gevelbekleding contacteert u Stijn Bauwers: zowel een gevelbekleding met lichtgewicht vezelcementleien, een Trespa gevelbekleding, als een gevel bekleden met hout, het behoort allemaal tot het veld van expertise van de firma. Hellende daken of platte daken, wat voor dak u ook heeft, u rekent op de ervaren dakwerkers in Bellegem. Van asfalt daken laten leggen tot een plat dak leggen met EPDM… Maar ook het nieuw plaatsen van een hellend dak. Wilt u uw dak een opknapbeurt geven? Laat ons dan uw regen afvoerbuizen vervangen in koper of zink, dat ziet er representatief en chic uit.

Stijn Bauwens Dakwerken, Bellegem (Kortrijk)

Asfaltdaken

Wilt u asfaltdaken laten leggen? Dakwerken Stijn Bauwens is naast het leggen van EPDM-daken ook specialist in het leggen van asfaltdaken. De firma komt graag bij u langs overal in de regio Kortrijk, West-Vlaanderen. Een asfaltdak staat ook bekend als plat dak met roofing of bitumen. Roofing leggen is een vak apart en vergt enige ervaring. Laat het daarom over aan een expert, voor een waterdicht en perfect eindresultaat, voor een hele lange tijd.

Zink- en koperwerken

Nieuwe dakgoten plaatsen, uw regenafvoerbuizen vervangen in koper of zink, uw schoorsteen afwerken, … Vakkundig uitgevoerde zinkwerken en koperwerken zijn cruciaal om vochtproblemen te vermijden en te genieten van een waterdicht dak met lange levensduur. Dakwerken Stijn Bauwens is dé specialist in zinkwerken en koperwerken in Bellegem (Kortrijk), West-Vlaanderen, zowel voor renovatie als nieuwbouw.

Gevels en meer

Naast klassieke dakwerken staan wij bovendien volledig voor u klaar om uw gevel een opknapbeurt te geven. Of een geheel nieuwe gevel aanleggen, wat uw wensen ook zijn, Stijn Bauwens Dakwerken in Bellegem staat tot uw dienst. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere de volgende diensten:

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.

ia-200000803.jpeg - Stijn Bauwens Dakwerken, Bellegem (Kortrijk)