Boomkwekerij Wim De Groote
Astridstraat 66
ZottegemTrefwoorden: Goedkoop leibomen kopen, Kwalitatieve bomen voor in de tuin, Buitenplanten verkooppunt, Sierplanten kwekerij, Professionele boomkwekerij, Eerlijke en betrouwbare boomkwekerij, Bomen goede kwaliteit verkooppunt, Steeneiken kopen, Glansmispel leibomen beste prijs, Prunus novita leibomen beste kwaliteit

Rubrieken: Boomkwekerijen en boomverzorging, Groothandel in tuinplanten, Groothandel, Boomkwekerij


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Boomkwekerij Wim De Groote in Zottegem, professionele boomkwekerij en leibomen specialist, voor een prachtige tuin

Goedkoop leibomen kopen doet u bij Boomkwekerij Wim De Groote in Zottegem. Wij zijn een eerlijke en betrouwbare boomkwekerij met een breed en gevarieerd aanbod kwalitatieve bomen voor in de tuin. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld steeneiken kopen, bieden wij glansmispel leibomen beste prijs en prunus novita leibomen beste kwaliteit. Naast professionele boomkwekerij en bomen goede kwaliteit verkooppunt; fungeren wij ook als sierplanten kwekerij en buitenplanten verkooppunt. Kortom, voor een tuin zoals u die wenst, gaat u naar Boomkwekerij Wim De Groote.

Kwalitatieve bomen voor in de tuin Zottegem, Oost-Vlaanderen

Professionele boomkwekerij in Zottegem

Bij Boomkwekerij Wim De Groote komt u terecht bij een familiebedrijf zoals u ze weinig meer ziet tegenwoordig. Als sinds 1900 is de familie dagelijks actief in de kwekerij met het kweken van leibomen van de hoogste kwaliteit. Ook de vierde generatie De Groote deelt hun passie voor planten en de natuur, graag met u. Dankzij onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, kunnen wij u van een passend advies voorzien omtrent al uw tuinvragen. Uiteraard, helpen we u na uw aankoop ook met het aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Voor een prachttuin in Oost-Vlaanderen

Met ons ruime aanbod bomen en planten, bieden wij beplanting voor elke stijl en sfeer. Wilt u het hele jaar door een groene tuin? Maak dan een keuze uit onze bladhoudende bomen. Voor natuurlijke schaduw hoekjes zijn onze dakvormen de perfecte sfeermaker. Beschikt u over een oprijlaan? Wat dacht u van prachtige fruitbomen en sierbomen aan beide zijden? Daarnaast bieden onze buxussen, taxussen en solitaire planten een meerwaarde als heuse blikvangers. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een prachttuin waar u het hele jaar door van geniet.

Bomen en planten van de beste kwaliteit

Voor inspiratie en ideeën, nodigen we u van harte uit alvast ons volledige assortiment te bekijken op onze website. Wilt u vast een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur ons dan gerust een berichtje van uw wensen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten:

  • Goedkoop leibomen kopen
  • Kwalitatieve bomen voor in de tuin
  • Buitenplanten verkooppunt
  • Sierplanten kwekerij
  • Professionele boomkwekerij
  • Eerlijke en betrouwbare boomkwekerij
  • Bomen goede kwaliteit verkooppunt
  • Steeneiken kopen
  • Glansmispel leibomen beste prijs
  • Prunus novita leibomen beste kwaliteit

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Professionele boomkwekerij Zottegem, Oost-Vlaanderen

Goedkoop leibomen kopen Zottegem, Oost-Vlaanderen