Loonwerken Claerhout
Wakkensesteenweg 75
Tielt


Trefwoorden: Loonwerken, Landbouwwerken, Grondverzetbedrijf, Grondwerken, Grondverzet, Aardappelen rooien, Rooien van preiplanten

Rubrieken: Loon & grondverzet bedrijven, Loonbedrijven


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Loonwerken Claerhout, Tielt

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw loonwerken, grondverzetswerken en meer? Dan bent u bij ons van Loonwerken Claerhout uit Tielt aan het juiste adres! Wij zijn uw ideale partner in de regio Vlaanderen en ver daarbuiten voor al uw grondverzetswerken, schakel daarom gerust deze ervaren zaakvoerder in. Het bedrijf is opgericht in 1963 en heeft hierdoor door de jaren heen een enorm groot klantenbestand opgebouwd van zowel boeren, handelaars en grootgrondbezitters. Wij maken gebruik van de nieuwste machines en technieken om uw werken te realiseren. Heeft u zelf geen tijd om uw grond te verzetten? Of wenst u graag het werk toe te vertrouwen aan professionals? Schakel dan vandaag nog het vakmanschap in van Loonwerken Claerhout uit Tielt.

Werkzaamheden Loonwerken Claerhout:

  • Planten en rooien van aardappelen : Wij staan steeds weer voor u klaar tijdens de ideale rooimomenten. Wij zorgen voor een perfect afgeleverd werk, op het juiste moment en met de beste machines en kennis.
  • Planten en rooien van prei: Wij beschikken over specifieke machines voor het rooien van prei. Door onze speciale techniek hoeft dit niet meer met de hand wat enorm veel geld en tijd scheelt.

  • Grondverzet: De beste kwaliteit door gebruik van de meest recente machines. Een speciale grondkar zorgt voor perfecte grondverzetsactiviteiten.

  • Voorjaarswerkzaamheden: Landbouw en akkers dienen tijdens het voorjaar klaar gelegd worden om te bewerken. U kunt beroep op ons doen voor diverse activiteiten.

Wenst u aanvullende informatie, heeft u nog vragen of wilt  u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact met ons op.

Loon & grondverzet bedrijven, Loonbedrijven, Loonwerken, Landbouwwerken, Grondverzetbedrijf, Grondwerken, Grondverzet, Aardappelen rooien en Rooien van preiplanten in Tielt, West-Vlaanderen.