VDW Print
Schoterweg 25
Tessenderlo


Vandaag 9:30 - 12:00
overige dagen


Trefwoorden: Handelsdrukwerk, Familie drukwerk, Gelegenheidsdrukwerk, Zeefdruk, Drukken van posters, Stickers, Werf borden, Drukkerij, Drukken van flyers, Textiel design

Rubrieken: Drukkerijbenodigdheden, Drukkerijen-algemeen, Drukwerk, Drukkerij


VDW Print in Tessenderlo

VDW Print is al jaren een begrip in Tessenderlo en omstreken. De drukkerij staat bekend om de hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Bestel gemakkelijk je zelfontworpen stickers. Handelsdrukwerk voor je bedrijf nodig? Het drukken van posters of drukken van flyers is snel geregeld. Of het nu gaat om gelegenheidsdrukwerk of familie drukwerk, je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit bij VDW Print in Tessenderlo. Ook voor het drukken op textiel ben je bij VDW print aan het juiste adres. Geef je textiel design door aan de drukkerij en er zal door middel van zeefdruk direct op de door jou uitgekozen T-shirts gedrukt worden. Ook werf borden, menukaarten of blocnotes kunnen voorzien worden van jouw gepersonaliseerde tekst of logo.

Zeefdruk met textiel design

Hoodies of T-shirt met je eigen logo er op? Dat kan je regelen bij VDW Print in Tessenderlo. Dankzij het uitgebreide assortiment kun je kiezen uit kleding in verschillende kleuren, maten en merken. Vereniging, sportclub, bedrijf? Voor elk soort kleding wordt in overleg de juiste druktechniek en inkt gekozen. Textiel bedrukken met zeefdruk is mogelijk voor onder ander: t-shirts, fleeces, polo’s, sweaters, hoodies, broeken, petten, tassen, werkkledij, overalls, bodywarmers, veiligheidsjassen, hesjes, hemden, jassen, schorten, sjaals, bandana’s, sportkledij of trainingsjassen.

Handelsdrukwerk

Een mooi reclamebord voor je bedrijf nodig? Je kunt je ontwerp opsturen naar VDW Print en zij printen jouw design op bord, zijl of ander wenselijk materiaal. Ook voor allerlei kantoorartikelen met jouw logo of tekst, ben je bij de drukkerij in Tessenderlo aan het juiste adres. Bijvoorbeeld blocnotes, briefpapier, doorschrijfblokken, enveloppen of presentatiemappen zijn te personaliseren en te bestellen bij VDW Print. Kom gerust langs in de winkel of regel je zaken online via de website.

Van gelegenheidsdrukwerk tot stickers

Bij VDW Print kun je echt voor álles aan drukwerken terecht. Neem vrijblijvend contact op met de drukkerij voor onder andere:

  • Handelsdrukwerk
  • Familie drukwerk
  • Gelegenheidsdrukwerk
  • Zeefdruk
  • Drukken van posters
  • Stickers
  • Werf borden
  • Drukkerij
  • Drukken van flyers
  • Textiel design

Wil je een grote hoeveelheid bestellen? Dan kan dit voor een scherpe prijs aangeboden worden. Vraag een offerte op en geef gemakkelijk je wensen door. VDW Print neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem contact op met VDW Print voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook kun je een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier.

112925521_s.jpg - VDW Print, Tessenderlo