Marpos
L.Coiseaukaai 43
Zeebrugge (Brugge)


Trefwoorden: Havenontvangstinstallatie, Luchtbehandeling, Afval behandeling, Water behandeling, Ophalen van scheepsafval vast of vloeibaar, Erkend recyclagecentrum voor scheepsafval, Reception facilities, Specialist in ophaling en verwerking van scheepsafval, Ophalen en verwerken van lading gebonden scheepsafval, Maritiem afval

Rubrieken: Luchtbehandeling en apparatuur, afvalbehandeling-machines&installaties, Waterbehandeling en waterzuivering


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Marpos in Zeebrugge, specialist in ophaling en verwerking van scheepsafval in de maritieme sector

Bent u op zoek naar een professionele havenontvangstinstallatie of port reception facilities voor het ophalen van scheepsafval vast of vloeibaar? Wees welkom bij Marpos in Zeebrugge; uw specialist in ophaling en verwerking van scheepsafval, het ophalen en verwerken van lading gebonden scheepsafval en maritiem afval. Wij zijn een erkend recyclagecentrum voor scheepsafval en dragen met onze diensten bij aan de optimalisatie van uw milieubeleid. Kortom, voor een deskundige luchtbehandeling, afval behandeling en water behandeling, gaat u naar Marpos in Zeebrugge.

Specialist in ophaling en verwerking van scheepsafval Zeebrugge (Brugge), West-Vlaanderen

Waarom gaat u naar Marpos reception facilities?

Zaakvoerders Bart en Peter Sobry hebben, net als Exmar NV samen met een privé investeerder, een passie voor de deskundige verwerking van scheepsafval. In bijna 30 jaar tijd zijn de activiteiten van Marpos flink uitgebreid van Zeebrugge, naar alle grote havens in de regio. Wij voeren onze werken snel en accuraat uit en zijn beschikbaar voor elke onderneming die aanmeert in de havens van Zeebrugge, Gent, Oostende, Antwerpen, Duinkerke, Doornik, Nord-Pas-de-Calais en Rijsel. Hierbij werken wij altijd volgens de richtlijnen van de Marpol, de internationale wetgeving voor schepen.

Specialist in ophaling en verwerking van scheepsafval

Als expert op het gebied van het verwerken van scheeps- en maritiem afval, staan we voor u klaar voor het plaatsen en ophalen van verschillende formaten afzetcontainers, variërend van 1m³ tot 30 m³. Naast onze afval ophalingsdienst, zorgen wij voor de recyclage van scheepsafval, ladingresiduen, lading gebonden afval en ander maritiem afval. Met onze reinigingsdienst maken wij niet alleen machinekamers schoon, maar verzorgen ook direct het onderhoud. Daarnaast kunnen we ook werken uitvoeren met industriële veewagens en verzorgen we diverse hogedruk werken.

Ook bij calamiteiten en oliebestrijding

Helaas kunnen er in elke sector ook ongelukken voorkomen, zo ook in de havendok. Ons team is snel ter plaatse in geval van calamiteiten en voor het voorkomen van schade door lekkende olie.  Neemt u vast een kijkje in onze fotogalerij voor voorbeelden van de manier waarop wij werken. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Havenontvangstinstallatie
  • Luchtbehandeling
  • Afval behandeling
  • Water behandeling
  • Ophalen van scheepsafval vast of vloeibaar
  • Erkend recyclagecentrum voor scheepsafval
  • Reception facilities
  • Specialist in ophaling en verwerking van scheepsafval
  • Ophalen en verwerken van lading gebonden scheepsafval
  • Maritiem afval

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Specialist in ophaling en verwerking van scheepsafval Zeebrugge (Brugge), West-Vlaanderen