Cuzina
Mechelsesteenweg 96
Lier


Vandaag 17:30 - 21:30
overige dagen


Trefwoorden: Heerlijke vis gerechten, Vlees gerechten, Huisbereide pasta gerechten, Restaurant met uitgebreide wijnkaart, Mediterrane gerechten, Restaurant met Zuiderse gerechten, Restaurant met afhaalgerechten mogelijk, Tapas gerechten, Restaurant met Marokkaanse keuken

Rubrieken: Italiaanse Restaurants, Restaurants, Marokkaans Restaurant, Feesten en organisaties, Zaalverhuur


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Cuzina in Lier, voor heerlijke, versbereide mediterraanse gerechten in een gezellige sfeer

Wilt u een avond genieten van de mediterraanse keuken in een gezellige sfeer? Kom dan langs bij restaurant Cuzina om zorgvuldig bereide mediterrane gerechten te proeven. Bij dit restaurant met uitgebreide wijnkaart geniet jong en oud van de heerlijke visgerechten, vleesgerechten en huisbereide pasta gerechten. Cuzina is een restaurant met Zuiderse gerechten en een restaurant met Marokkaanse gerechten. Dit restaurant met een terras is een uitstekende plek om te genieten van zwoele zomeravonden met vrienden of familie. Daarnaast is Cuzina een restaurant met afhaalgerechten mogelijk, zodat u ook thuis kunt genieten van een smaakvol diner. Ook kunt u terecht voor een persoonlijk evenement. Het restaurant verhuurt ruimte voor feesten, bruiloften, communie etc met of zonder eten. Neem gerust contact op.

Mediterraanse keuken in Lier

Kunt u gerechten uit de mediterraanse keuken waarderen? Dan bent u bij Cuzina aan het juiste adres. Cuzina heeft al 11 jaar vaste waarde in Lier en staat bekend om heerlijke mediterraanse gerechten. U kunt een gerecht kiezen van de gevarieerde kaart met Arabische en Italiaanse invloeden. De mediterraanse keuken staat bekend om de versheid en kwaliteit van de gebruikte producten en de puurheid van een gerecht. Cuzina voldoet zeker aan deze verwachtingen. Kom dan ook zeker lang om u te laten verrassen door de heerlijke visgerechten, huisbereide pasta gerechten en vleesgerechten onder het genot van een bijpassend wijntje. 

Reserveren voor feesten 

Heeft u binnenkort iets bijzonders te vieren, zoals een verjaardag of communie? Dan kunt u bij Cuzina een mooie ruimte huren. Het sfeervolle restaurant verhuurt de ruimte onder andere voor feesten, bruiloften, vrijgezellenfeesten, communies en nog veel meer. U kunt het restaurant zowel afhuren met heerlijk versbereid eten als zonder eten. U kunt gerust een afspraak maken of even binnenwandelen om zelf de leuke en gezellige sfeer van het restaurant te proeven. Cuzina luistert naar uw wensen en bespreekt de mogelijkheden. Cuzina heet u en uw gezelschap graag welkom en verzorgt alles tot in de puntjes.

Diensten Cuzina

Wilt u genieten van heerlijke gerechten in een gezellige sfeer? Kom dan langs bij Cuzina en beleef de sfeer in het prachtige interieur binnen of neem plaats op het gezellige terras buiten. U kunt onder andere terecht voor:

  • diner
  • afhaalgerechten
  • verhuur ruimte

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

32083185_s.jpg - Cuzina, Lier