Dakwerken Van der Velden BVBA
Kerkstraat 56
Massenhoven


Vandaag 08:00 - 16:30
overige dagen


Trefwoorden: Hellende als platte daken, Dak- en gevelisolatie, Velux ramen en koepels, Groendaken, Kleine houtskeletbouw, Dakrenovatie

Rubrieken: Gevelbekleding, Dak Isolatie, Dakgoten, Dak & Timmerwerken, Dakbedekking


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dakwerken Van der Velden BVBA in Massenhove: De specialist nieuwe daken, dakrenovaties en gevels

Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde partner voor uw dak- en gevelprojecten en herstellingen? Dan bent u in Antwerpen bij Van der Velden BVBA uit Massenhove aan het juiste adres. Met passie voor daken en detailwerk staan we klaar om ook van uw project een succesvolle realisatie te maken. Doe onder meer een beroep op ons voor al uw wensen en noden in zowel hellende als platte daken, dak- en gevelisolatie, gevelbekleding, Velux ramen en koepels, groendaken en zelfs voor kleine houtskeletbouw. Wat ooit begon met werkzaamheden voor totale dakrenovaties is inmiddels een dynamische onderneming die klaar staat voor een breed scala aan diensten. 

Dakrenovatie Massenhoven, Antwerpen

Over Van der Velden BVBA in Massenhove

Dakwerken Van der Velden heeft een sterke reputatie als het gaat om alle werkzaamheden rondom daken en gevels. Zoekt u een ervaren dakdekker in de provincie Antwerpen? Dan leveren wij u topwerk in hellende daken, platte daken en gevelbekleding, uiteraard zowel voor nieuwbouw als renovatie. En ook als de nood het hoogst is, staan we voor u klaar. Stormschade geleden? Een lek in uw dak? Bel ons meteen en we komen zo snel mogelijk bij u langs. Service, klanttevredenheid en vakmanschap staan altijd centraal bij onze onderneming en onze vakmensen.

Dakwerken en dakrenovaties in Antwerpen

Een dak laat u best door ervaren vakmensen plaatsen! In heel de provincie Antwerpen worden we veel gevraagd voor de plaatsing van hellende en platte daken. We zijn thuis in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Hierbij staat u steeds in contact met onze ervaren zaakvoerder. Kwaliteit, een persoonlijke opvolging, respect voor de deadlines en een perfecte afwerking zijn gegarandeerd! Ook voor het uitvoeren van totale dakrenovaties doet u een beroep op ons, want met Dakwerken Van der Velden BVBA weet u zeker dat u goed slaapt onder een uitstekend dak!

Onze diensten en services in daken en gevels

Dakwerken Van der Velden BVBA helpt u bij zowel kleine als grote werken en garandeert u daarbij een vlekkeloze service. Dringende herstellingen worden door ons snel geregeld en zelfs na de oplevering staan we u graag bij. Heeft u grotere plannen? Van algemene dakwerken tot de plaatsing van dakisolatie en gevelbekleding en meer overleggen we graag uw wensen met u en bezorgen u gratis advies. Zo heeft u een oplossing op maat. Bovendien helpen we u ook met de berekening van premies en zorgen we ervoor dat u de premies krijgt waar u recht op heeft. Bel ons voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en expertise, waaronder:

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Hellende als platte daken Massenhoven, Antwerpen