Janssens-Lebegge
Grote Steenweg 141B
Zoutleeuw


Vandaag 08:30 - 12:00 13:00 - 16:30
overige dagen


Trefwoorden: Hout zagen op maat, Knippen van rvs plaat, Zagen van houten planken, Metaal plooien, Alle maten hout, Dakplaten, Dakgoten, Rvs en aluminium producten, Houten platen bewerken, Hout en ijzerwaren

Rubrieken: Houthandel, IJzerwaren, IJzerhandel, Dak en wandplaten


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Janssens-Lebegge in Zoutleeuw Vlaams-Brabant, voor snelle levering van ijzer en hout 

Bent u op zoek naar een ijzerhandel die meer te bieden heeft? Dan moet u bij ijzerhandel Janssens-Lebegge zijn. Dit bedrijf wil net iets extra doen voor de klant om u te verzekeren van een goede service. Ze steken altijd de handen uit de mouwen om uw bestelling naar wens te maken. U kunt bij ze terecht voor het knippen op maat en het zagen op maat van uw bestelling. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hout en ijzerwaren. Metaal plooien, knippen van rvs plaat, hout zagen op maat, houten platen bewerken en het zagen van houten planken kunt u dus zeker aan ze over laten. U kunt voor alle maten hout bij Janssens-Lebegge terecht. Daarnaast bent u gegarandeerd van een snelle levering tegen een scherp prijskaartje. Om de service compleet te maken worden alle producten, zoals RVS en aluminium producten, dakplaten en dakgoten, bij u thuis geleverd. Neem gerust contact op.

Knippen van rvs plaat Zoutleeuw, Vlaams-Brabant

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Heeft u op korte termijn materiaal nodig? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Of het nu gaat om dakgoten of dakplaten, bij deze ijzer- en houthandel hoeft u nooit lang te wachten. Janssens-Lebegge biedt verschillende producten aan. Alle maten hout en ijzerwaren kunnen in korte tijd bij u thuis worden afgeleverd. De snelle levering gaat echter nooit ten koste van de kwaliteit. Janssens-Lebegge zorgt ervoor dat diversen ijzerwaren en aluminium altijd op voorraad zijn. Daarnaast komen alle materialen rechtstreeks van de fabrikant. Zo kan het team direct met uw bestelling aan de slag, waardoor u kunt rekenen op een kort levertermijn. Bovendien is het zo mogelijk om altijd een scherpe prijs te hanteren. 

Goede service

Bij Janssens-Lebegge staat service hoog in het vaandel. Deze ijzerhandel wil net dat extra stapje zetten om uw bestelling geheel naar wens te maken. Hiermee onderscheiden ze zich van andere ijzerhandelaars. De producten kunt u op maat laten zagen, knippen, boren en plooien. Wilt u juist advies over de producten? Dan kunt u zeker ook bij Janssens-Lebegge terecht. Het bedrijf is gespecialiseerd in hout en ijzerwaren en door de ervaring en werkwijze van het team bent u gegarandeerd van kwaliteit. 

Diensten Janssens-Lebegge in regio Vlaams-Brabant

Deze ijzerhandel heeft een groot repertoire aan producten, maar biedt daarnaast ook verschillende diensten aan. Zo kunt u uw bestelling naar wens maken. U kunt onder andere terecht voor:

 • boren op maat
 • Hout zagen op maat
 • Zagen van houten planken
 • Houten platen bewerken
 • Alle maten hout
 • Knippen van RVS plaat
 • Metaal plooien
 • Hout en ijzerwaren
 • Dakplaten
 • Dakgoten
 • RVS en aluminium producten

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Hout zagen op maat Zoutleeuw, Vlaams-Brabant