Dakwerken Dimitri Meulemeester
Stationsstraat 134
JabbekeTrefwoorden: Houtskeletbouw laten bouwen, Eiken bijgebouwen bouwen, Houten carports op maat, Houten tuinhuizen, Buiten schrijnwerken, Houten constructies, IJzersterke constructie in hout, Tuinhuizen op maat

Rubrieken: Constructiebedrijven, Carports, Houtskeletbouw, Schrijnwerken, Eiken Construktie


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dakwerken Dimitri Meulemeester in Jabbeke, voor een ijzersterke constructie in hout voor dak en tuin

Bent u op zoek naar een specialist in het vervaardigen van houten constructies op maat? Ga dan eens een gesprek aan met Dakwerken Dimitri Meulemeester in Jabbeke. Wij kunnen al uw schrijnwerken verzorgen voor uw tuin en dak. Zo kunnen wij voor u eiken bijgebouwen bouwen, houten tuinhuizen en bijvoorbeeld houten carports op maat. Naast buiten schrijnwerken en tuinhuizen op maat, kunt u door ons uw houtskeletbouw laten bouwen. Voor een ijzersterke constructie in hout, gaat u naar Dakwerken Dimitri Meulemeester.

Houtskeletbouw laten bouwen Jabbeke, West-Vlaanderen

Waarom Dakwerken Dimitri Meulemeester?

Bij Dakwerken Dimitri Demeulemeester hebben we een passie voor houten constructies. Wij zijn expert in het leveren van hoogwaardig vakwerk op maat voor zowel uw dak als tuin. Hierbij gaan we altijd eerst een gesprek met u aan om uw wensen te inventariseren en voorzien u van een gedegen advies. We bespreken de verschillende materialen en gaan vervolgens aan de slag. Onze projecten worden secuur en met de uiterste precisie voor u uitgevoerd. Zo geniet u van een excellent resultaat, waar u nog jaren plezier aan beleeft.

IJzersterke constructie in hout uit Jabbeke

Onze houten constructies kunnen gebouwd worden in elke sfeer en stijl die u wenst. Van strak en modern, tot landelijk en romantisch. Houtskeletbouw is bovendien een duurzame bouwmethode, omdat hout een natuurlijk bouwmateriaal is dat weer terug groeit in de natuur. Bouwen via een “droge” bouwmethode, betekent ook geen wachttijd voor het uitdrogen van de materialen. Uw gewenste constructie zal eerder gereed zijn dan met traditionele bouwmethoden. Wij vertellen u alles over de veelzijdigheid van houten constructies, in een persoonlijk gesprek.

Zowel voor grote als kleinere opdrachten

Of u nu een overkapping in uw tuin wenst, een carport voor uw auto of een volledig nieuw bijgebouw; elke opdracht is bespreekbaar. Kijkt u vast op onze website voor voorbeelden van tevreden klanten die u zijn voorgegaan. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Houtskeletbouw laten bouwen
  • Eiken bijgebouwen bouwen
  • Houten carports op maat
  • Houten tuinhuizen
  • Buiten schrijnwerken
  • Houten constructies
  • IJzersterke constructie in hout
  • Tuinhuizen op maat

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan snel contact op. U kunt ons een e-mail bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Een afspraak kunt u ook online via onze website maken. 

IJzersterke constructie in hout Jabbeke, West-Vlaanderen